Funnyby

Zodiile care își vor găsi fericirea în 2022

Zodiile care își vor găsi fericirea în 2022

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fericirea înseamnă altceva pentru fiecare. Dacă pentru unii dintre noi se referă mai ales la relațiile armonioase din familie, din cuplu sau la posibilitatea de a petrece mult timp alături de cei dragi, pentru alții fericirea intervine când există realizări în plan profesional, financiar sau când vom întâlni sufletul-pereche. Anul 2022 va avea aspecte pozitive din toate aceste puncte de vedere, mai ales pentru anumite zodii. 

Berbecul

Este una dintre zodiile care își vor găsi fericirea în 2022. Pe de o parte, Berbecii vor avea șansa să-și vindece sufletul și să pornească pe drumul dezvoltării, al progresului, din diferite puncte de vedere. Spre exemplu, vor avea posibilitatea de a se bucura de o evoluție în planul carierei, reușind să se concentreze mai bine asupra obiectivelor și să valorifice lecțiile învățate din trecut. 

Pe de altă parte, reprezentanții acestei zodii vor simți că sunt permanent ghidați de univers, că există o forță ce îi are în grijă și vor fi ajutați să renască, să-și dea seama ce vor cu adevărat. În aceste condiții, vor vedea cum calitatea vieții lor se îmbunătățește treptat. 

Nu în ultimul rând, pentru cei care nu fac încă parte dintr-un cuplu, pe parcursul acestui an vor avea o nouă șansă de a întâlni pe cineva, de a începe o relație romantică frumoasă și de a scăpa astfel de singurătate. 

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Berbec-pe-un-fundal-albastru-tip-watercolour

Taurul

Și pentru Tauri anul 2022 este cel în care își vor găsi fericirea. Spre exemplu, vor avea ocazia de a progresa din punct de vedere profesional, vor avea o mare oportunitate de a obține un nou job, mai bun, în special la jumătatea acestui an. Vor avea norocul de partea lor în a-l obține și, odată ce și-au îndeplinit acest scop, se vor bucura de mai multe avantaje materiale, având șansa de a petrece mai mult timp în vacanța mult visată.

De asemenea, fericirea nu îl va ocoli pe Taur nici în plan sentimental. Dacă nu este încă implicat într-o relație romantică, este foarte posibil să-și întâlnească sufletul-pereche. În cazul în care face parte dintr-un cuplu, un Taur va deveni dornic să-și întărească relația, va face tot ce poate pentru o relație mai solidă și va decide să-și facă și mai multe planuri de viitor alături de persoana iubită. 

Gemenii

Principalul motiv care îi include și pe Gemeni printre zodiile care își vor găsi fericirea în 2022 este acesta: vor avea capacitatea să găsească bucuria chiar și când se confruntă cu situații mai dificile. Chiar dacă inițial pot fi deprimați sau deznădăjduiți, vor putea să întâlnească o persoană care să le schimbe viața, care să le readucă zâmbetul sau, de ce nu, vor putea să se simtă fericiți și când vor fi implicați în activități mărunte, cărora nu le dădeau importanță înainte.

În același timp, Gemenii își vor putea construi fericirea întrucât vor avea abilitatea de a face alegeri mai ferme, de a se adapta, bucurându-se din plin tocmai de libertatea de a alege. Ceea ce vor înțelege este că numai de ei depinde dacă vor reuși să profite mai ales de aspectele pozitive ale vieții sau dacă se vor lăsa copleșiți de viziunea negativă asupra lucrurilor. 

Fecioara

Ceea ce le va spori fericirea în 2022 Fecioarelor este: vor avea numeroase perioade marcate de mai multă încredere în sine, de succes în plan profesional și de oportunități pentru dezvoltarea personală. Nu numai că își vor putea pune în valoare din plin forța de muncă și astfel vor avea șansa de a se bucura de mai multe câștiguri materiale, dar vor sta bine și la nivel emoțional. 

Fecioarele care sunt încă singure vor avea o mai mare disponibilitate de a-și deschide sufletul și își vor crește șansele de a-și întâlni în sfârșit sufletul-pereche. Reprezentatele acestei zodii care fac parte dintr-un cuplu se vor bucura să vadă că vor avansa în relație, îndreptându-se spre o logodnă de exemplu.

O Fecioară va putea să fie mai fericită în acest an și pentru că va reuși să se implice în diverse proiecte care o vor trimite în călătorii, inclusiv în străinătate. 

Balanța

Pentru Balanțe, fericirea este atinsă în primul rând datorită dragostei. De aceea, se poate spune că și ele se numără printre zodiile care își vor găsi fericirea în 2022 întrucât vor simți că persoana iubită este o adevărată binecuvântare în viața lor, că le determină să se simtă împlinite și vor face toate eforturile pentru a o bucura. Totodată, Balanțele singure vor avea oportunitatea de a întâlni persoana care le va schimba viața și care le va demonstra într-adevăr că fericirea poate fi asigurată de o relație romantică împlinită.

Un alt beneficiu de care vor putea profita Balanțele în acest an și care va contribui la fericirea lor este că vor fi capabile să aibă mai multă încredere în intuiția lor. Odată ce se va întâmpla așa, vor simți că își vor putea realiza obiectivele mai bine decât în situațiile în care s-au bazat mult pe opiniile celorlalți. 

reprezentare-a-zodiei-Balante-in-cadrul-unui-fundal-albastru-tip-watercolour

Săgetătorul

Unul dintre principalele aspecte de care se va lega fericirea Săgetătorilor în 2022 este viața personală. De pildă, aceștia vor vedea că pot să-și construiască relații strânse cu ceilalți din familie, că se pot baza pe aceștia și că împreună pot contribui la bunăstarea generală a familiei. Mai mult decât atât, vor simți că se pot baza cu siguranță pe susținerea celor dragi, în tot ceea ce își propun.

Alte evoluții pozitive din viața Săgetătorilor, care îi vor aduce mai aproape de fericire în acest an, sunt și acestea: vor da dovadă de mai multă spontaneitate, vor fi mai flexibili, vor comunica mai bine și vor avea o mai bună capacitate de a face raționamente logice.

În plus, vor reuși să-și mențină moralul ridicat și să aspire la fericire chiar și când în jurul lor vor vedea persoane care sunt dominate de griji, de îndoieli.  

Capricornul

Se află cu siguranță printre zodiile care își vor găsi fericirea în 2022 din mai multe motive. În primul rând, se vor bucura mai mult de timpul petrecut cu familia, cu prietenii și chiar cu partenerii de afaceri. Întărindu-și relațiile cu aceștia, vor avea o stare de bine și vor simți că au pe cine să se bazeze.

În al doilea rând, în acest an Capricornii vor putea să se îndrăgostească iar, de data asta aflându-se mai aproape ca oricând de cel/de cea care s-ar putea dovedi sufletul lor pereche. Dacă face parte dintr-un cuplu, un Capricorn va simți nevoia să colaboreze mai mult cu ființa iubită pentru a aduce un plus de pasiune în relație.

Nu în ultimul rând, pentru Capricorni anul 2022 va fi un an de succes în plan profesional. Cu ajutorul unei noi oportunități profesionale, cei ce fac parte din această zodie vor putea să-și consolideze mai mult încrederea în forțele proprii, în calitățile lor. 

Vărsătorul

Rezistența și perseverența îi pot aduce pe Vărsători, pe parcursul acestui an, mai aproape de ceea ce înseamnă fericirea. De pildă, pot obține un job mult mai bine plătit, mai stabil și care le va oferi satisfacții nebănuite. În același timp, nu este exclus ca un Vărsător să beneficieze în sfârșit de promovarea mult așteptată, care îi va motiva să evolueze și mai mult în planul carierei.

Alt element ce va îl va aduce mai aproape de fericire este dorința de a-și consolida relația romantică, de a pune mai multă pasiune și de a profita cât mai mult de clipele minunate alături de ființa iubită. Vărsătorii care sunt singuri ar putea să-și găsească perechea în acest an.

La fericirea și la starea de bine a unui Vărsător își vor aduce aportul, în 2022, și îmbunătățirea abilităților de comunicare, ce le vor fi deosebit de utile inclusiv celor care ar vrea să-și continue studiile.

reprezentare-a-semnului-zodiacal-Varsator-pe-un-fundal-albastru-tip-watercolour

Peștii

Nici această zodie de apă nu poate fi exclusă dintre zodiile care își vor găsi fericirea în 2022. Astfel, deși sunt foarte sensibili și își schimbă ușor starea în funcție de ceea ce văd în jur, în acest an Peștii vor începe să realizeze că o stare de bine, de optimism, nu înseamnă suprimarea emoțiilor. Dimpotrivă, își vor da seama că o stare de bine îi va ajuta mai mult să fie creativi și să-i sprijine și pe cei din jur, fără a-și neglija propriile trăiri. 

Totodată, Peștii pot avea oportunitatea de a se îndrăgosti, de a întâlni persoana care le va schimba viața. Alături de aceasta se vor putea relaxa, se vor simți în largul lor și vor începe să fie mulțumiți și de ei înșiși.

Ceea ce va spori fericirea Peștilor în acest an este că vor avea o șansă în plus de a evolua în plan profesional, de a avea oportunități la care nici nu au îndrăznit să viseze în trecut.  

Surse: astrotalk.com, nypost.com, troab.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cele 4 zodii care îl apucă pe Dumnezeu de picior anul acesta! Își găsesc, în sfârșit, fericirea
Cele 4 zodii care îl apucă pe Dumnezeu de picior anul acesta! Își găsesc, în sfârșit, fericirea

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce trebuie să faci pentru a găsi echilibrul în viață, în funcție de ordinea în care te-ai născut
  Ce trebuie să faci pentru a găsi echilibrul în viață, în funcție de ordinea în care te-ai născut

  Teoria ordinii nașterii a fost promovată la începutul secolului 20 de către medicul și psihoterapeutul austriac Alfred Adler. Potrivit acestei teorii, ordinea în care se...

  Trucul simplu prin care poți găsi rapid copilul în mulțime
  Trucul simplu prin care poți găsi rapid copilul în mulțime

  Pierderea copilului în mulțime este unul dintre cele mai mari coșmaruri pe care le poate avea un părinte. Din păcate, nu e nevoie de mai mult de o secundă de neatenție, pentru ca...

  Cristina Ich, mesaj de susținere pentru Gina Pistol: „Nu e tocmai fericirea aia de nedescris. Eu am înțeles-o perfect”
  Cristina Ich, mesaj de susținere pentru Gina Pistol: „Nu e tocmai fericirea aia de nedescris. Eu am înțeles-o perfect”

  Sinceritatea este punctul forțe al Cristinei Ich, care nu s-a temut niciodată să spună lucrurilor pe nume, chiar și cu riscul de a atrage antipatii. De multe ori a fost criticată...

  Un tată își învață fiicele să aibă așteptări de la bărbații cu care vor fi în relație! „Ele trebuie să știe că merită ce este mai bun în viață"
  Un tată își învață fiicele să aibă așteptări de la bărbații cu care vor fi în relație! „Ele trebuie să știe că merită ce este mai bun în viață"

  Un tătic a devenit viral în mediul online pentru modul în care își educă fetițele să aibă așteptări de la partenerii lor. Acesta le pregătește pentru viață...

  Copiii nu-ți aduc fericirea, ci o reduc. Ce spun cercetătorii
  Copiii nu-ți aduc fericirea, ci o reduc. Ce spun cercetătorii

  În ultimele decenii, oamenii de știință au fost tot mai preocupați să găsească răspunsul la întrebarea: „Copiii aduc într-adevăr fericirea?”. Au fost...

  Afecțiunea părinților modelează fericirea copilului pentru toată viața. Iată cum
  Afecțiunea părinților modelează fericirea copilului pentru toată viața. Iată cum

  Încă din primele clipe în care îți iei copilul în brațe, îți dorești să-i dăruiești tot ce este mai bun. De aceea, te gândești inclusiv la cum ar...

  Criză de scutece? Părinții își lasă copiii să își facă treaba mare pe culoarele avioanelor. Cazuri care au îngrozit pasagerii
  Criză de scutece? Părinții își lasă copiii să își facă treaba mare pe culoarele avioanelor. Cazuri care au îngrozit pasagerii

  Credeai că părinții își lasă copiii să facă treaba mare doar pe plajă? Ei bine, nu. Se poate și mai rău! Pasagerii unei aeronave au rămas șocați în momentul în...

  Ce poți găsi când faci curat în camera unui copil de 10 ani…
  Ce poți găsi când faci curat în camera unui copil de 10 ani…

  Un copil de 10 ani își poate face singur curat în cameră, însă știm cum e, uneori nu vrei să mai stai după nimeni și doar îți dorești să termini treaba, ca...

  © 2024 Qbebe