 
                - 
                                Timp preparare: 
- 10-30 minute
- 
                                Varsta: 
- 2 - 4 ani
- 
                                Prezent in categoriile: 
- Deserturi, La foc, Lapte, Lactate, Gustari
Ingrediente:
• ½ litru lapte
• 2 oua
• 100 gr. zahar
• vanilie 
Mod de preparare
• Se pune laptele la fiert cu o lingurita de zahar.
• Se separa albusurile de galbenusuri.
• Se bat albusurile spuma tare.
• Cand laptele clocoteste, se iau cu lingurita bulgarasi de albus si se pun la fiert in lapte, aproximativ 1-2 minute. Se scot cu spumiera si se lasa la scurs intr-o sita.
• Se freaca galbenusurile cu zaharul ramas si cu vanilia.
• Se ia laptele de pe foc si se lasa la racit cateva minute. 
• Se amesteca galbenusurile cu laptele si se pune la fiert in Baine-Marie. Se amesteca in continuu pana se ingroasa putin.
• Se rastoarna sosul astfel obtinut intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarasii de albus.
• Se serveste rece. 
 
                Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!
 
                     
                     
                    
 
             
                             
                             
                             
                                     
                                     
                                     
                                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            