- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Piept de pui, Mancaruri de pui, Mancaruri cu carne, La foc, Mancaruri cu fasole, Mancaruri cu orez, Mancaruri rapide, Carne, Orez, Fasole, Legume, Mancaruri, Pranz, Cina
De ce ai nevoie
-un piept de pui dezosat, fara piele, fiert si fragmentat in bucatele
-2 catei de usturoi, tocati
-un praf de sare
-1 cana de fasole neagra
-o jumatate de lingurita de chimion
-o jumatate de ardei rosu, tocat
-o jumatate de lingurita chimen
-un sfert de ceapa, tocata
-1 cana de orez fiert
Cum procedezi
Amesteci toate ingredientele, cu exceptia orezului, intr-o cratita. Fierbi la foc mic preparatul timp de 10 minute. Se serveste peste orez. Acest preparat poate fi servit cu orez galben sau maro. Poti adauga savoare daca presari branza de soia pe deasupra.
Aceasta masa este o sursa buna de proteine si fibre. Are un gust chiar mai bun a doua zi!Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!