Supa frantuzeasca de ceapa

de Delia Raluca Moisa
Tip mancare
Aperitive (229)
Bauturi (59)
Ciorbe (55)
Deserturi (347)
Salate (193)
Sosuri (66)
Supe (117)
Paine (16)
Modalitatea de preparare
La cuptor (643)
La foc (944)
Fara foc (271)
Dupa anotimp
Iarna (221)
Primavara (228)
Vara (249)
Toamna (228)
Ingredientul principal
Carne (461)
Fructe (367)
Lactate (491)
Legume (928)
Peste (97)
Oua (237)
Cereale (34)
Durata prepararii
1-2 ore (195)
Dupa origine
Italiene (164)
Indiene (22)
Dupa ocazie
Craciun (180)
Revelion (173)
Pasti (171)
Dupa ora mesei
Mic dejun (272)
Pranz (1066)
Cina (911)
Gustari (614)
Alte caracteristici
Gustoase (844)
De post (182)
Simple (569)
Deosebite (254)

Supa fratuzeasca de ceapa este o supa simpla, dar rafinata al carei gust deosebit va ramane in memoria copilului tau cu siguranta. Supa frantuzeasca de ceapa se prepara in 60 de minute. Supa frantuzeasca de ceapa poate constitui atat pranzul, cat si cina copilului tau, indiferent de anotimp.

De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara supa fratuzeasca de ceapa?

Ingredientele de baza ale supei frantuzesti de ceapa sunt bineinteles legumele. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara patru portii de supa frantuzeasca de ceapa:

3 linguri ulei de masline

3 bucati mari pastarnac

 6 cepe albe, de marime medie

1 cana de apa

800 ml zeama de carne de vita

1 lingura praf de usturoi

6 linguri branza parmezan rasa

2 linguri branza telemea de capra rasa

6 felii de paine prajita

 sare, piper negru

 

Cum se prepara supa frantuzeasca de ceapa?

Supa frantuzeasca de ceapa se prepara in 60 de minute. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine patru portii de supa frantuzeasca de ceapa:

1.       Intr-o tigaie adanca se pune uleiul la incins, iar apoi ceapa tocata fideluta, lasandu-se 15 minute la calit, pana ce devine galbuie si transparenta.

2.       Se adauga apa, zeama de carne, usturoiul praf, sare, piper si se lasa pe foc inca 10 minute..

3.       Se transfera amestecul, dupa ce s-a racit, in blender, pana se obtine o pasta lichida.

4.       Se pune din nou pe foc, 5 minute, apoi se branza telemea si se opreste focul.

Supa frantuzeasca de ceapa se serveste fierbinte, cu crutoane preparate din feliile de paine prajita si branza parmezan rasa, presarata deasupra. Supa frantuzeasca de ceapa va constitui o masa consistenta si rafinata pentru copilul tau.

Noutati de la Qbebe

INSCRIE-TE la newsletter-ul Qbebe si primesti ultimele noutati.

Email
Data nasterii bebelusului    
 

Articole asemanatoare

Articole Lifestyle

Alte articole care te-ar putea interesa

Editorial Qbebe
scris de Otilia Geavlete
Factorii din copilărie care afectează dramatic dezvoltarea socială a copilului devenit adultAtunci când creștem un copil trebuie să fim conștienți că este asemeni lutului moale, pe care orice acțiune a noastră și a mediului îl modelează și-i dă forma de mai târziu. Dacă primește...
Qbebe Funny
Link-uri recomandate
sigur.info-fii sigur pe net