Ce familie frumoasă are Dan Negru! A fost „regele audiențelor” pe micile ecrane, dar este extrem de discret în viața personală

Ce familie frumoasă are Dan Negru! A fost „regele audiențelor” pe micile ecrane, dar este extrem de discret în viața personală

Mariana Voinea

Dan Negru, pe lângă faptul că este o apariție „spumoasă” cu o voce inconfundabilă, menit parcă să prezinte emisiuni TV și să țină telespectatorii în suspans, este un familist convins. Are doi copii frumoși și deștepți și o soție, medic stomatolog, care îl susține întru totul! Familia lui este ținută departe de lumina reflectoarelor...

Supranumit „regele audiențelor” atât în presa din România, cât și din Republica Moldova, Dan Negru a reușit să-și ducă pasiunea la un asemenea nivel încât a avut toate șansele să ajungă în Cartea Recordurilor, fiind gazdă pentru 12 Revelioane consecutive și susținând că-și urmează doar pasiunea și hobby-ul pe bani.

Acesta este singurul moderator european de televiziune care a fost 22 ani consecutivi lider de audiență cu programul de Revelion în România și Republica Moldova. Chiar în anul 2021, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat în topul audiențelor din Europa, pe locul secund după BBC, fiind al doilea cel mai urmărit program de televiziune european, fapt susținut de presa internațională.

Pe lângă faptul că este o personalitate media cu o carismă greu de egalat, Dan Negru are și o frumoasă familie împreună cu soția lui Codruța și copiii săi, pe care îi ține departe de lumina reflectoarelor.

Secretul căsniciei perfecte în opinia prezentatorului TV

familie dan negru

Dan Negru și Codruța s-au căsătorit în anul 2006, după ce în anul 2004 femeia a absolvit studiile Facultății de Medicină Fentară la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. Acum este un celebru medic stomatolog și cei doi au împreună doi copii, în vârstă de 13 și respectiv 11 ani.
Dan Negru susține că nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției.

Mama și tatăl prezentatorului au fost căsătoriți timp de 45 de ani, până când tatăl lui a pierit. Socrii lui, părinții Codruței, sunt căsătoriți de 40 de ani. Cam toate cuplurile din familia lor sunt destul de longevive. „Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru își ține familia departe de lumina reflectoarelor

dan negru copii

E alegerea noastră, a mea și a soției mele de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit la București, un director de televiziune mi-a spus că pentru a reuși în breasla asta trebuie să devin un monden. Au trecut 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a declarat Dan Negru într-un interviu.

Prezentatorul susține că nu a vrut ca micuții lui să fie în centrul atenției la televizor sau în social media. Faptul că Dan Negru a apărut constant în fața publicului pe micul ecran nu înseamnă că și-a expus și familia. Împreună cu Codruța au doi copii pe nume Dara, în vârstă de 13 ani și Bogdan, în vârstă de 11 ani.

Pun rar fotografii cu ai mei. Pe copiii mei i-am lăsat să-și trăiască liniștiți copilăria. Nu apar la televizor, nu sunt vedete pe Tiktok, merg la o școală de stat și calitățile lor cu care ne mândrim sunt cele morale. Eu încă mai cred că un om care nu minte, nu fură, nu înșeală, e greu de învins”, susține prezentatorul într-un interviu TV.

dan negru fiica

Dara o ajută pe soția mea și pe colegele soției mele. Mi-ar plăcea să-i calce ei pe urme și nu mie. Un medic lasă ceva în urmă, eu n-o să las nimic doar o dâră de bucurie într-o seară la TV. Lumea uită bucuria aia a doua zi. Dara stă vreo două ore la treabă, din care o oră mai stă și pe Tiktok. Dar cred că deja are vârsta bună la care să înceapă să vadă cum se câștigă banii. E mai ușor să construiești un copil bun, decât să repari un matur stricat”, destăinuie moderatorul TV.

Ce familie frumoasă are Cătălina Grama! Ce limite obișnuiește să le impună copiilor ei

„Secretul unei căsnicii frumoase este comunicarea”

Căsătoriți de peste 15 ani și într-o relație de mai bine de 20 de ani, Codruța împreună cu Dan Negru susțin că secretul oricărei relații este comunicarea. Codruța îl susține pe prezentatorul TV în tot ceea ce face, sunt împreună de mulți ani, copiii sunt deja mari și mărturisesc că și-au găsit echilibrul căsătorindu-se cu cineva din afara profesiei.

În plus, cei doi declară că relația lor se bazează pe respect și pe înțelegere, fiind închegată de cea mai mare bucurie a vieții lor, cei doi copii care reușesc să-i surprindă în fiecare zi.

dan negru baiat

După 15 ani te surprind copiii, intensitatea și motivul bucuriei lor sunt diferite de la o vârstă la alta. Nu pot să te bucuri de Jules Verne sau de Albă ca Zăpada la 40 de ani. E o vreme pentru toate. Avem momentele noastre, vacanțele noastre, dar împlinirea ți-o dau copiii”, susține prezentatorul.

Ce familie frumoasă are Antonia! Are trei copii care-i seamănă tot mai mult

Cum s-a cunoscut Dan Negru cu soția sa, Codruța?

medic stomatolog

În ceea ce privește momentul magic al întâlnirii celor doi, Dan Negru mărturisea într-un interviu că: „ne-am întâlnit în Timișoara acum mulți ani. Codruța era studentă la stomatologie. Mă bucur că nu face parte din lumea mea, nu are treabă cu showbiz-ul și mai ales nu e curioasă de lumea asta. Suntem două lumi profesionale diferite, care se întâlnesc în familie”.

În ceea ce privește cererea în căsătorie, Dan Negru susține: „căsătoria noastră a venit de la sine, fără clișee de filme romantice, cu liniște și bucurii, așa cum decurge și azi după mulți ani. Nu iureșul primelor luni de relație contează, ci anii care vin după. După ce au apărut copiii, viața noastră s-a schimbat, dar fără să ne afecteze pe noi ca și cuplu”.

Vedeta TV susține că nunta cu aleasa inimii lui a fost simplă, fiind implicați doar părinții, nașii și bunicii, singurii invitați într-o biserică mică de lângă oraș, cu șase preoți care și-au unit harul pentru a le uni destinele.

Întrebat care sunt defectele și calitățile pe care le are soția lui, Codruța, vedeta TV menționează: „suntem două persoane imperfecte care refuzăm să renunțăm unul la altul. Asta ține orice căsătorie în viață, să găsești persoana care îți respectă ciudățeniile și imperfecțiunile e mare lucru în viață”.

Dan Negru se poate lăuda cu o carieră strălucită, dar și cu o familie frumoasă și unită, ferită de ochii presei. Aleasa inimii lui este descrisă ca o femeie frumoasă, harnică și gospodină, care are o meserie decentă din care câștigă foarte bine și o fiică interesată să îi calce pe urme. Una din cele mai frumoase familii pe care orice cuplu ar fi invidios se află în spatele luminii reflectoarelor.

Surse foto: facebook.comfacebook.comfacebook.comfacebook.com

Surse articol: viva.rolibertatea.rociao.roviva.roa1.rowikipedia.org

Articolul urmator
Marcel Pavel, un cântăreț foarte discret cu viața lui de familie. Este împreună cu soția lui de 33 de ani și o iubește ca în prima zi

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Îl mai știi pe Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu? Este tată, sculptor și mai atrăgător ca oricând
    Îl mai știi pe Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu? Este tată, sculptor și mai atrăgător ca oricând

    Cei care își mai aduc aminte de prima telenovelă românească „Numai iubirea”, cu siguranță nu i-au uitat pe Adela Popescu și Dan Bordeianu, cel mai...

    Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata
    Ce familie frumoasă are Florin Piersic Jr.! Fiica lui seamănă leit cu mama, iar fiul lui este identic cu tata

    În urmă cu 15 ani Florin Piersic Jr. și Dorina Chiriac, doi dintre cei mai apreciați actori ai României, primeau pe lume pe Sonia, fetița lor de nota 10. Acum fetița lor...

    Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?
    Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?

    Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral cu prima soție, Luana, s-a transformat într-o adolescentă superbă, care fură privirile oriunde ar merge. Namiko, cea de-a doua fiică a lui...

    Ce familie frumoasă are Antonia! Are trei copii care-i seamănă tot mai mult
    Ce familie frumoasă are Antonia! Are trei copii care-i seamănă tot mai mult

    Antonia și Alex Velea fac parte dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi și formează un cuplu de 10 ani. Sunt părinții a doi băieți, Dominic și Akim, iar Antonia...

    Unul dintre cei mai mici bebeluși prematuri din lume s-a născut la 328 de grame. Este extrem de mică, dar luptă să trăiască
    Unul dintre cei mai mici bebeluși prematuri din lume s-a născut la 328 de grame. Este extrem de mică, dar luptă să trăiască

    Robyn a venit pe lume într-un moment în care nu se aștepta nimeni: la doar 23 de săptămâni, cântărind 328 de grame. În ciuda faptului că a venit pe lume...

    Zodiile care vor să pară dure, dar sunt extrem de vulnerabile în interior. Fața dură este doar o mască
    Zodiile care vor să pară dure, dar sunt extrem de vulnerabile în interior. Fața dură este doar o mască

    Șase semne zodiacale sunt foarte sensibile la interior, dar dure la exterior. Care sunt nativii care se ascund sub masca puterii și controlului absolut?

    „Familia mea este din suflete rupte. Dar tot familie este”. Povestea mamei singure care a adoptat 6 copii
    „Familia mea este din suflete rupte. Dar tot familie este”. Povestea mamei singure care a adoptat 6 copii

    Visul de a deveni mamă poate fi atât de mare, încât adopția este o variantă luată în calcul chiar și de o mamă singură. Așa s-a întâmplat și...

    Viața de părinte în câteva ilustrații extrem de amuzante
    Viața de părinte în câteva ilustrații extrem de amuzante

    Viața de părinte vine la pachet cu o mulțime de împliniri, dar și cu o serie bună de provocări! Uneori este al naibii de greu să fii părinte! Sigur că nimic nu se compară cu...

    © 2024 Qbebe