Copiii ne pot învăța lecții prețioase. Cabral a recunoscut ce lecție l-a învățat Inoke, fiica lui mai mare

Copiii ne pot învăța lecții prețioase. Cabral a recunoscut ce lecție l-a învățat Inoke, fiica lui mai mare

Mariana Voinea

Mândru tată a trei copii și îndrăgit prezentator de telespectatorii români, Cabral Ibacka susține că, de-a lungul timpului, fiica lui cea mare l-a învățat lecții importante despre siguranță, liniște, protecție, dragoste. Inoke este o tânără frumoasă și responsabilă care are o relație frumoasă cu tatăl ei, cu actuala lui soție, și mai ales cu frățiorii ei mai mici cu care ține legătura seară de seară pe video call.

Cabral Ibacka este mândrul tătic a trei copii, Inoke, Namiko și Tiago. Cabral și Luana Ibacka au trăit o frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat o fiică pe nume Inoke care acum are vârsta de 20 de ani și este stabilită în Olanda. Prezentatorul TV mai are doi copii din actuala sa relație cu Andreea Ibacka, soția lui, o fetiță pe nume Namiko și un băiețel pe nume Tiago.

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral este o tânără foarte responsabilă care are o relație foarte apropiată cu tatăl ei, în ciuda faptului că părinții ei s-au despărțit în urmă cu foarte mulți ani. Inoke s-a transformat într-o adevărată domnișoară care l-a învățat pe tatăl ei ce înseamnă încrederea în propriul copil și care i-a dat multe lecții importante despre viață în general.

„Auzi să îți iei o pușcă mare… Să îți iei o pușcă mare să-ți dai cu ea în cap pentru că dacă va vrea să iasă în oraș, iese în oraș”

poza barbat culoare

„Eu am învățat de la fiica cea mare că îți poate fi frică de orice, pentru că acel orice o să vină peste tine. Degeaba îți este frică, degeaba te pregătești. Auzi să îți iei o pușcă mare… Să îți iei o pușcă mare să-ți dai cu ea în cap pentru că dacă va vrea să iasă în oraș, iese în oraș. Mamă să o păzești! Lasă, că se păzește singură. E pace.

Atunci când ești tată de fată toată lumea te pune în gardă: „Mamă să vezi ce o să fie, cum o să fie. Nu! Ție o să îți fie frică de ea dacă vrei să-ți fie frică de cineva, dar nici asta nu te ajută. Educația cumva pregătește copilul pentru ce urmează să facă. Noi când suntem tineri rupem ușa. Oricum se va întâmpla…”. a explicat Cabral într-un interviu acordat Ego.

Știam tot timpul unde e”

@revistaego.ro Singura regulă pe care Cabral a stabilit-o în relația cu fiica cea mare, Inoke: „Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii” - link in bio! #cabralibacka #cabral #copil #copii #familie #tată #vedeteromania #vedete #televiziune #interviu #părinte #EgoRomania #dezvăluiri #ego #EgoOnline ♬ sunet original - www.EGO.ro

 

Prezentatorul TV mărturisește că a avut o relație atât de apropiată cu fiica lui cea mare, încât au căzut de comun acord ca Inoke să îl informeze despre starea ei de bine. Practic, tatăl știa mereu unde este fiica lui și cum își petrece timpul.

Ne-am învățat reciproc trucuri! Eu știam tot timpul unde e. I-am zis: “Orice faci, oriunde te duci, nu am o problemă că te duci, vreau să știu unde ești!”. Dacă se întâmplă ceva, vreau să știu de unde să încep să te caut! Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii! Vreau să știu de unde încep, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva! Știam tot timpul unde e! Chiar dacă nu era neapărat ora care mi-ar fi convenit mie, petrecerea care mi-ar fi convenit mie sau anturajul! Toți ne dorim ca copiii noștri să stea lângă bibliotecari și cântăreți la harpă!”, a declarat Cabral pentru aceeași sursă.

Prima poză cu bebelușa lui Cabral și a Andreei Ibacka

Inoke muncește de la 20 de ani

cuplu

La vârsta de 20 de ani fiica cea mare a prezentatorului TV are deja un job în transformarea ei în proaspăt adult. „Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani, are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea și ea și invers bineînțeles”, a explicat prezentatorul.

În urmă cu ceva timp, între Cabral și Inoke s-a instalat răceala, dar doar pentru scurt timp: „Sunt pe lista neagră aici, la fata mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului, știe și a aflat că Andreea este însărcinată și o să aflăm dacă are vreo reacție. Este perioada aceea dificilă în viață”, declara Cabral în emisiunea Vorbește lumea în urmă cu ceva timp.

Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?

Andreea Ibacka, Namiko și Tiago au o relație bună cu Inoke

femeie duce in carca un copil

Actuala soție a lui Cabral susține că are o relație foarte bună cu fiica lui cea mare din prima căsătorie. În plus, fata are o legătură specială cu frații ei mai mici cu care vorbește în fiecare seară la telefon, mărturisind acest lucru însăși prezentatorul emisiunii Vorbește lumea. Andreea Ibacka a declarat în urmă câteva luni într-un interviu că micuții se înțeleg foarte bine cu surioara lor mai mare, vorbesc pe video call și se văd de două trei ori pe an live.

„Sigur că se înțeleg dar e o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe video call, în general așa, ca să ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live și avem o relație foarte mișto, dar copiii sunt în etape foarte diferite așa că e Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are aproape 21 de ani, ai mei au cinci și doi ani, diferență de o generație întreagă”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu.

barbat tine copil in brate

În vara anului 2023, întreaga familie formată din Andreea, Cabral și cei doi copii au vizitat Amsterdam, o destinație atipică pentru copii, dar pe care au ales-o pentru a o vizita și pe Inoke.

Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații. Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație. Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită”, a declarat Andreea Ibacka pentru Cancan.

Cu siguranță toți cei trei copii ai prezentatorului TV sunt norocoși și iubiți și se înțeleg de minune, chiar dacă există o diferență mare de vârstă între ei, iar Inoke se transformă din ce în ce într-un adult curajos, responsabil, mândria părinților ei.

Surse foto: facebook.comfacebook.cominstagram.cominstagram.cominstagram.cominstagram.cominstagram.com

Surse articol: libertatea.roclick.roelle.rocopilul.ro

Articolul urmator
Cabral și-a înscris fetița la o grădiniță de stat: „Nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore”
Cabral și-a înscris fetița la o grădiniță de stat: „Nu credem că ajutăm copilul dacă face pe drum trei ore”

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    20 de lecții spirituale pe care le-am învățat de la fiica mea
    20 de lecții spirituale pe care le-am învățat de la fiica mea

    Pe măsură ce fiica mea crește, experimentez tot felul situații noi care mă invită să mă analizez pe mine însămi și să ajung să mă cunosc mai bine, in asa fel incat sa-mi...

    10 lecții importante pe care le-am învățat de la mama mea
    10 lecții importante pe care le-am învățat de la mama mea

    Adesea te surprinzi gândindu-te la cum ar proceda mama ta dacă ar fi în situația în care te afli tu la un moment dat. Este modelul tău în toate și îți...

    13 lecții pe care aș vrea ca fiica mea să le învețe până să devină adult
    13 lecții pe care aș vrea ca fiica mea să le învețe până să devină adult

    De la a-și urma visele până la a învăța din greșeli, sunt atât de multe lecții de viață pe care vreau să le învețe fiica mea înainte de a crește....

    Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?
    Tu știi ce familie frumoasă are Cabral?

    Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral cu prima soție, Luana, s-a transformat într-o adolescentă superbă, care fură privirile oriunde ar merge. Namiko, cea de-a doua fiică a lui...

    Vara în care mama mea m-a învățat ultima ei lecție
    Vara în care mama mea m-a învățat ultima ei lecție

    Relația mamă-fiică este cu totul specială și dăinuie dincolo de timp. Mama este modelul tău în viață, de la ea înveți diverse lucruri și astfel reușești îți...

    7 lecții de viață pe care le-am învățat de la tatăl meu
    7 lecții de viață pe care le-am învățat de la tatăl meu

    O tânără celebrează Ziua Tatălui printr-o scrisoare deschisă către tatăl ei și către public, în care trece în revistă toate lucrurile esențiale pe care le-a...

    De ce cea mai mare greșeală a ta este, de fapt, cea mai bună lecție de viață, în funcție de zodie
    De ce cea mai mare greșeală a ta este, de fapt, cea mai bună lecție de viață, în funcție de zodie

    Sensibile și romantice, zodiile de apă au o importantă lecție astrologică de învățat. Creativele, comunicativele și istețele zodii de aer primesc sfaturi importante de care...

    Lecție de parenting sau abuz emoțional? Acest tată și-a pedepsit fiica spunându-i să-și distrugă singură telefonul
    Lecție de parenting sau abuz emoțional? Acest tată și-a pedepsit fiica spunându-i să-și distrugă singură telefonul

    Un bărbat a creat un val de reacții negative în online atunci când a postat pe TikTok pedeapsa pe care i-a aplicat-o fiicei lui. Mai multe detalii mai jos.

    © 2024 Qbebe