Două gemene identice s-au căsătorit cu gemeni identici. Trăiesc cu toții sub același acoperiș

Două gemene identice s-au căsătorit cu gemeni identici. Trăiesc cu toții sub același acoperiș

Mariana Voinea

Legătura dintre surorile gemene poate fi dusă la extrem. În cazul gemenelor Diane și Darlene, acestea nu au putut sta despărțite nici în ziua nunții. S-au căsătorit în aceeași zi cu frați gemeni și își petrec și la 50 de ani viața una alături de cealaltă, împreună și cu soții lor, desigur. 

Poveștile gemenilor care se căsătoresc cu alți gemeni par rupte de realitate. Acestea ar putea fi subiecte pentru telenovele, nu-i așa? Ei bine, telenovelele sunt și ele inspirate din viața reală. Vă aducem în atenție povestea de viață a surorilor gemene care s-au căsătorit cu frați gemeni și care sunt nedespărțite.

Diane și Darlene Sanders sunt două surori gemene în vârstă de 53 de ani din Texas care fac absolut orice activitate împreună, încă de când erau mici. Surorile au dus dorința lor de a fi împreună la bine și la rău la extrem și s-au căsătorit în același timp, făcând schimb de jurăminte una lângă cealaltă.

Gemenele inseparabile s-au căsătorit cu gemeni într-o ceremonie religioasă comună care ar putea părea destul de neobișnuită, însă ceremonia nu a fost deloc ieșită din comun...dacă nu punem la socoteală mirii. 

Diane a mărturisit faptul că din momentul nașterii, nu s-a despărțit de sora ei, Darlene. Așa se face că ambele surori și-au dorit să se căsătorească în aceeași zi, una lângă cealaltă, în aceeași biserică împreună cu soții lor.

Gemenii Craig și Mark au fost mai mult decât încântați să își împartă chiar și ziua nunții, nu numai ziua de naștere

Craig și Mark știau exact modul în care noi ne doream să se desfășoare întreaga ceremonie și ne-au înțeles legătura strânsă încă de la bun început, pentru că și ei sunt gemeni identici“, a declarat Diane.

Surorile gemene și-au întâlnit partenerii în tinerețe, când aveau doar 20 și ceva de ani, la un festival dedicat …ghiciți cui? Gemenilor!

Încă de mici am avut aceleași gusturi în privința mâncării, hainelor, băuturilor pe care le consumam“, a declarat Diane. “Se pare că avem aceleași gusturi și la bărbați. În luna august 1998 ne aflam în Ohio la Festivalul anual al gemenilor din Twinsburg.

Aveam 27 de ani și stăteam împreună la barul hotelului unde eram cazate, când un bărbat înalt, cu părul brunet a venit și s-a prezentat. Acesta era Mark. Amândouă l-am plăcut, dar era o problemă. Nu eram două și el era unul singur.

Din fericire, Mark ne-a spus că are un frate geamăn și că se află împreună cu el la întrunirea gemenilor“, susține Diane.

“De fiecare dată când mergeam undeva împreună toți patru, întorceam toate privirile după noi“

gemene identice obraz la obraz

Deși amândouă arătam identic și ei amândoi arătau identic, de la început a fost o conexiune specială între Mark și Darlene și între mine și Craig.

De fiecare dată când mergeam undeva împreună toți patru, întorceam toate privirile după noi. Oamenilor nu le venea să creadă că două perechi de gemeni sunt împreună“, continuă Diane.

Surorile lucrau ca și secretare în Missouri, în timp ce frații lucrau ca și designeri web în Texas. Cuplurile identice nu au lăsat distanța să-i despartă. Cei patru s-au întâlnit în Florida în vacanța, iar anul următor, Mark și Craig le-au cerut în căsătorie pe Darlene și Diane.

Știau cât de apropiate suntem una de alta și ne-au cumpărat chiar și inele de logodnă la fel, fabricate din același diamant“, susține Diane.

Gemeni identici se căsătoresc cu gemene identice. Copiii lor sunt identici din punct de vedere genetic

Cuplurile au stabilit nunta comună pentru luna noiembrie a anului 1999

Surorile s-au înțeles de minune în tot ceea ce privește organizarea nunții. Fiindcă amândouă împărtășeau gusturile în aproape orice aspect, nunta a fost un succes total.

“Ne-am cumpărat amândouă aceeași rochie. Din fericire, ne-a plăcut același model amândurora. Tatăl nostru ne-a condus pe amândouă către altar, unde ne așteptau Mark și Craig“, susține Diane.

După căsătorie, ne-am cumpărat case alăturate. Am eliminat chiar și gardul care separa grădinile noastre și am transformat totul într-o grădină imensă de care ne bucuram împreună. Nu am fost niciodată separată de Darlene, de aceea am găsit soluția perfectă. Ne întâlnim mereu una cu cealaltă“, susține Diane.

Singurul moment în care surorile nu s-au sincronizat a fost momentul în care au pus bazele unei familii. În timp ce Darlene dorea cu disperare să devină mamă, Diane a vrut să aștepte mai mult. Dar soarta a avut alte planuri și Diane a descoperit că este însărcinată, în timp ce Darlene deja suferise o pierdere de sarcină.

Surorile gemene au devenit la scurt timp, mame

Sarcina a reprezentat o altă surpriză pentru Dianei și Craig. Doctorul ginecolog le-a spus că vor avea gemeni. Specialistul a rămas profund impresionat de faptul că proveneau din două perechi de gemeni care și-au unit destinele.

Am crezut că glumește prima dată, dar ne a arătat pe ecran că existau două inimioare care băteau în același timp în pântecele meu. Nu ne-a venit să credem. Era o șansă de una la 1 milion ca două perechi de gemeni identici să conceapă o pereche de gemeni identici“, afirmă Diane.

Darlene a rămas însărcinată la șase luni după ce Diane a dat naștere unei perechi de gemeni, Brady și Colby. Darlene a născut la un an distanță copiii, unul după celălalt, pe Reagan și pe Landry. Doi ani mai târziu, Diane și Craig au adus pe lume al treilea copil, pe Holden, care acum are 17 ani.

Toți copiii au crescut împreună și au fost incredibil de apropiați. Întotdeauna au preferat să se joace împreună, să iasă împreună și surorile văd acest lucru ca fiind o apropiere firească pentru copiii ce fac parte dintr-o familie mare și extinsă.

Gemene inseparabile: s-au născut ținându-se de mână

Surorile au stat despărțite una de cealaltă doar câteva ore, în 50 de ani

Acum gemenele au împlinit vârsta de 50 de ani și sunt mai apropiate ca niciodată. Și acum lucrează amândouă ca și secretare, dar nu la aceeași firmă. Încă merg împreună la locul de muncă.

Surorile își amintesc că singura dată când au fost despărțite a fost atunci când aveau șase ani și Darlene a suferit de o convulsie în sala de clasă. Diane mărturisește că a fost înspăimântată timp de câteva ore cât sora ei a stat la spital.

A fost traumatizant să o văd pe sora mea cum cade la pământ în fața ochilor mei. De atunci nu am mai fost niciodată despărțite de una de cealaltă și suntem cele mai bune prietene“, concluzionează Diane.

Deși pare surprinzătoare și desprinsă din filme, povestea lui Darlene și Diane este cât se poate de adevărată. Aceasta este cea mai bună dovadă că legătura dintre frați nu se poate rupe niciodată. Deciziile pe care surorile le-au luat în căsnicia și în viața lor de familie, le-a apropiat și mai mult.

Diane și Darlene sunt un exemplu pentru multe persoane care, ajunse la maturitate, caută lucruri mărunte ca să se certe cu frații sau surorile.

Surse foto: istockphoto.com

Surse articol: thesun.co.uk

Articolul urmator
Nestlé lansează prima formulă pentru copii de vârstă mică cu 5 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern
Nestlé lansează prima formulă pentru copii de vârstă mică cu 5 oligozaharide identice structural cu cele din laptele matern

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Două surori gemene au intrat în travaliu în același timp și și-au născut bebelușii la câteva ore distanță
    Două surori gemene au intrat în travaliu în același timp și și-au născut bebelușii la câteva ore distanță

    Știți că gemenii sunt mereu în sincron, nu-i așa? Și nu vorbim doar despre faptul că simt la fel și gândesc la fel, ci și despre cazurile excepționale, care te fac să...

    5 lucruri pe care aș fi vrut să le știu despre gemeni, înainte să devin mamă de gemeni identici
    5 lucruri pe care aș fi vrut să le știu despre gemeni, înainte să devin mamă de gemeni identici

    O mămică cu 3 copii, dintre care doi gemeni, ne împărtășește ce a învățat de când a devenit mamă de gemeni identici.

    Caz unic în lume: familia cu două rânduri de gemene interasiale, câte una din fiecare rasă. Genetica este spectaculoasă!
    Caz unic în lume: familia cu două rânduri de gemene interasiale, câte una din fiecare rasă. Genetica este spectaculoasă!

    Un cuplu de britanici a devenit prima familie din lume cu 2 perechi de gemeni interasiali, câte unul din fiecare rasă.

    O femeie a adus pe lume gemeni identici după ce i-au fost îndepărtate ovarele în urma unui tratament împotriva cancerului
    O femeie a adus pe lume gemeni identici după ce i-au fost îndepărtate ovarele în urma unui tratament împotriva cancerului

    În 2020, Shelly Battista, din Illinois, SUA, a primit diagnosticul de cancer la sân triplu negativ. În timp ce-și alăpta fiica, femeia în vârstă de 34 de ani...

    Se întâmplă o dată la 200 de milioane de nașteri: Aceste triplete identice au scris istorie în Anglia!
    Se întâmplă o dată la 200 de milioane de nașteri: Aceste triplete identice au scris istorie în Anglia!

    O dată la 200 de milioane de nașteri, se nasc tripleți identici. Aceste triplete s-au născut pe 31 martie, în York, Anglia, iar această zi a făcut istorie în țara lor...

    Sunt tată de gemeni identici și am făcut tot posibilul să-i învăț să dezvolte personalități diferite și propria identitate
    Sunt tată de gemeni identici și am făcut tot posibilul să-i învăț să dezvolte personalități diferite și propria identitate

    Se spune despre gemeni că gândesc, doresc și simt la fel, însă, de multe ori, și părinții sunt cei care le încurajează acest comportament, nu-i așa? Ei bine, nu...

    Lucruri pe care NU ar trebui să le spui niciodată unui părinte de gemeni
    Lucruri pe care NU ar trebui să le spui niciodată unui părinte de gemeni

    „Sunt gemeni?”, „Nepoata verișoarei mele are gemeni!”, „Sunt identici?”, „Aveți gemeni în familie?”, „Când tace unul,...

    Mi-am arătat burta pe net după ce am născut gemeni și oamenii spun că nu vor să mai facă vreodată copii
    Mi-am arătat burta pe net după ce am născut gemeni și oamenii spun că nu vor să mai facă vreodată copii

    Să aduci pe lume un copil este o realizare extraordinară. Să aduci pe lume gemeni, frumoși și sănătoși este cu atât mai grozav. O mamă din SUA, mândră de realizarea ei,...

    © 2024 Qbebe