Frumoasa poveste de dragoste dintre Aurelian Temisan și Monica Davidescu. "Ne-am testat îndelung, dar am făcut o treabă bună!"

Frumoasa poveste de dragoste dintre Aurelian Temisan și Monica Davidescu. "Ne-am testat îndelung, dar am făcut o treabă bună!"

Mariana Voinea

Aurelian Temișan și Monica Davidescu sunt împreună de aproape trei decenii! Relația lor se bazează pe respect, iubire și înțelegere. Cei doi artiști au și o fiică frumoasă pe nume Dora.

Unul din marii artiști ai României, cântăreț de muzică ușoară al cărui nume a stat pe buzele tuturor în anii 1990 și 2000, Aurelian Temișan formează un frumos cuplu cu Monica Davidescu. Aurelian Temișan este unul din cei mai apreciați artiști ai generației trecute, cu hituri inconfundabile și o efervescentă prezență scenică.

Monica Davidescu, soția sa, este cea care l-a completat și care i-a rămas aproape în toate încercările la care l-a supus viața. Monica Davidescu este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, actrița absolvit Facultatea de Artă Teatrală și cinematografică, secția actorie. Artista a cochetat în trecut cu meseria de învățătoare, dansatoare și model.

Cine este soția lui Aurelian Temișan?

monica davidescu

Unul din cei mai frumoși, talentați și apreciați bărbați din showbiz-ul românesc, Aurelian Temișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Monica Davidescu de peste 28 de ani, timp în care au stat împreună și mereu departe de scandaluri. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au format cele mai unul din cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz.

Monica Davidescu, la vârsta de doar 19 ani a hotărât să se mute în capitală, unde a fost secretară, manechin într-un magazin de haine și a făcut parte dintr o trupă de dans. În cariera sa, soția lui Aurelian Temișan a jucat în piese de teatru, precum și în filme precum „Omul zilei”, „Vine poliția” sau „O zi obișnuită de sâmbătă”.

Monica Davidescu a fost învățătoare, dansatoare, model și acum este o actriță desăvârșită. Pentru soția sa, Aurelian Temișan are numai cuvinte de laudă. Cei doi au trăit împreună ani frumoși, relația fiind plină de iubire și de respect, artiștii neavând motive serioase de ceartă, chiar dacă nu împărtășesc întotdeauna aceleași opinii. Rodul iubirii lor este o fetiță pe nume Dora, în vârstă de 12 ani.

Tudor Gheorghe a trăit o poveste de dragoste care va dăinui veșnic, deși moartea i-a răpit soția mult iubită după 55 de ani împreună

Dramele din viața Monicăi Davidescu

familie aurelian temisan

Soția lui Aurelian Temișan a avut parte de-a lungul vieții de mai multe momente puțin spus dureroase. Când avea numai trei ani, mama sa a murit, iar bunica paternă a fost cea care a crescut-o.

Pe mama nu am cunoscut-o, a murit când eram prea mică, dar i-am proiectat imaginea undeva deasupra, în cer și am simțit întotdeauna că a fost lângă noi. Cred că Icoana cu Maica Domnului a înlocuit imaginea mamei adevărate. Nu-mi amintesc trăsăturile ei, trebuie să dau credit unei poze pentru că nu găsesc corect imaginile reale printre amintiri, cu excepția acelei în care era în coșciug”, a mărturisit soția lui Aurelian Temișan într-un interviu.

Al doilea moment dureros din viața Monicăi Davidescu a fost acela în care a pierdut o sarcină și regretă și acum acel moment.

Am pierdut o sarcină după ce o aveam pe Dora. Nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt. Sarcina s-a oprit la opt săptămâni din evoluție și asta a fost. De aceea, și îndemnul medicului care mi-a spus „mulțumește-i lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai”, a povestit actrița.

Cum era Aurelian Temișan în copilărie și în tinerețe?

aurelian temisan

Cântărețul de muzică ușoară Aurelian Temișan a avut o copilărie puțin spus interesantă. De mic îi plăcea să fie Florin Piersic al cartierului. „Când eram copil îmi plăcea să fiu ‘Florin Piersic’ al cartierului, îmi plăcea foarte mult și de Adrian Pintea. Așa îmi adunam eu copiii, în cartier, nu mai sunam la fiecare la ușa ci mergeam în spatele blocului și începeam să țip celebra urătură ‘Ei cuțit, cuțit, cuțit, de trei ori te-am ascuțit’. Până terminam eu de spus toată replica veneau, pe rând, toți afară”, își amintește el.

De asemenea, artistul rememorează cu drag amintirile cu părinții săi, susținând că tatăl său a devenit, cu timpul, mai mult un prieten: „Când aveam o problemuță mă duceam mai ușor la mama, pe tata îl considerăm mai dur la vremea respectivă. Cu timpul mi-am dat seama că tata îmi era mai mult decât tată, îmi era prieten și îmi putea da niște sfaturi, evident bărbătești, altele pe care le-aș fi primit de la preaiubita mea mamă”.

Povestea dintre Aurelian Temișan și Monica Davidescu a început în urmă cu 28 de ani

aurelian temisan si sotia

Monica nu se gândea în momentul în care cei doi s-au cunoscut că ar fi fost posibilă o relație cu Aurelian Temișan, cu atât mai puțin o căsnicie care să dureze atât de mult.

Artiștii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ținută departe de ochii curioși ai presei.
Cei doi s-au cunoscut în ianuarie 1995 și s-au căsătorit după 11 ani de relație împreună.

Având amândoi o viață în lumina reflectoarelor, atât Aurelian, cât și Monica au reușit în toți acești ani de carieră și de relație să stea departe de scandaluri. Practic, cuplul duce o viață fericită de familie împreună cu fiica lor, Dora.

fata cu tort in mana

În anul 1995 cei doi s-au cunoscut la un spectacol și de atunci sunt de nedespărțit. După 11 ani de relație, și-au unit destinele în fața Domnului pe data de 3 iunie 2006 la Palatul Snagov, chiar de ziua de naștere a cântărețului.

Monica Davidescu nu a luat numele de familie a lui Aurelian Temișan dintr-o cauză numai de ea știută. Deși sunt căsătoriți de atât de mulți ani, femeia nu i-a luat numele de familie partenerului de viață pentru că susține ea: „nu că nu am vrut, dar au fost două chestii. În primul rând numele meu de scenă era Monica Davidescu.

Eram deja Monica Davidescu pe afișe și în teatru. În al doilea rând, tata și-a dorit mult un băiat, nu l-a avut și a crezut că numele Davidescu nu va merge mai departe. Aurelian a înțeles perfect situația și nu l-a deranjat deloc”, a mărturisit artista.

Ileana Stana Ionescu trăiește o poveste de dragoste de 65 de ani, dar nu este căsătorită religios cu partenerul ei, Andrei Ionescu. Actrița dezvăluie adevăratul motiv

În rolul de tată, Aurelian Temișan mărturisește că: „Nu duc lipsa de răbdare, în special când este vorba de Dora. Îmi place să o simt provocată de o anumită situație și o las pe ea să se manifeste un pic pentru că din multe din reacțiile ei am și eu de învățat. Sunt răbdător atâta vreme cât finalitatea unei discuții, unei probleme create duce la progres și înțelegem ceva amândoi din treaba asta”.

fetita cu pisica

O familie frumoasă, închegată și discretă, Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor Dora reprezintă modelul familiei demne de invidiat, în care partenerii se înțeleg, își respectă unul altuia opiniile și meseria, iar rodul iubirii lor își însușește trăsăturile si calitatile ambilor părinți.

Surse foto: facebook.comfacebook.com

Surse articol: kanald.rounica.rowowbiz.rogandul.roviva.ro

Articolul urmator
Ce poveste frumoasă de iubire a trăit regretatul George Nicolescu, cântărețul orb. Și-a cunoscut soția la 18 ani dar nu i-a văzut chipul niciodată
Ce poveste frumoasă de iubire a trăit regretatul George Nicolescu, cântărețul orb. Și-a cunoscut soția la 18 ani dar nu i-a văzut chipul niciodată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    "Nu mi-am dorit o secundă să am copii, dar am întâlnit bărbatul care m-a făcut să-mi regândesc radical viața"
    "Nu mi-am dorit o secundă să am copii, dar am întâlnit bărbatul care m-a făcut să-mi regândesc radical viața"

    O femeie întâlnește un bărbat, cei doi se îndrăgostesc, se căsătoresc și fac copii. Așa sună poveștile normale de iubire. Dar dacă femeia nu suportă ideea de a...

    Cel mai frumos cadou pentru o mamă? Spune-i că face o treabă bună
    Cel mai frumos cadou pentru o mamă? Spune-i că face o treabă bună

    Nimic nu poate fi mai măgulitor și mai încurajator pentru o mamă decât să primească un compliment prin care să fie apreciată pentru treaba bună pe care o face având...

    "Fără trădare și dezamăgire, n-aș fi ajuns să-mi cunosc soțul". O femei a fost înșelată cu cea mai bună prietenă, dar a găsit puterea să iubească din nou
    "Fără trădare și dezamăgire, n-aș fi ajuns să-mi cunosc soțul". O femei a fost înșelată cu cea mai bună prietenă, dar a găsit puterea să iubească din nou

    O dezamăgire și o trădare în dragoste s-a dovedit a fi o binecuvântare pentru o femeie trădată de fostul iubit și cea mai bună prietenă. Cu inima rănită, a putut să...

    Momentul când fiul meu a făcut treaba mare într-un vas de toaletă dintr-un showroom. Cum a reacționat vânzătoarea
    Momentul când fiul meu a făcut treaba mare într-un vas de toaletă dintr-un showroom. Cum a reacționat vânzătoarea

    Chiar dacă faci tot posibilul ca micuțul tău să meargă la toaletă înainte să plecați de acasă, lucruri neprevăzute pot surveni oricând. Spre exemplu, nu este exclus să...

    Regret enorm că am făcut un copil, credeam că voi fi o mamă bună, dar acum nici nu știu dacă îmi iubesc fiul
    Regret enorm că am făcut un copil, credeam că voi fi o mamă bună, dar acum nici nu știu dacă îmi iubesc fiul

    Unele femei își doresc dintotdeauna să devină mame și așteaptă cu nerăbdare să se bucure de copiii lor. Uneori însă, odată ce se întâmplă așa, tot...

    6 zodii cărora le surâde norocul în dragoste în 2024. Au șanse mari să spună mare "DA"
    6 zodii cărora le surâde norocul în dragoste în 2024. Au șanse mari să spună mare "DA"

    Pe plan amoros, anul 2024 vine cu noi oportunități și împliniri pentru 6 din cele 12 zodii. Să vedem pentru cine bat clopote de nuntă și cine își va găsi jumătatea anul...

    Irina Columbeanu, de 2 ani dispărută în SUA. Unde a dus-o Monica Gabor, cât mai departe de tatăl ei
    Irina Columbeanu, de 2 ani dispărută în SUA. Unde a dus-o Monica Gabor, cât mai departe de tatăl ei

    Fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu se află în prezent în SUA, alături de mama ei. Descoperă din articolul de mai jos unde locuiesc acestea şi cu ce se ocupă!

    O poveste de naștere cu final fericit. "Am născut în 40 de secunde. Nu am fost nevoită să împing deloc, bebelușul a ieșit singur"
    O poveste de naștere cu final fericit. "Am născut în 40 de secunde. Nu am fost nevoită să împing deloc, bebelușul a ieșit singur"

    Datorită unei afecțiuni rare de care suferă, o femeie a dat naștere copilului pe care îl purta în pântece în mai puțin de un minut. Mama a uimit cadrele medicale...

    © 2024 Qbebe