O mamă este atacată în mediul online pentru modul în care își îmbrățișează fiul adolescent

O mamă este atacată în mediul online pentru modul în care își îmbrățișează fiul adolescent

Mariana Voinea

Cum ar trebui o mamă să își îmbrățișeze fiul? În ce circumstanțe poate fi afecțiunea unui părinte pentru copil, blamată de cei din jur?

Uneori gesturile de afecțiune pe care le avem față de copiii noștri sunt greșit înțelese de către cei din jur. Fiecare își exprimă iubirea față de copil într-un mod diferit. Iar acel mod poate să nu fie acceptat sau văzut cu ochi buni de ceilalți.

Un exemplu foarte bun în acest sens ni-l oferă Amber Wright, mama unui adolescent din Utah, Statele Unite ale Americii. Aceasta a sărbătorit reușita fiului ei în urma unui meci de fotbal, îmbrățișându-l cât de strâns a putut, iar acesta ridicând-o pentru câteva momente în aer. Momentul a fost postat pe Instagram și a atras sute de comentarii negative.

Imbratisarile: rol vital in dezvoltarea copilului

Femeia în vârstă de 38 de ani încearcă acum să le explice oamenilor că ar trebui să se calmeze și că au privit într-o manieră greșită gestul ei de afecțiune.

Amber a postat videoclipul pe Instagram în luna august. O lună mai târziu, încă este viral

În videoclipul postat pe Instagram, femeia spune cât de mândră este de reușita fiului ei, Brix. “Copilul ăsta mi-a furat inima pentru totdeauna. Gina, prietena mea cea mai bună a surprins sfârșitul acestui moment și sunt atât de mândră“, scrie ea.

“Atunci când am mers să-mi iau băiatul în brațe și să-l felicit pentru reușită, el m-a ridicat la pieptul lui și am stat îmbrățișați 20, 30 de secunde, poate un minut, nici nu mai știu. Cert este că am stat nemișcată simțindu-i bucuria“, mărturisește ea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Lund (@ambslund)

Nu știu ce am făcut să te merit Brix, dar știu că să recunoscătoare pentru fiecare zi pe care o petrec alături de tine“, mai scrie ea.

Un moment plăcut de apropiere între mamă și fiu a stârnit controverse în mediul online

Din momentul în care a postat videoclipul pe data de 18 august, acesta a strâns peste 9 milioane de vizualizări și mii de noi urmăritori. În câteva zile mama a ajuns să aibă de la 1900 de urmăritori, la 19000 de noi followeri.

Iar secțiunea de comentarii avea un iz foarte negativ. Oamenii s-au legat în comentarii de orice: de felul în care era îmbrăcată, de modul în care își îmbrățișa fiul, de alegerea de a posta videoclipul pe Instagram.

L-ai îmbrățișat un pic cam mult, mami, ar fi fost bine să stai cu picioarele pe pământ“, a scris un internaut.
Nu am nimic împotriva îmbrățișării, dar picioarele trebuie să stea pe pământ, mama“, scrie un urmăritor.

Cu cât îmbrățișăm copilul mai mult, cu atât dezvoltarea sa este mai spectaculoasă

Haideți băieți, nu este o mamă obișnuită, este o mamă cool“ a comentat în zeflemea un alt urmăritor.
“Mama se îmbracă ca și cum ar încerca să pară și ea o adolescentă, cu pantaloni strâmți, pantofi cu toc și un top mulat. Nu prea este potrivită alegerea ta, mami“, comentează altcineva.

Ar trebui să te uiți la fața fiului tău când l-ai îmbrățișat. Nu simțea deloc bucurie, ci părea că stă să verse“ a comenta negativ o altă persoană.
Ce păcat că toată atenția a primit-o mama, și nu fiul care avusese o reușită“, scrie altcineva.
Iar majoritatea comentariilor se refereau la faptul că internauții au crezut că este vorba de prietena lui și nu de mama lui.

Au fost și comentarii care au venit în sprijinul mamei

Bravo mami! Dacă ar fi mai multe mămici ca tine cu siguranță am avea mai puțini adolescenți care comit delicvențe“, scrie o persoană.

De la o mamă la alta, mă bucur că prietena ta a reușit să surprindă acest moment în care se vede că erai fericită“, scrie o mamă.

În calitate de mamă văduvă, nu am lipsit de la niciun meci al copiilor mei și știu ce înseamnă să te bucuri și să nu îți poți înfrâna emoțiile“, scrie o altă femeie.

Ura a continuat în comentarii iar atât Brix, cât și mama lui au încercat să le contracareze

Bricks, fiul în vârstă de 16 ani a declarat într-un comentariu “Unii dintre voi aveți nevoie de Iisus“. De asemenea, susține că mama nu a sărit pe el, ci a fost o simplă îmbrățișare, așa că oamenii ar trebui să-și revină.

Din păcate, a fost nevoit să răspundă și unor comentarii negative și a spus oamenilor că în niciun caz nu se simte abuzat din punct de vedere sexual de mama lui, ci este o simplă îmbrățișare.

Și Amber a răspuns comentariilor, susținând că fiul ei a îmbrățișat-o și a ridicat-o, iar dacă oamenii văd altceva este problema lor.

Sunt foarte apropiată de fiul meu și avem o relație foarte sănătoasă. Dacă unul dintre voi v-ați fi pierdut tatăl la 15 ani din cauza alcoolismului, atunci cu siguranță nu ați mai fi văzut videoclipul în maniera în care l-ați perceput.

doua femei cu baiat in echipament de fotbal pe teren

Băiatul meu este un student foarte bun, este atlet, este un jucător de fotbal excelent, nu bea, nu fumează, nu se droghează. Vă provoc în aceste condiții să fiți mamă singură și să creșteți în acest mod frumos un băiat.

Dacă vedeți ceva neregulă cu un băiat care pur și simplu își ridică mama în aer și o îmbrățișează, fiind copleșit de emoții în urma unui joc de fotbal, atunci ar trebui să vă gândiți ce este în neregulă cu voi, nu cu noi.

În plus, eu provin dintr-o familie în care ne-am arătat afecțiunea unul față de celălalt, iar tatăl meu obișnuia să mă îmbrățișeze foarte des“, concluzionează mama.

Vrei un copil sănătos emoțional? Trebuie să îi oferi 12 imbrățișări pe zi

Într-un interviu pe care l-a acordat unei publicații online, Amber susține că nu se aștepta să primească atâta atenție din partea publicului pentru că a fost doar o mamă care și-a îmbrățișat strâns copilul, atâta tot.

De asemenea, nu se aștepta ca oamenii să lase comentarii atât de sinistre și să îi spună cum își abuzează din punct de vedere intim copilul, cum îl sufocă și cum îmbrățișarea a fost atât de ciudată pentru relația mamă-fiu.

A ținut să precizeze faptul că Brix purta la meci geaca tatălui lui care decedase pe data de 4 aprilie anului acesta, în urma sinuciderii. Iar faptul că și-a îmbrățișat mama foarte strâns a fost un gest foarte emoționant între cei doi.

Amber ne învață că ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a judeca și de a spune cuvinte grele care ar putea răni. Dacă oamenii nu înțeleg un gest de afecțiune, nu înseamnă neapărat că este și greșit. Ar trebui să fim mai empatici pentru că fiecare om duce o luptă de care nimeni nu știe iar ura nu îl ajută cu nimic.

Surse foto: instagram.com

Surse articol: cafemom.comtyla.comindependent.co.uk

Articolul urmator
O mamă este criticată pentru că postează poze cu fiul ei făcând treburi casnice
O mamă este criticată pentru că postează poze cu fiul ei făcând treburi casnice

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    O mamă este criticată în mediul online pentru modul în care își convinge copilul să se spele pe dinți
    O mamă este criticată în mediul online pentru modul în care își convinge copilul să se spele pe dinți

    Să îi convingi pe cei mici să se spele pe dinți dimineața și seara, poate fi o adevărată provocare. O mamă a stârnit controverse pe TikTok, după ce a dezvăluit modul...

    O mamă care crește 12 copii, dintre care 8 adoptați, este atacată în online pentru modul în care îi hrănește
    O mamă care crește 12 copii, dintre care 8 adoptați, este atacată în online pentru modul în care îi hrănește

    Știți vorba aceea, „unde-s mulți puterea crește”? La fel de bine am putea să spunem și „Unde-s mulți, mâncarea crește”. Aceasta din urmă i se aplică...

    O mamă este criticată în mediul online pentru faptul că postează imagini cu fiul ei bolnav. "Felul în care arată copilul meu nu are legătură cu valoarea lui"
    O mamă este criticată în mediul online pentru faptul că postează imagini cu fiul ei bolnav. "Felul în care arată copilul meu nu are legătură cu valoarea lui"

    Această mămică este criticată de cei din mediul online, pentru că postează poze cu băiețelul ei bolnav, însă ea consideră că felul în care arată acesta nu ar trebui...

    O mamă este agresată în mediul online pentru greutatea ei după naștere: „Ai devenit leneșă”
    O mamă este agresată în mediul online pentru greutatea ei după naștere: „Ai devenit leneșă”

    Știm că una dintre activitățile preferate ale oamenilor este să comenteze pe internet, nu-i așa? De data aceasta, subiectul a fost a fost o mamă de 22 de ani din SUA, care s-a...

    O mamă este criticată în mediul online pentru că-și îmbracă fetița de doi ani ca pe un adult
    O mamă este criticată în mediul online pentru că-și îmbracă fetița de doi ani ca pe un adult

    O mamă de peste hotare este criticată online pentru că postează poze cu fiica ei de 2 ani, pe care o îmbracă ca pe un adult. Outfit-urile micuței sunt cu adevărat fabuloase și...

    O mamă are o listă cu treburi casnice pentru copilul eu de doi ani și este criticată în mediul online
    O mamă are o listă cu treburi casnice pentru copilul eu de doi ani și este criticată în mediul online

    Oare un copil de doi ani poate îndeplini o listă cu sarcini - menite, bineînțeles, pentru vârsta lui? Ne spune această mamă din SUA, care are câte o listă cu...

    „Copilul meu de 2 ani era să moară din cauza dopului de la cadă”. Ce avertizează o mamă în mediul online
    „Copilul meu de 2 ani era să moară din cauza dopului de la cadă”. Ce avertizează o mamă în mediul online

    Încă din momentul în care micuțul tău face primii pași, te gândești adesea că inclusiv casa voastră poate fi o sursă de numeroase pericole pentru el. Din acest...

    Vis devenit realitate pentru un băiețel cu cancer: a ajuns la Disneyland după ce mama i-a împărtășit povestea în mediul online
    Vis devenit realitate pentru un băiețel cu cancer: a ajuns la Disneyland după ce mama i-a împărtășit povestea în mediul online

    Internetul și-a arătat încă o dată puterea, iar de data aceasta a făcut-o în cel mai frumos mod posibil. Astfel, visul unui băiețel bolnav de cancer a devenit realitate,...

    © 2024 Qbebe