Superba Adela Popescu a împlinit 37 de ani! Cum a ales să-și serbeze anul acesta ziua de naștere

Superba Adela Popescu a împlinit 37 de ani! Cum a ales să-și serbeze anul acesta ziua de naștere

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Actriță, cântăreață și prezentatoare TV, Adela Popescu s-a remarcat încă din adolescență în showbiz-ul autohton. În urmă cu două zile, duminică, vedeta a împlinit 37 de ani. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi nu numai cum și-a serbat ziua de naștere, ci și ce traseu a parcurs ca să-și îndeplinească obiectivele, atât în plan profesional, cât și în cel al vieții personale. 

A împlinit 37 de ani pe 8 octombrie

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 37 de ani, soțul ei, Radu Vâlcan, i-a pregătit o surpriză. Astfel, acesta a ales să o invite într-un loc în care să se relaxeze și să-și încarce „bateriile” după mai multe luni foarte solicitante. Nu i-a spus partenerei sale de viață despre destinația aleasă, prin urmare totul a fost o surpriză pentru ea.

Adela Popescu fericita, in timp ce sotul ei, Radu Vâlcan, o saruta pe obraz la malul mării

În final, Adela a fost plăcută surprinsă, iar din imaginile din videoclipul de mai jos se poate sesiza cum cuplul a avut parte de momente agreabile împreună. Despre cum au decurs lucrurile de ziua ei, îndrăgita actriță și prezentoare a vorbit chiar pe contul ei de Instagram:

„Pentru că urma să plecăm în după amiaza aceea și nu voiam să ratez aniversarea mea împreună cu copiii, ne-am apucat de foarte de dimineață să facem tort de clătite. După cel mai frumos și important „la mulți ani” am plecat grăbiți către aeroport. Sau, mă rog, acolo credeam eu. Ca de obicei aveam inima cât un purice și nu vă ascund că în mintea mea nu prea înțelegeam sensul unui „deranj” atât de mare pentru doar o noapte. Dar cum calul de dar nu se caută la dinți, am zis ce-o fi o fi, doar că după indicii nu reușeam nicicum să îmi dau seama în ce oraș european aveam să aterizăm. După o dreapta în loc de stânga, am ajuns. Unde? Vă invit să descoperiți în filmarea aceasta. Tot ce pot să vă spun este că o idee mai bună nici că putea să aibă”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

La rândul său, Radu Vâlcan a postat, pe contul său de Facebook, o imagine din care se poate observa cum Adela se odihnește într-un pat presărat cu petale de trandafiri roșii. Alături de imagine, Radu a ținut să vină cu explicații legate de ceea ce l-a hotărât să-i facă o asemenea surpriză soției lui: „Poza asta e in felul următor, pentru că despre așa ceva este poza asta. Ieri, spre prânz, am plecat, chipurile, spre aeroport. Destinație necunoscută. Și-am făcut stânga, în loc de dreapta. Am mers, nu mult, și ne-am oprit. Am scos-o din nebunia ei frumoasă și i-am făcut cadou câteva minute de liniște nebună. Este ziua ei, ziua asta este a ei, despre ea, o merită. Așa s-a bucurat, s-a odihnit...”

femeie care doarme intr-un pat cu petale de trandafiri rosii

Și-a început cariera artistică datorită muzicii

Încă din primii ani ai copilăriei, Adela Popescu profita de orice ocazie ca să cânte. Spre exemplu, când participa la nunțile din localitatea natală, Șușani, cânta în pauzele formațiilor invitate. A ales să urmeze cursurile Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, iar când avea 15 ani s-a alăturat Elenei Gheorghe pentru a forma trupa „Viva”. Cele două s-au întâlnit la Festivalul de la Mamaia, pe când Elena Gheorghe avea 16 ani. Formația lor nu a reușit să reziste prea mult.

Adela Popescu in adolescenta

În anul 2011, a făcut parte din trupa „DJ Proiect” după plecarea Giuliei Anghelescu. Una dintre piesele interpretate de Adela, piesă care s-a bucurat de mult succes, poate fi vizionată datorită videoclipului de mai jos:

A devenit cunoscută ca actriță după ce a jucat în mai multe seriale românești

Unul dintre cele mai mari succese ale Adelei Popescu a fost rolul din telenovela „Numai iubirea”. Într-un interviu acordat acum mai mulți ani pentru „ADPM”, a povestit cum a reușit să cucerească regizorii, care au creat un personal special pentru ea: „Știu că am dat proba cu Iurie Darie, iar textul meu era cel al Oanei Zăvoranu. Desigur, fața nu mă ajuta, adică nu aveam cum să fiu mai bună decât Oana Zăvoranu, dar pentru că regizorul m-a plăcut foarte mult și și-a dat seama că am potențial, împreună cu Ruxandra Ion a inventat un personaj- sora Oanei Zăvoranu, iubita lui Victor (Dan Bordeianu). Așa a început totul. Mai întâi cu o secvență la două săptămâni, apoi cu o secvență pe zi, apoi cu 5 secvențe pe zi, iar apoi aproape în toate secvențele apăream pentru că a crescut foarte mult personajul...”
Adela Popescu acum mai multi ani
Frumoasa actriță a cucerit publicul și după aparițiile în serialul „Lacrimi de iubire” și apoi în producțiile „Weekend cu mama” și „Lacrimi de iubire- filmul”. În plus, în timp ce filma pentru serialul „Lacrimi de iubire”, a lansat și primul ei album, cu același titlu ca serialul menționat.

A luat licența la UNATC cu media 10

În anul 2011, tânăra actriță reușea să obțină media 10 la examenul de licență pentru specializarea „Artele spectacolului”. Într-un interviu pentru „Ok!”, a povestit despre acea perioadă, pe care a considerat-o nu doar stresantă, ci și „frumoasă”: „Am stat zile întregi la bibliotecă şi învăţam împreună cu colegii mei într-o cameră de cămin a unuia dintre ei, era un cumul de informaţii şi învăţam unii de la alţii. Mi-a plăcut la nebunie perioada, dincolo de stres, faptul că m-am întors printre colegi m-a făcut foarte fericită şi m-am simţit excepţional. Primul hop a fost spectacolul „Cameristele”, al doilea a fost examenul oral la Istoria teatrului universal şi românesc, iar astăzi am terminat susţinerea licenţei în faţa comisiei. Am fost examinaţi timp de 4 ore şi sunt foarte fericită că am reuşit să obţin nota maximă”.

S-a remarcat și în universul televiziunii

Adela Popescu a fost mai mulți ani unul dintre prezentatorii emisiunii „Vorbește lumea”. Întrebată fiind dacă va mai reveni ca prezentator al acestei emisiuni, într-un interviu acordat „PLAYTECH” în luna februarie a precizat că: „Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări”.
De asemenea, stând de vorbă cu „EGO”, îndrăgita artistă a ținut să menționeze că nu intenționează să se retragă complet din televiziune, însă își dorește să-și acorde un răgaz pentru a se odihni și pentru a găsi proiecte care să i se potrivească într-adevăr: „...Nici nu vreau să fac vreo pauză lungă. Eu sunt fericită. Am fost la ”Vorbește lumea” și m-am simțit foarte bine. Chiar m-a sunat mama să mă întrebe cum m-am simțit și i-am zis că foarte bine. Pentru că eu sunt ca peștele în apă, adică mă simt bine, nu am emoții, nu sunt stresată. Dar am nevoie de timp, am avut nevoie de el. Acum am început deja niște discuții pentru niște noi proiecte și sunt cu toată inima spre a le face și a găsit ceva care mi se potrivește”.

Este mama a trei copii

În afară de cariera pe care și-a construit-o în ultimii 20 de ani, la cei 37 de ani Adela Popescu se mândrește și cu o familie frumoasă. De altfel, este mama a trei băieți: Alexandru (7 ani), Andrei (va împlini 5 ani în decembrie) și Adrian (2 ani). 
Într-un interviu acordat anul trecut pentru „cancan.ro”, fericita mamă a recunoscut că una dintre cele mai mari provocări pe care le are este că nu reușește să se odihnească suficient: „...de șase ani nu am mai dormit o noapte legată, de ceva timp dorm în timpul zilei. Uneori o oră, uneori 30 minute, uneori chiar și zece când fug mișelește în dormitor spunând că trebuie să împachetez hainele în dulap. Mi-am facut o prioritate din a dormi”. 
Nu a fost prima dată când actrița a adus în prim-plan și momentele mai dificile prin care trece de când este mamă. De aceea, a apelat inclusiv la rețelele de socializare pentru a dezvălui câteva astfel de momente. Iată ce a postat la un moment dat pe contul ei de Facebook„Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus „se trezește”, că de fapt nu prea se mai culcă. Deci nici eu...Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire...
Adela Popescu fericita alaturi de cei trei baieti ai ei

Surse foto: facebook.com/RaduValcanOfficialPage, instagram.com/adela_popescu/, youtube.com

Surse articol: adpm.ro, cancan.roego.roplaytech.rookmagazine.ro, protv.ro, spectacola.ro, unica.ro

Articolul urmator
Ce tradiții de Paște mai respectă românii anul acesta
Ce tradiții de Paște mai respectă românii anul acesta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Adela Popescu, mama cu trei băieți sau soacra cu trei nurori
    Adela Popescu, mama cu trei băieți sau soacra cu trei nurori

    Îți vine să crezi că au trecut deja 6 ani de când Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit pentru prima oară părinți? Cine și-ar fi imaginat că cei doi nu vor avea...

    Cea mai amuzantă conversație între Adela Popescu și Radu Vâlcan: căsnicia este aceeași peste tot
    Cea mai amuzantă conversație între Adela Popescu și Radu Vâlcan: căsnicia este aceeași peste tot

    Adela Popescu și Radu Vâlcan formează, de departe, unu dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt împreună de mai bine de 11 ani, căsătoriți de 6 și au...

    De ce a renunțat Adela Popescu la bona copiilor ei
    De ce a renunțat Adela Popescu la bona copiilor ei

    Aflați în Republica Dominicană pentru filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” împreună cu cei trei copii ai lor, Adela Popescu și Radu...

    Fiica cea mare a Principelui Nicolae al României a împlinit 2 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis acesta
    Fiica cea mare a Principelui Nicolae al României a împlinit 2 ani! Ce mesaj emoționant i-a transmis acesta

    Bucurie mare in familia Principelui Nicolae al României! Maria-Alexandra, fiica acestuia si a Alinei Binder, a împlinit 2 ani pe 7 noiembrie, iar fotografiile de la petrecerea...

    Cum protejăm bebelușii de virusurile respiratori anul acesta?
    Cum protejăm bebelușii de virusurile respiratori anul acesta?

    Virusurile respiratorii se manifestă anul acesta în sezonul rece din ce în ce mai agresiv. Iată cum ne putem proteja copiii de virozele respiratorii și de ce este important...

    Singura mea rezoluție pentru anul acesta, ca mamă, este să supraviețuiesc
    Singura mea rezoluție pentru anul acesta, ca mamă, este să supraviețuiesc

    La fiecare început de an ne promitem că în următoarele 12 luni vom face tot posibilul pentru a deveni cele mai bune versiuni ale noastre. Vom merge la sala, vom găti mai des...

    Zodiile care se conectează cu sufletele lor pereche anul acesta
    Zodiile care se conectează cu sufletele lor pereche anul acesta

    Chiar dacă realizezi că ai alături persoana care este sufletul tău pereche, nu îți este întotdeauna la îndemână să-ți deschizi pe deplin sufletul în...

    Horoscopul căsătoriei 2023: ce nativi vor spune marele „DA” anul acesta
    Horoscopul căsătoriei 2023: ce nativi vor spune marele „DA” anul acesta

    2023 este anul care va motiva anumite cupluri să-și dorească să avanseze în relație! De asemenea, acest an este cel al noilor începuturi, așa că nu este de mirare dacă...

    © 2024 Qbebe