Funnyby

Cele mai leneșe semne din zodiac

Cele mai leneșe semne din zodiac

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pentru unele persoane, să petreacă ore în șir muncind, să-și dedice tot timpul sarcinilor de la locul de muncă, ambițiilor profesionale, este un scop major în viață. În schimb, pentru altele va conta mai mult să profite cât mai mult de timpul liber, să nu-și fixeze ambiții mari și să se relaxeze cât mai mult posibil. Aceste obiceiuri țin și ele de zodia sub care te-ai născut. Descoperă ce zodii se străduiesc să nu iasă din zona lor de confort și să nu-și sacrifice în niciun fel libertatea!

Taurul

Se numără printre cele mai leneșe semne din zodiac, în ciuda faptului că are și o latură tenace. Astfel, se va dedica unui job pentru ani de zile, va avea și perioade în care va munci mult, dar ținta lui principală este să profite de fiecare interval în care va putea să nu depună eforturi prea mari. Pentru el va fi binevenit ca, după fiecare zi de muncă, să aibă ocazia să se recreeze.

Întrucât Taurii sunt persoane de casă, se vor simți în largul lor când vor vedea că au un cămin aranjat și bine pus la punct pentru simplul fapt că așa vor fi scutiți de efortul de a investi timp și energie pentru a avea grija treburilor casnice. O mare plăcere va fi pentru ei să vadă cum pur și simplu se pot întinde pe o canapea și cum pot savura un film bun și o mâncare fină.

Obiectivul acestei zodii va fi să aibă parte de o viață cât mai simplă, fără complicații, relaxantă, în care să se bucure de cât mai multe momente în care să fie implicată doar în activitățile care-i fac într-adevăr plăcere. Un Taur are această preferință și pentru că este una dintre zodiile rezistente la schimbare, ce nu suportă schimbările neașteptate și care nu vor să iasă din zona lor de confort. 

reprezentare-a-zodiei-Taur-sub-forma-unei-fete-frumoase

Leul

Pasiunea și îndrăzneala sa sunt calitățile care îl fac demn de remarcat dar, cu toate acestea, Leul este considerat unul dintre cele mai leneșe semne din zodiac. Deși vrea să fie în centrul atenției, să iasă în evidență, comoditatea, lenea sunt cele care îl vor îndepărta de un asemenea obiectiv îndeplinit. Nu își dorește să depună eforturi consistente, să muncească adesea din greu, aceste obiceiuri fiind printre punctele sale mai slabe.

În cazul în care ajunge să fie lider, în ciuda faptului că se bucură de aprecierea celorlalți pentru popularitatea sa, are și momente în care nu va reuși să aprecieze cât ar trebui eforturile depuse de colegii săi de echipă. Leul încearcă să aducă în prim-plan șarmul său, dar în final lipsa unor eforturi constante și consistente îl vor ține departe de succesul deplin. În aceste condiții, cei ce lucrează cu el vor ajunge să-și dea seama că liderul lor va trebui să pună în joc mai multă muncă pentru realizarea scopurilor echipei. 

Săgetătorul

Principalul motiv pentru care Săgetătorii sunt incluși printre cele mai leneșe semne din zodiac este acesta: își doresc atât de mult să dețină controlul asupra timpului lor, asupra libertății, încât nu sunt dispuși să le sacrifice pe acestea pentru a se dedica muncii. Practic, un Săgetător nu este deloc încântat în situațiile în care ar trebui să muncească 8 ore pe zi sau mai mult și nu este consistent și motivat să ducă la bun sfârșit toate sarcinile pe care ar trebui să le îndeplinească.

Un Săgetător este plin de energie, are forța necesară pentru a face în mod constant eforturi, dar consideră că munca grea, extinsă pe durate lungi de timp, este în detrimentul său și îl va face să se simtă constrâns, să-și piardă libertatea.

Odată ce se va apuca de muncă, pentru Săgetător va fi preferabil ca munca respectivă să fie pentru el, să-și poată planifica programul așa cum crede, să fie independent, astfel încât să se asigure că îi va rămâne răgaz și pentru a-și face planuri pentru noua aventură în care va porni.

reprezentare-a-zodiei-Sagetator-sub-forma-unei-fete-frumoase

Vărsătorul

Curioși, foarte inteligenți și doritori să aducă o schimbare în bine în lume, Vărsătorii nu sunt deloc încântați să desfășoare munci pe care le vor considera monotone, care i-ar obliga să mențină o anumită rutină. În același timp, preferă să evite cu totul munca pe care o consideră că nu este la nivelul lor, chiar dacă și-au luat angajamentul că vor finaliza o treabă.

Vărsătorii sunt văzuți ca fiind unul dintre cele mai leneșe semne ale zodiacului întrucât, în ciuda faptului că au planuri și idealuri mărețe, nu sunt întotdeauna dornici să demareze activitățile utile pentru a-și duce la bun sfârșit obiectivele. Ceea ce vor prefera mai mult este să rămână pur și simplu acasă, pe canapea și să se gândească la acestea cât e ziua de lungă.

Când se vor apuca totuși de treabă, Vărsătorii nu își vor petrece toată ziua muncind, în special dacă vor simți că se plictisesc. Vor prefera mai degrabă să vadă cum alții vor face treburile, în timp ce ei vor sta să croiască planuri.

Peștii

Această zodie este văzută ca una dintre cele mai leneșe în condițiile în care persoanele ce fac parte din ea se simt cel mai bine când pot rămâne în confortul propriei case, unde se simt în siguranță, având momente în care vor refuza să dea ochii cu lumea dură și plină de provocări. 

Întrucât Peștii sunt firi empatice, doritoare să ajute, se vor implica în diverse activități dar lumea lor interioară, dominată de fantezii și de griji, îi va împiedica să-și mențină concentrarea pentru un interval lung de timp. Fantezia este cea care le va răpi din motivația de a duce la capăt un lucru, iar tendința lor este de a spune că sunt „victime” ale circumstanțelor.

Adesea cu „capul în nori”, Peștii aleg mai degrabă să se bazeze pe cei din jur pentru a-i ajuta să finalizeze ceea ce au de făcut și amână asumarea unor responsabilități până în ultima clipă. Va fi așa inclusiv la locul de muncă, iar dacă s-ar întâmpla ca șefii să le solicite vreo sarcină în plus, luându-i pe nepregătite, vor face tot posibilul să se sustragă de la aceasta. 

Din cauza pasivității lor,  Peștii pot ajunge în situația de a amâna inițiative importante pentru viața lor.

Surse: msn.com, pinkvilla.com, timesofindia.indiatimes.com, yourtango.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Cele 7 cupluri din zodiac care se ceartă întruna, dar când se împacă ies scântei din dormitor
Cele 7 cupluri din zodiac care se ceartă întruna, dar când se împacă ies scântei din dormitor

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  „Femeile care își iau concediu maternal sunt leneșe”. Mărturia unei mame care a scandalizat internetul
  „Femeile care își iau concediu maternal sunt leneșe”. Mărturia unei mame care a scandalizat internetul

  O mamă care s-a întors la muncă la doar cinci zile după ce a născut este de părere că femeile care își iau un concediu de maternitate prelungit sunt leneșe. Tânăra...

  Orașele din România cu cele mai scumpe creșe și grădinițe. Câți bani scot părinții din buzunar
  Orașele din România cu cele mai scumpe creșe și grădinițe. Câți bani scot părinții din buzunar

  Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică și de platforma „Clubul Copiilor”, în ultimul deceniu a crescut numărul copiilor care urmează cursurile...

  Nu, nu-i minciună! Cele 10 semne clare că ești o mama bună!
  Nu, nu-i minciună! Cele 10 semne clare că ești o mama bună!

  Nu știu alte mame cum sunt, dar eu sunt una dintre acele mame care are un strop de OCD, care la mine se manifestă într-o manie a ordinii și curățeniei. Am învățat că...

  6 semne că nu mai ești la ovulație
  6 semne că nu mai ești la ovulație

  Dacă încerci să rămâi însărcinată, este important să știi când ești și când nu ești la ovulație. Uite 6 semne prin care îți poți da seama...

  Cele mai scumpe păpuși Barbie din lume
  Cele mai scumpe păpuși Barbie din lume

  Pe lângă faptul că Barbie este un brand arhicunoscut și îndrăgit de copiii din toată lumea, este și un subiect fierbinte în perioada aceasta, dat fiind faptul că...

  5 semne că ai crescut cu un părinte imatur din punct de vedere emoțional
  5 semne că ai crescut cu un părinte imatur din punct de vedere emoțional

  Părinții noștri au încercat să ne ofere tot ceea ce avem nevoie, însă ei nu ne pot oferi ceea ce nu au. Dacă părintele tău nu a atins o anumită maturitate emoțională,...

  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile
  Cele mai mari povești de dragoste din toate timpurile

  Au provocat războaie și controverse, au creat capodopere în literatură, muzică și artă și au cucerit inimile publicului prin dragostea lor capabilă să înfrunte cele mai...

  Cele mai bizare sfaturi de parenting din istoria omenirii
  Cele mai bizare sfaturi de parenting din istoria omenirii

  Așa cum se întâmplă și în prezent, părinții din secolele trecute nu erau scutiți nici ei de sfaturi de parenting care de care mai neobișnuite. Fie că acestea...

  © 2024 Qbebe