Funnyby

Cum arată prințul tău călare pe cal alb, în funcție de zodia ta

Cum arată prințul tău călare pe cal alb, în funcție de zodia ta

Andrada Popa

Îl visezi? Îl dorești? Îl ai deja? Vorbim despre prințul tău călare pe cal alb, pe care îl vrei alături de tine, că te-ai cam săturat să săruți atâția broscoi, nu-i așa? Ei bine, dacă îl cauți sau crezi că îl ai deja lângă tine, este timpul să afli și ce spun astrele. Iată cum trebuie să arate prințul tău călare pe cal alb, pe dinăuntru și pe dinafară în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

BERBEC

Dacă ești zodia Berbecului, atunci ai nevoie de un bărbat care să poată stăpâni o femeie pasională ca tine. Să fie obsedat de tine, să te venereze, să îți accepte gelozia absurdă, dar mereu întemeiată, nu-i așa? Trebuie să știe cum să te țină mereu în priză, să nu cumva să te plictisești și să te susțină mereu, chiar și în cele mai nebunești din aventurile tale. Trebuie să fie spontan, să fie în pas cu setea ta de aventură și cu nivelul tău de energie. Dar să știe când să se retragă și să îți respecte intimitatea și independența. Cum ar arăta el? Exact ca super-hot, super sexy și super bărbatul Joe Manganiello. 

joe manganiello

TAUR

Ești în zodia taurului, așa că vei avea nevoie de un bărbat care să fie exact ca tine și să știe exact ce te face să fii fericită. Să fie un familist convins, care să aprecieze prezența și afecțiunea familiei și a proetenilor. Ai nevoie de un prinț care să fie răbdător, care să nu te împingă de la spate, dar care să îți ofere susținere prin căldură și confort sufletesc. Să fie romantic și să îți lase bilețele pe oglinda băii, să își țină mereu promisiunile și neapărat, dar neapărat să fie fidel! Cum ar arăta prințul tău misterios? Exact ca Jamie Dornan, super vedeta din 50 Shades of Grey.

jamie dornan

GEMENI

Ești Gemeni, așa că zodia ta duală are nevoie de un bărbat răbdător, dar amuzant și distractiv. Pentru că te plictisești repede. Și trebuie neapărat să aibă abilități excelente de comunicare, ca să te poată înțelege, când azi vrei ceva și mâine altceva și să știe exact ce întrebări să îți pună și când. Dar cel mai important, trebuie să știe să îți accepte personalitatea ta efervescentă și plină de energie și să țină pasul cu tine, mai ales în intimitate. Cum ar arăta prințul tău? Ca nimeni altul decât Ryan Gosling!

ryan gosling

RAC

Ești un răcușor cam drăcușor când vine vorba de prințul tău călare pe cal alb. Ești hipersensibilă și emotivă și îți trebuie un bărbat care să știe să te strângă în brațe exact când ai nevoie, să îți aducă flori exact când ai nevoie și să ăți spună că ești frumoasă exact când ai nevoie. Prințul tpu chiar trebuie să știe să te salveze când ești copleșită de viață și neapărat să te ajute cu treburi emoționale dar și materiale. Și, cel mai important, să îți arate că te iubește nu în ciuda ciudățeniilor tale, ci tocmai datorită lor. Și nu în ultimul rând să aibă neapărat un simț al umorului ieșit din comun, exact ca Ryan Reynolds. 

ryan reynolds

LEU

Ești leoaică, deci ragi puternic când este vorba de teritoriul tău. Ai nevoie de un bărbat super-sexy, care să te satisfacă, dar care să accepte super-gelozia ta și chiar să o aprecieze. Dar el la rândul său să îți ofere libertatea de care ai nevoie. În preajma lui trebuie să te simți relaxată și să poți avea încredere în el că se ocupă să ăți ofere confortul de care ai nevoie. Să fie o persoană logica, pragmatică, cu picioarele pe pământ, dar cu capul în nori când sunteți intimi. Să fie sigur pe el, cu principii clare și puternice și să te provoace să fii cea mai bună variantă a ta. Cum ar arăta el? Exact ca Bradley Cooper.

bradley cooper

FECIOARĂ

Ești fecioară, dar numai cu numele. Pentru că ai nevoie de un bărbat care să te înnebunească în pat și să te liniștească în celelalte zone ale vieții de cuplu. Prințul tău trebuie să fie un adevărat gentleman cu tine când sunteți în societate, să fie romantic și să știe cum să te scape de anxietate. Să îți aprecieze vulnerabilitatea, dar să nu profite de ea. Să nu se joace jocuri cu inima ta și să stea o noapte întreagă să te asculte, dacă va fi nevoie. Să simți că ești conectată mereu psihic cu el și să știe mai bine decât tine ceea ce îți dorești. Cum ar arăta el în realitate? Colin Farrell este exemplul cel mai bun.

collin farrell

BALANȚĂ

Ești balanță, deci echilibrul este ceea ce te bazezi să primești din partea bărbatului visurilor tale. Acolo unde tu nu ai, trebuie să aibă el. Să te completeze mereu, să îți ofere siguranță, confort, înțelegere și să țănă neapărat cu casa voastră. Trebuie să fie puternic, dar și sensibil la nevoile tale. Să îți lase libertate, pentru că și tu ăi vei oferi lui suficientă. Să nu vrea să te schimbe, ci să vă schimbați împreună, să fie liber, carismatic, masculin, respectuos, cu mult simț al umorurlui, copilăros dar și un bun ascultător. Prințul tău nu trebuie să fie chiar un prinț, ci mai degrabă un rebel mai necizelat, mai aspru și pregătit să îți dea lumea peste cap în pat. Cineva ca nimeni altul decât Jason Momoa.

SCORPION

Hmmm, acul tău de scorpion înțeapă rău, așa că prințul tău va ajunge cu greu la tine. Ești extrem de mofturoasă când vine vorba de cel care se va numi prințul tău. Când vine pe cal călare calul chiar trebuie să fie alb și el chiar trebuie să fie prinț. Trebuie să fie un gentleman, independent financiar, înalt și puternic, potent și capabil să te facă să te simți cea mai minunată din lume. Să știe să gătească, să facă treburi casnice, să spargă lemne, dar să aibă suficient de mulți bani să plătească pe alții pentru asta. Să fie matur și responsabil, dar cu mult simț al umorului și jucăuș în intimitate. Să fie cineva sexy ca Tom Hardy. 

SĂGETĂTOR

Tolba ta cu săgeți este plină de dragoste. Important este să ai pe cine să ochești cu săgeata potrivită. Când îl vezi , nu îl scăpa. Trebuie să fie un bărbat care să știe să râdă în hohote, dar să plătească la timp facturile. Să fie frumos de pică, dar modest și să nu îi pese de părțile materiale mai mult decât îți pasă ție. Să fie optimist și să te iubească mai mult când ești nemachiată și nearanjată. Să te susțină chiar și când greșești, dar să nu te lase să o iei pe căi greșite. Să își dorească o familie, siguranță, o casă frumoasă, concedii relaxante și pe tine alături de ei. Să te susțină și să te facă mai puternică decât ești. Să fie un fel de George Clooney!

george clooney

CAPRICORN

Ești capricorn, deci vei spune că nu ai nevoie de un prinț sau de un bărbat care să te salveze. Dar poate are el nevoie de tine să fie salvat. Nu trebuie să fie deloc vreun sensibil, și nici nu trebuie să îți cânte în strună. Trebuie să te completeze, fără să te deranjeze și să îți înțeleagă nevoia de libertate. Să fie răbdător până ce vei fi suficient de relaxată să i te deschizi și să nu aibă așteptări mari de la tine cu privire la gesturile de afecțiune. Nu trebuie să te distragă de la ambițiile tale, dimpotrivă, să facă totul să urci pe scara carierei, chiar să strângă vasele în urma ta, când tu fugi să răzpunzi la un email. Și să priceapă că relația de cuplu va urca greu pe același loc cu cea a carierei. Să fie cineva precum Hugh Jackman. 

hugh jackman

VĂRSĂTOR

Ești semn de apă, deci apreciezi inteligența, în primul rând. Prințul tău trebuie să fie, de fapt, un savant. Să fie intelectual, să aibă un vocabular elevat, să aprecieze arta, cărțile, muzica bună. Să te scoată la muzee și la piese de teatru dacă vrea să te cucerească. Să fie responsabil, serios, să poți să ai încredere mereu în el și să fie deschis la minte când gusturile tale devin mai ... extravagante. Să fie sensibil și atent în pat și să te facă să te simți vulnerabilă într-un mod sexy și incitant. Să fie cineva cu un IQ de 160, cel puțin, ca Matt Damon, de exemplu.

PEȘTI

O femeie Pești are nevoie de romantism. Mult romantism. De un bărbat de modă veche, care îi deschide ușa, îi aduce flori și o sărută de noapte bună. Tu chiar ai nevoie de un prinț, de un cavaler călare pe cal alb, cu plete în vânt, care să vină să te salveze. Să fie pasionat de lumea ta, dornic să te cunoască, atent și răbdător. Să te respecte și să ia în serios tot ceea ce îi spui. Să te pună pe un piedestal și lumea lui să se învârtă în jurul tău. Să te protejeze și să construiască alpturi de tine o luema numai a voastră, plină de iubire și de copii frumoși. Tu ai nevoie de Brad Pitt!

brad pitt

Citește și:

Articolul urmator
Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum a schimbat Prințul Philip tradiția regală: ce a făcut când a născut Regina acum 57 de ani
  Cum a schimbat Prințul Philip tradiția regală: ce a făcut când a născut Regina acum 57 de ani

  Cuplul format din Regina Elisabeta și Prințul Philip este recunoscut pentru longevitatea mariajului lor, de peste 70 de ani. Sunt părinții a patru copii (o fată și trei băieți), iar...

  Bebelușul miracol: un cuplu de nigerieni a adus pe lume un copil alb. Cum explică știința acest mister
  Bebelușul miracol: un cuplu de nigerieni a adus pe lume un copil alb. Cum explică știința acest mister

  Un cuplu de nigerieni a avut parte de o surpriză de zile mari! Bebelușul lor s-a născut cu pielea albă și ochii albaștri, cazul atrăgând atenția presei din întreaga lume....

  Părul copilului meu a devenit alb după ce a făcut septicemie. Cum am reușit să îi salvăm viața
  Părul copilului meu a devenit alb după ce a făcut septicemie. Cum am reușit să îi salvăm viața

  O mamă al cărei fiu mic s-a îmbolnăvit grav după ce a contractat septicemie a demarat o campanie de sensibilizare cu privire la această afecțiune. Ea povestește cu groază cum...

  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată
  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată

  Ducele și ducesa de Cambridge au o abordare grozavă, dar strictă, atunci când vine vorba de parenting: niciodată nu țipă, niciodată nu adorm supărați și interzic televizorul...

  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare
  Descifrăm limbajul iubirii la copii! Moduri prin care cel mic îți arată că te iubește, în funcție de etapa lui de dezvoltare

  Ce sentiment e mai frumos decât să primești semne de iubire din partea copilului tău? Uite care sunt modurile prin care copiii își exprimă iubirea, în funcție de...

  6 poze adorabile cu prințul Louis care dovedesc că seamănă leit cu mama lui
  6 poze adorabile cu prințul Louis care dovedesc că seamănă leit cu mama lui

  Prințul Louis, cel mai mic dintre copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, împlinește astăzi 3 ani. Cu această ocazie, mama lui a postat pe o rețea de socializare o...

  A fost un bebeluș miracol care arăta ca un mic extraterestru la naștere. Cum arată acum fetița, la cinci ani
  A fost un bebeluș miracol care arăta ca un mic extraterestru la naștere. Cum arată acum fetița, la cinci ani

  Anumite cupluri își doresc un copil atât de mult, încât recurg și la fertilizarea in vitro. Așa a procedat și un cuplu irlandez, care a avut succes încă de...

  Viața de părinți: Meghan Markle și Prințul Harry
  Viața de părinți: Meghan Markle și Prințul Harry

  La începutul lui 2021 o veste mare trâmbița peste tot în lume! Meghan și Harry, poate cel mai celebru cuplu din lume, au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil,...

  © 2024 Qbebe