Funnyby

Top 5 cele mai atrăgătoare semne zodiacale. Te cuceresc dintr-o privire

Bianca Geica - Redactor Senior

Este de ajuns să îți arunce o simplă privire ca să le cazi la picioare. Nu își propun să te cucerească, dar totuși, cumva, reușesc. Știu să se facă plăcuți, au o personalitate magnetică, emană sex-appeal și siguranță și sunt niște parteneri de discuție excelenți. Ei sunt cei mai atrăgători nativi din zodiac! Cum ai putea să le reziști? 

Top 5 cele mai atrăgătoare zodii

Reușesc să atragă privirile oricui. Află care sunt, conform astrologilor, cele mai atrăgătoare cinci semne zodiacale!

ilustratie cu un magnet care atrage inimioare 

Balanța

Această zodie elegantă și sofisticată, guvernată de Venus, nu avea cum să lipsească din topul celor mai atrăgătoare semne astrologice. Dincolo de fizic, Balanțele au un șarm aparte, o carisma care iese la iveală atât în discuțiile unu la unu, cât și în cadrul grupurilor. Sunt extrem de sociabili, știu cum să se facă plăcuți, sunt amabili și curioși să afle totul despre interlocutorii lor. Sunt, de asemenea, extrem de sensibili și de susțînători. Sunt întotdeauna acolo pentru a ajută și sprijini atunci când li se cere și sunt experți în medierea cu diplomație a conflictelor.

Unul dintre dezavantajele acestor nativi este nevoia lor de a se simți mai mereu admirați și apreciați. Rareori înfloresc fără multă afirmare și fără oameni în jurul cărora să se simtă bine.

Citește și: Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche

Taur

Loialitatea, tandrețea, calmul și maturitatea sunt calitățile care îi fac pe Tauri să „aterizeze” pe locul doi în lista celor mai atrăgătoare zodii. La fel ca Balanța, Taurul este rafinat atât fizic, cât și în gesturi și comportament. Are o încredere de sine incredibilă și are o latură senzuală fermecătoare căreia este greu de rezistat. Taurul îi răsfață pe cei dragi și îi înconjoară cu lucruri frumoase, iar în spatele tandrețîi lor se ascunde o loialitate profundă față de cei pe care îi iubesc. Să nu uităm că Taurul este un semn fix și unul dintre cele mai loiale din zodiac!

O altă trăsătură atractivă a Taurilor este ambiția, setea de a reuși în tot ceea ce-și propun. Harnici și relaxați, ei știu cum să își facă treaba cu răbdare și stil. Sunt încăpățânați și uneori nemiloși în concentrarea lor, dar rămân umili și cu picioarele pe Pământ.

Cele mai mari capcane care pot sabota atractivitatea unui Taur este sunt posesivitatea și faptul că sunt foarte greu de mulțumit. Adesea, ei ridică ștacheta prea sus, iar celorlalți le este greu să se ridice la standardele lor.

Leu

Nu ne surprinde deloc faptul că Leul se află în topul celor mai atrăgătoare 5 zodii. Știm foarte bine că acestor nativi le place să fie în centrul atenției și știu foarte bine cum să se facă plăcuți și să iasă în evidență, fără să depună prea multe eforturi în acest sens. Sunt extrovertiți, extrem de sociabili și niște parteneri de discuție desăvârșiți.

Atunci când Leul este în elementul său și se simte bine, este imposibil să nu îți atragă atenția. Are o încredere în sine uimitoare și un farmec inerent care se asociază excelent cu un simțul al umorului foarte bine dezvoltat și un zâmbet radiant. Strălucind precum Soarele (conducătorul lor planetar), Leii sunt entuziaști și generoși cu afecțiunea și resursele lor. Sunt maeștrii spectacolului și un magnet pentru ceilalți oameni.

Citește și: Cum să cucerești bărbatul visurilor tale în funcție de zodie

Leii sunt, de asemenea, nesfârșit de loiali tribului lor. Își vor apăra cu ferocitate prietenii, familia și partenerii și sunt întotdeauna gata să înveselească oamenii și să îi motiveze. Totuși, dorința lor de a fi cei mai străluciți și mai dominanți îi face să fie foarte atașați de a avea dreptate, în orice moment. Ei își încleștează rapid coarnele atunci când sunt provocați. Leul este un semn fix, iar încăpățânarea să reflectă acest lucru.

Leul nu cedează și nu iartă ușor. Nevoia să de a-i domină pe ceilalți îl poate face uneori o companie neplăcută. Dacă renunță la comportamentul hiper-călăuzitor și la căutarea atenției și, în schimb, își îmbrățișează latura rece, își poate cu adevărat atractivitatea.

Rac

Pe locul al patrulea în topul celor mai atractive zodii se află sensibilul și romanticul Rac. Racul este guvernat de Lună, ceea ce îi conferă un aer inocent și imaginativ. Are tendința de a reflectă cele mai confortabile (și mai sexy) calități feminine de căldură și tandrețe.

Persoanele născute în zodia Rac îi fac pe cei din jur să se simtă extrem de confortabil în prezența lor. Ele emană o vibrație maternă, oferă îmbrățișări grozave și le place să-i facă pe oameni să se simtă protejați și în siguranță în preajma lor. Le place să organizeze petreceri și sunt gazde fantastice.

Racii iubesc să iubească și, de obicei, sunt niște parteneri de cuplu grozavi care știu intuitiv de ce au nevoie ei și partenerii lor pentru a prosperă împreună. Sunt loiali și se atașează rapid în dragoste. Sunt întotdeauna grijulii și îți vor asigura spatele. Și ce om nu ar vrea să aibă alături pe cineva care să îl consoleze și să îl asculte? Deși Racul este un semn feminin, aspectul bărbaților poate părea aspru masculin într-un mod sensibil și cald. Gândește-te la Harrison Ford, de pildă!

Lucrul care poate lucra împotriva atractivitățîi Racului este emotivitatea lor foarte mare. Ei pot fi extrem de instabili emoțional uneori, cu stări de spirit neregulate care îi fac să se dezlănțuie sau să se închidă în sine. Fragilitatea și volatilitatea lor îi poate împiedica să fie atrăgători pentru alte tipuri non-emoționale.

Scorpion

Scorpionul este supraîncărcat de magnetism. Este nevoie să arunci doar de o singură privire în ochii lor hipnotici pentru a vedea acest lucru. Scorpionul este semnul sex-appealului. Există ceva periculos, misterios și primar la el, care aprinde un sentiment profund de atracție brută în cei din jur. Nu se teme niciodată să ia atitudine, iar determinarea să asertivă poate mută munții din loc.

Scorpionul este guvernat de Pluto, zeul lumii subterane. Nu vei ști niciodată cu adevărat ce gândește un Scorpion sau care este părerea lui despre ține, acest lucru poate fi intrigant pentru unii. De asemenea, acest nativ este unul dintre cele mai intense și pasionale din zodiac. Scorpionii sunt ambițioși și nu se lasă până când nu obțîn ceea ce își doresc. Sunt seducători, carismatici, iar atunci când se îndrăgostesc cu adevărat, nu fac lucruri pe jumătate.

Cu toate acestea, Scorpionii se află pe ultimul loc în topul celor mai atrăgătoare zodii pentru că pot fi extrem de critici, geloși și suspicioși atunci când sunt nesiguri. Majoritatea Scorpionilor trebuie să învețe să ia puțîn piciorul de pe pedala de accelerație în relațîi și să devină mai îngăduitori față de imperfecțiunile celorlalți.

Așadar, acestea sunt cele mai atractive cinci semne zodiacale, conform astrologilor. Te numeri printre ele? 

Citește și: Cea mai drăgălașă calitate a ta, în funcție de zodie

 • Surse: popularastrology.com, bonobology.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cei mai frumoși ochi din lume! Priviri care cuceresc de la prima vedere
  Cei mai frumoși ochi din lume! Priviri care cuceresc de la prima vedere

  Aceștia sunt cei mai frumoși ochi din lume. Priviri care au cucerit o lume întreagă! Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și chiar dacă fiecare pereche de ochi este...

  Top 10 cele mai frumoase citate de dragoste
  Top 10 cele mai frumoase citate de dragoste

  Iubirea nu se poate cumpăra decât cu iubire, iar viața noastră ar fi la fel de seacă precum cea a unei plante, dacă nu am fi înconjurați și însuflețiți de...

  Top 10 cele mai controversate poze cu mămici alăptând
  Top 10 cele mai controversate poze cu mămici alăptând

  Fie că este vorba despre imagini postate pe Social Media, fie că este vorba de poze realizate de fotografi sau despre diferite reclame pentru brand-uri celebre, mamele s-au dezvăluit din...

  Top 10 cele mai frumoase povești de adormit copiii
  Top 10 cele mai frumoase povești de adormit copiii

  Profită de momentele din preajma orei de culcare a copilului tău și suplimentează-ți timpul de calitate pe care îl petreci alături de el spunându-i povești din care să...

  Top 30 cele mai frumoase citate despre copii
  Top 30 cele mai frumoase citate despre copii

  Copilul și copilăria în genere i-au fascinat pe gânditori încă din cele mai vechi timpuri. Ulterior, datorită evoluțiilor înregistrate în planul...

  Top 10 cele mai bune metode de a slăbi sănătos fără să ții dietă
  Top 10 cele mai bune metode de a slăbi sănătos fără să ții dietă

  Deși poți fi tentată să recurgi la diete restrictive, care promit eliminarea rapidă a kilogramelor în plus, medicii nutriționiști îndeamnă ca, pentru obținerea unor...

  Publicul a ales: top 20 cele mai bune țări din lume pentru vacanțe
  Publicul a ales: top 20 cele mai bune țări din lume pentru vacanțe

  Dacă îți este greu să decizi unde ai vrea să-ți petreci vacanțele în noul an, inspiră-te și din propunerile din articolul de mai jos. Vei descoperi mai multe țări, de...

  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame
  Top 5 cele mai bogate femei din România. 4 dintre ele sunt şi mame

  Care sunt cele mai bogate femei din România şi cum au reuşit să obţină succesul vei descoperi şi parcurgând articolul de mai jos. Printre ele se regăsesc atât femei...

  © 2022 Qbebe