Funnyby

Zodii care nu ar trebui să se căsătorească niciodată

Zodii care nu ar trebui să se căsătorească niciodată

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Căsătoria reprezintă, pentru unele persoane, unul dintre obiectivele majore ale vieții, dorința de a-și întemeia o familie și de a avea un partener pentru tot restul vieții fiind extrem de mare. În schimb, pentru altele, lucrurile nu stau așa, ci, dimpotrivă, căsătoria este privită mai degrabă ca o mare provocare, angajamentele din cadrul unei căsnicii fiind considerate un obstacol în calea fericirii. Dacă ții neapărat să te căsătorești sau dacă preferi mai degrabă să eviți un asemenea pas este o alegere influențată inclusiv de zodia sub care te-ai născut. Descoperă cum!

Berbecul

Pe de o parte, Berbecul face parte dintre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească întrucât este adesea impulsiv, inclusiv în privința relațiilor. De aceea, îi este dificil să se angajeze la o relație stabilă, foarte îndelungată, fiind mereu în căutarea a ceva nou, care să-l provoace. Odată ce simte că lucrurile nu se întâmplă așa cum vrea el, își va modifica rapid dispoziția și va deveni furios. 

Pe de altă parte, este foarte încăpățânat și ține ca totul să iasă după cum își dorește el, încercând să dețină controlul. Nu îi place să i se spună ce să facă și insistă să meargă pe propriul său drum, chiar dacă își dă seama că acesta nu îl va duce întotdeauna în direcția potrivită. Totodată, vrea să aibă libertatea de a face doar ce vrea, când vrea, detestă să dea socoteala cuiva și să fie făcut responsabil pentru demersurile sale.

Nu în ultimul rând, un Berbec nu este deloc dornic să se căsătorească și din cauza unor nesiguranțe ale sale. Astfel, în ciuda faptului că pare puternic și de neclintit, în realitate are și el temeri, nesiguranțe, care îl fac să fie vulnerabil în fața stresului și anxietății. Din acest motiv, nu acceptă ideea de a-și asuma angajamentul unui mariaj sau, dacă va accepta în final, totul va fi bine până când nu vor surveni situații stresante și probleme ce vor trebui rezolvate.

arta-din-hartie-si-reprezentarea-semnului-zodiacal-Berbec 

Gemenii

Principalul motiv pentru care Gemenii se regăsesc printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată este acesta: consideră că mariajul este ceva plictisitor, că va aduce în viața lor plictiseală, monotonie și că se vor simți blocați din a face doar ceea ce își doresc. 

Deși dețin abilități de comunicare remarcabile, ceea ce îi ajută să se facă repede agreați și să-și găsească un potențial partener de viață, ei se vor limita la întâlniri, la momente încărcate de divertisment, la călătorii, în general la orice îi poate aduce în fața unor experiențe noi. Vor ajunge să se simtă în largul lor alături de cineva, vor adora să petreacă timp cu persoana respectivă, dar când va veni vorba de un angajament mai serios vor prefera să se retragă.

Practic, Gemenii simt o mare nevoie de libertate, susținând că o căsătorie i-ar împiedica să-și trăiască viața așa cum le place mai mult. În plus, faptul că sunt nehotărâți, oscilanți și că își schimbă rapid opțiunile și direcțiile nu îi va sprijini în construirea unei relații care să dureze o perioadă foarte îndelungată. 

Săgetătorul

Întrucât are o nevoie imensă de a fi independent, de nu da socoteală nimănui, nu este de mirare că Săgetătorul este printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată. Faptul că ține neapărat să aibă suficient spațiu, să dispună de timpul său să fie mereu în căutarea de noi experiențe, de aventuri, îl va îndepărta de angajamente serioase precum este căsătoria. Chiar dacă se va îndrăgosti și se va simți foarte bine alături de cineva, în momentul în care va constata că libertatea sa începe să fie restricționată, va prefera să iasă din acea relație.

Ceea ce nu îi face pe Săgetători dornici să-și construiască un mariaj este că se simt întotdeauna cel mai bine cu ei înșiși, nu au nevoie de nimeni care să le confirme anumite lucruri, au o mare încredere în ei și cred că numai dacă sunt singuri pot să-și îndeplinească obiectivele. În aceste condiții, au perioade în care nu vor simți deloc nevoia să aibă alături un partener, cu atât mai mult să se angajeze într-o relație serioasă. 

arta-din-hartie-si-reprezentare-a-zodiei-Sagetator-sub-forma-unui-centaur

Capricornul

Există mai multe argumente care susțin ideea potrivit căreia și Capricornul se numără printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată. În primul rând, este extrem de ambițios și ține foarte mult să aibă o viață profesională desăvârșită, preferând să aloce mai mult timp sarcinilor de serviciu decât să stea alături de cei dragi. Odată ce este prins în treburile sale, Capricornul ajunge să uite cu ușurință că ar trebui să aibă și alte preocupări, să se împartă între familie și îndatoririle profesionale.

În al doilea rând, este foarte pretențios și foarte sceptic. Tinde să caute perfecțiunea și nu este gata să facă niciun compromis în privința preferințelor și a alegerilor sale. Capricornul va încerca veșnic să caute cuiva nod în papură, având obiceiul să aducă reproșuri dure, fără să țină cont că ar putea răni și că ar putea îndepărta procedând așa.

Nu în ultimul rând, firea sa pesimistă este cea care îl va determina să vadă numai latura negativă a unei căsnicii. De la bun început va face tot posibilul să se convingă de faptul că nu merită să se angajeze într-un parteneriat pe viață, aducând în prim-plan numai aspectele mai puțin agreabile care pot surveni într-un mariaj. Va fi nevoie de foarte multă muncă din partea cuiva pentru a-l determina să-și schimbe părerea! 

Vărsătorul

Această zodie de apă este inclusă și ea printre zodiile care nu ar trebui să se căsătorească niciodată. De pildă, firea nonconformistă a unui Vărsător îl va motiva să nu accepte ideea că va trebui să rămână alături de cineva pentru întotdeauna. Mai mult decât atât, îi displace din start ideea existenței unei certificat de căsătorie, pe care l-ar considera absurd. Pentru el, dacă iubește este suficient, nu crede că ar mai fi nevoie ca o relație să fie confirmată de un act. 

De asemenea, unui Vărsător îi displace ideea de a se căsători și pentru că îi este greu să se deschidă în fața cuiva. Părerea sa este că, odată ce va accepta așa ceva, o să devină mai vulnerabil și va fi mai predispus suferințelor. Mai mult decât atât, îi va fi foarte dificil să-și deschidă sufletul dacă va simți de prima dată că nu este perfect compatibil cu persoana respectivă, că aceasta nu îl va putea înțelege și că nu îi va oferi susținerea necondiționată de care are multă nevoie.

Cu alte cuvinte, deși poate fi un prieten foarte bun, nevoia mare de libertatea, lipsa dorinței de a-și exprima consistent emoțiile și preocuparea mai degrabă spre nevoile lumii decât spre cele individuale, îl vor face pe Vărsător să nu se angajeze într-un mariaj.

Surse: elitedaily.com, pinkvilla.com, popsugar.co.uk, timesofindia.indiatimes.com, timesnownews.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Articolul urmator
Top 5 zodii cu dublă personalitate. Nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lor!
Top 5 zodii cu dublă personalitate. Nu știi niciodată la ce să te aștepți din partea lor!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Lucruri pe care NU ar trebui să le spui niciodată unui părinte de gemeni
  Lucruri pe care NU ar trebui să le spui niciodată unui părinte de gemeni

  „Sunt gemeni?”, „Nepoata verișoarei mele are gemeni!”, „Sunt identici?”, „Aveți gemeni în familie?”, „Când tace unul,...

  Alimentul pe care nu ar trebui să îl consumi niciodată după prânz dacă vrei să slăbești, potrivit nutriționiștilor
  Alimentul pe care nu ar trebui să îl consumi niciodată după prânz dacă vrei să slăbești, potrivit nutriționiștilor

  Când încerci să scapi de kilogramele în plus, știi de la bun început că sunt anumite alimente pe care trebuie să le eviți neapărat. Uneori însă, poți fi...

  Ultima lui dorință a fost să se căsătorească cu mama copiilor săi și asta a făcut, pe patul de moarte...
  Ultima lui dorință a fost să se căsătorească cu mama copiilor săi și asta a făcut, pe patul de moarte...

  Când medicii i-au spus că mai are câteva zile de trăit, Noah, un bărbat din California, a știut că mai are de făcut un singur lucru în această viață: să se...

  Nu-mi mai laud soțul pentru lucrurile pe care ar trebui oricum să le facă. Și așa ar trebui să faceți și voi!
  Nu-mi mai laud soțul pentru lucrurile pe care ar trebui oricum să le facă. Și așa ar trebui să faceți și voi!

  În ziua de azi, ideea conform căreia bărbații se ducdoar la muncă și fac bani nu mai este de actualitate. În schimb, din ce în ce mai mulți bărbați își...

  Smiley și Gina Pistol au decis să se căsătorească! Ce rol a avut micuța Josephine la momentul cererii în căsătorie
  Smiley și Gina Pistol au decis să se căsătorească! Ce rol a avut micuța Josephine la momentul cererii în căsătorie

  Smiley și Gina Pistol se căsătoresc! Cei doi au anunțat ieri, prin intermediul unui videoclip postat pe YouTube, că s-au logodit acum ceva timp și că urmează să facă, în...

  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată
  Regulile de parenting de la care Kate Middleton și prințul William nu se abat niciodată

  Ducele și ducesa de Cambridge au o abordare grozavă, dar strictă, atunci când vine vorba de parenting: niciodată nu țipă, niciodată nu adorm supărați și interzic televizorul...

  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze
  9 situații pentru care o mamă nu trebuie să-și ceară niciodată scuze

  Indiferent de vârsta pe care o are copilul tău, ești în atenția celor din jur, fie că aceștia sunt părinți, fie că nu. De aceea, pe lângă aprecierile pe care le...

  7 lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le spună cuiva care divorțează
  7 lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le spună cuiva care divorțează

  Divorțul e unul dintre cele mai dificile evenimente de viață prin care poate trece o persoană și totodată, un subiect sensibil pe care ar trebui să îl tratăm cu grijă. Dacă...

  © 2024 Qbebe