Funnyby

Zodiile care renunță greu la relațiile toxice. Oricât de rău le-ar face, nu pot pleca

Zodiile care renunță greu la relațiile toxice. Oricât de rău le-ar face, nu pot pleca

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Nu este deloc ușor să recunoști că relația dintre tine și partenerul de cuplu este toxică. De aceea, fie de teamă că nu vei mai găsi pe altcineva, fie că îți este frică să nu fii iar dezamăgită sau pur și simplu pentru că ții în continuare la cel de lângă tine, nu intenționezi să ieși din acea relație. Din articolul de mai jos poți descoperi care sunt zodiile ce preferă să rămână într-o relație, chiar dacă aceasta le este dăunătoare din numeroase puncte de vedere. 

Taurul

Principalul motiv pentru care un Taur renunță greu la o relație toxică este acesta: detestă schimbarea. Astfel, odată ce un reprezentant al acestei zodii ajunge să se atașeze de cineva, nu este deloc dornic să rupă relația cu persoana respectivă, chiar dacă are de suferit de pe urma ei. Aceeași tendință este vizibilă și în relațiile romantice ale unui Taur: odată ce iubește, nu este dispus să o piardă pe acea persoană. În ciuda faptului că sesizează că sunt lucruri care nu mai merg bine în relație, nu vrea să renunțe la ceva cu care este familiarizat pentru a fi pus în fața unei schimbări. De altfel, pentru Tauri nu este deloc confortabil să înceapă să meargă iar la întâlniri, îi sperie mult ideea de a nu fi dezamăgiți, prin urmare acceptă să rămână în relația pe care și-au construit-o în timp. 

În același timp, Taurilor nu le place deloc să îi rănească pe cei din jur, cu atât mai mult cu cât este vorba despre cei pe care îi iubesc. De aceea, se străduiesc să țină seama în continuare de partenerii lor, în ciuda faptului că relația este toxică. Totodată, un Taur nu vrea să-și piardă speranța că, la un moment dat, ființa iubită se poate schimba și că situația se va îmbunătăți. 

ilustratie reprezentare a zodiei Taur pe fond inchis, cu stele colorate

Leul

Pe de o parte, unui Leu îi este greu să renunțe la o relație toxică întrucât iubește cu pasiune. În aceste condiții, preferă să rămână alături de cineva, deși are inima rănită. Din moment ce încă ține la o anumită persoană, nu este pregătit să cunoască pe altcineva, rămânând mai degrabă nostalgic. Practic, îi este dor de clipele frumoase trăite în relație și se gândește cum ar fi dacă lucrurile s-ar îndrepta. 

Pe de altă parte, Leul nu este gata să iasă dintr-o relație și pentru că se teme că nu va mai fi admirat de nimeni, că nu va mai găsi niciodată pe cineva care să fie măcar parțial pe măsura așteptărilor sale. Deși este foarte independent, detestă singurătatea și faptul de a fi nevoit să trăiască fără afecțiune.

Nu în ultimul rând, Leii refuză să iasă dintr-o relație dacă aceasta este văzută de cei din jurul său ca fiind reușită. Pentru ei contează foarte mult aparențele, ceea ce cred ceilalți, vor să fie permanent admirați și lăudați pentru ceea ce au. Așa se explică de ce insistă să rămână alături de cineva, chiar dacă persoana respectivă este toxică pentru ei.  

Scorpionul

Este vestit pentru faptul că este suspicios, că nu îi place să-și deschidă inima până când nu are deplină încredere în cineva, însă odată ce realizează acest demers, se atașează profund de acea persoană. Tocmai de aceea îi este foarte greu să accepte că s-a înșelat, că nu are lângă el persoana potrivită și, mai mult decât atât, că aceasta creează o relație toxică. Știind cât de mult a durat până când „și-a pus sufletul pe tavă”, Scorpionul preferă să nu abandoneze acea relație. 

Deși se pricepe să analizeze lucrurile în profunzime, nu este exclus ca unui Scorpion să-i scape din vedere detaliile care fac diferența. Nu reușește să vadă că se îndreaptă în direcția greșită, cu atât mai mult cu cât este într-o relație de mult timp. În ciuda obstacolelor întâlnite, nu este dispus să iasă din relație.

De multe ori, un Scorpion hotărăște să nu se desprindă dintr-o relație toxică și pentru că se gândește că nu va mai găsi pe cineva care să fie pe măsura așteptărilor sale. În plus, este și foarte posesiv, așa că nu vrea să îi dea drumul persoanei pe care o iubește, chiar dacă aceasta îl rănește adesea. 

ilustratie reprezentare a zodiei Scorpion pe fond de culoare inchisa, cu stele colorate

Capricornul

Unul dintre motivele pentru care și Capricornul se regăsește printre zodiile ce renunță greu la relațiile toxice este acesta: nu îi este la îndemână să-și deschidă inima, să se atașeze de cineva. Este foarte selectiv din acest punct de vedere și, odată ce reușește, nu este pregătit să abandoneze o relație pe care și-a construit-o investind timp și efort. De asemenea, nu îi este deloc la îndemână să accepte că s-a înșelat asupra persoanei iubite întrucât trebuie să recunoască faptul că a ignorat semnalele de alarmă, că nu a fost suficient de vigilent. Pentru a nu trece prin așa ceva, un Capricorn preferă să rămână într-o relație și nu încetează să spere că lucrurile vor sta mai bine pe viitor. 

Cei care fac parte din această zodie se desprind foarte greu de relațiile toxice și pentru că nu acceptă ideea de a nu-și respecta promisiunile, angajamentele. Astfel, odată ce fac o promisiune, Capricornii sunt dispuși să facă tot ce le stă în putere ca să o respecte, în special dacă este vorba despre persoanele la care țin.  

Surse foto:

Surse articol: collective.world, thetalko.com, yourtango.com

Articolul urmator
Zodiile care sunt cel mai greu de iubit
Zodiile care sunt cel mai greu de iubit

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Fraze toxice care pot strica relația copiilor cu mâncarea. Ce să nu-i mai spui copilului la masă și nu numai!
  Fraze toxice care pot strica relația copiilor cu mâncarea. Ce să nu-i mai spui copilului la masă și nu numai!

  Din ce în ce mai multe persoane au o relație nesănătoasă cu mâncarea, iar bazele acestei relații sunt puse în copilărie. Tocmai de aceea, specialiștii în...

  Sunt însărcinată cu al doilea copil și nu pot renunța la dormitul cu copilul cel mare
  Sunt însărcinată cu al doilea copil și nu pot renunța la dormitul cu copilul cel mare

  Să împart patul cu copilul meu nu a fost ceva ce mi-am propus să fac. Și totuși, iată-mă aici, dormind alături de copilul meu de 2 ani în timp ce sunt însărcinată...

  Ce pot face cuplurile care nu pot avea copii pe cale naturală
  Ce pot face cuplurile care nu pot avea copii pe cale naturală

  Unul din patru cupluri nu pot avea copii. Acestea sunt statisticile sumbre ale Organizației Mondiale a Sănătății. Infertilitatea este o problemă medicală, care poate avea și cauze...

  Nimeni nu vorbește despre cât de greu poate fi să rămâi însărcinată. E al naibii de greu!
  Nimeni nu vorbește despre cât de greu poate fi să rămâi însărcinată. E al naibii de greu!

  O mămică de peste hotare vorbește despre dificultățile cu care se confruntă unele femei înainte să rămână însărcinate.

  Mi-am promis că voi pleca după Crăciun...și au mai trecut trei ani de atunci
  Mi-am promis că voi pleca după Crăciun...și au mai trecut trei ani de atunci

  Crăciunul nu este o perioadă magică pentru toată lumea. Spre exemplu, această femeie vrea de 5 ani să se despartă de soțul ei, dar mereu își spune că așteaptă să treacă...

  Are 90 de ani, dar face sport în fiecare zi. „Dacă sunt bătrână, nu înseamnă că nu mai pot face nimic”
  Are 90 de ani, dar face sport în fiecare zi. „Dacă sunt bătrână, nu înseamnă că nu mai pot face nimic”

  Cum se menține o femeie în vârstă de 90 de ani la fel de tânără precum una de 60? E simplu. Multă mișcare, mult grădinărit și multă voie bună.

  Copiii mei refuză să citească, oricât de mult aș insista. Ce să fac?
  Copiii mei refuză să citească, oricât de mult aș insista. Ce să fac?

  Una dintre provocările cu care te poți întâlni odată ce micuțul tău ajunge la școală este și aceasta: să te „lovești” veșnic de refuzul său de a citi. De...

  7 lucruri de care au nevoie bărbații în relațiile cu partenerele lor
  7 lucruri de care au nevoie bărbații în relațiile cu partenerele lor

  Cum determini un bărbat să se îndrăgostească nebunește de tine? Crezi că partenera ideală trebuie să arate perfect, să îi ofere relații intime seară de seară și să...

  © 2024 Qbebe