- Timp preparare:
- 30-60 minute
- Varsta:
- 6 - 8 luni
- Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, La cuptor, La aburi, Mancaruri cu legume, Mancaruri cu peste, Iarna, Primavara, Vara, Toamna, Legume, Peste, Mancaruri, Pranz, Cina, Gustoase
Ingrediente:
50g peste alb fara oase
1 morcov
1dovlecel
2 bucatele de brocoli
1 feliuta de dovleac
1 lingura ulei de masline
1 crenguta rozmarin
Spala bine pestele, pune-l intr-o tava neaderenta, impreuna cu o crenguta de rozmarin si coace-l 30 de minute in cuptorul incalzit.
Cand este gata, alege cea mai buna parte a fileului, avand grija sa-l mai controlezi inca o data de oase.
Spala morocvul, dovlecelul, broccoli si dovleacul si fierbe-le pe aburi.
Sfarama legumele cu furculita sau paseaza-le cu blenderul de mana, adauga uleiul de masline, amesteca si serveste pireul cu fileul de peste rupt bucatele mici.
Pofta buna!
Reteta propusa de Anamaria Costescu
pentru concursul Qbebe: Retete sanatoase pentru mamici si pitici
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!