Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Ar trebui să îi spun prietenei mele că i-am văzut soțul sărutându-se cu bona?

Gabriela Paladi - Contributor

Prietenul la nevoie se cunoaște. Însă cum recunoști nevoia? Aceasta este dilema uneia dintre cititoarele noastre care a dat ”nas în gard” cu neșansa de a-l vedea pe soțul celei mai bune prietene ale ei sărutându-se cu bona. Mai ceva ca în filme. Și pentru că viața este realitate și nu poți garanta un final fericit ca la Hollywood, cititoarea noastră ne cere sfatul, pentru că nu știe dacă să îi spună prietenei sale la ce moment a fost martoră.

Buna ziua! Am mare nevoie de sfatul dvs. De câteva zile nu știu ce să fac. Prietena mea cea mai bună este o femeie absolut minunată. Este măritată cu iubitul ei din liceu și sunt un cuplu foarte sudat. Amândoi au pornit o afacere de succes și nu le lipsește absolut nimic. Au o vilă în Pipera, mașini luxoase. De aproape 2 ani de zile ea și soțul ei au angajat o bonă pentru băiețelul lor de 3 ani, o bonă care este o studenta de 22 de ani la Facultatea de Psihologie, să îi spunem Maria.

Ei bine, Maria, de 2 ani este parte din familia lor, pentru că au o casă mare și au preferat ca ea să fie bonă internă, să fie mai ușor pentru toată lumea. Beneficiile ei sunt cele mai numeroase, că nu mai dă banii pe chirie și pe mâncare, plus că au luat-o cu ei în concedii peste tot. Luna viitoare se duc în Bali, de exemplu. Prietena mea este complet dependentă de ea, pentru că are un business de administrat și o ia cu ea peste tot, chiar și când vine în vizită la noi. Așa că am ajuns să o cunosc bine pe fata asta, care într-adevăr este deosebită. Foarte inteligentă, sociabilă, cu un corp de puștoaică, evident... Soții noștri, din grupul de prieteni, fac deseori glume la adresa soțului prietenei mele cu privire la bona lui hot. Ca să nu devină viitorul Jude Law. Desigur, că sunt doar glume. Sau așa credeam...

Pentru că acum câteva zile am avut ceva treabă prin zonă și mi-am sunat prietena să vin în vizită, ca să îl văd pe cel mic. Nu am avut cum să ajungem la ziua lui și îi luasem un cadou. Prietena mea mi-a spus că pleacă de la birou și ajunge și ea, dar că soțul ei este deja acasă și ne vedem la ei. Am ajuns la casa lor. M-am dus pe la intrarea din spate, pentru că prietena mea mi-a spus că soțul ei sigur lucrează de pe terasă și s-ar putea să nu mă audă dacă vin prin fața casei. Gardul lor este foarte înalt, dar la intrarea din spate poți să vezi puțin în curte prin modelul gardului, care are niște sculpturi prin el. Și am văzut să îmi ajungă. Soțul prietenei mele o săruta de mama focului pe bonă. Și ea îi răspunde cu aceeași pasiune. Primul meu instinct a fost să mă uit după copil și am răsuflat ușurată să văd că nu e martor la scenă. Apoi am făcut o poză. Apoi m-am întors la mașina mea, i-am dat un mesaj prietenei mele că am o urgență și că ne vedem altă dată și de atunci nu știu ce să fac.

cuplu ciocnind pahare de vin in timp ce sunt spionati de o femeie

Nu știu dacă să îi spun sau nu. Pe de o parte mă gândesc că dacă îi spun, viața lor se va da total peste cap. Pe de altă parte, știu cum sunt bărbații și știu că este doar o aventură și că va trece. Am stat să mă întreb dacă eu aș vrea să știu dacă soțul meu m-ar înșela. Azi noapte îmi spuneam că da, aș vrea. Acum, de exemplu, mă gândesc că nu aș vrea. Jur că nu știu ce să fac!

Citește și:

Surse foto: istockphotos.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2023 Qbebe