Funnyby

Este anul iubirii! Cum îți vei găsi sufletul pereche anul acesta, în funcție de zodie

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Fie că îți dorești să-ți găsești perechea, fie că ești deja într-o relație, previziunile astrologice pentru acest an arată că, per ansamblu, 2021 este cu și despre iubire. Cunoscând previziunile specifice fiecărui semn zodiacal în parte, îți va fi mai la îndemână să știi cum ar fi cel mai bine să procedezi pentru a avea parte de relația frumoasă și solidă la care aspiri. Astfel, indiferent de zodia sub care te afli, va trebui să ai grijă să-ți ajustezi comportamentele, atitudinile, ca să reușești să dai tot ce ai mai bun pentru a-ți găsi un partener sau pentru a te înțelege cât mai bine cu cel pe care îl ai deja.

Berbecul

Dacă în primele luni ale anului poți fi mai degrabă dezamăgită în ceea ce privește relațiile, treptat lucrurile se vor limpezi și vei avea toate șansele să-ți găsești perechea. În acest scop, de tine va depinde să stai departe de gândurile negative, de conversațiile dure, analizându-ți așteptările pe care le ai de la ceilalți. Pe la jumătatea anului, astrele se vor așeza în favoarea ta, așa că vei avea mai multe șanse să-ți găsești, pe nealteptate, partenerul care îți va oferi tandrețe, atenție și momente romantice de neuitat. Pentru cele care nu vor avea o nouă relație până în luna septembrie, pentru că Mercur retrograd se va afla în casa relațiilor, acestea pot fi în situația de a fi puse față în față cu o relație mai veche, astfel încât să se regăsească posibilitatea de a se reaprinde din nou flacăra iubirii. De asemenea, este posibil ca până în iarnă nativele din Berbec să ajungă să fie implicate într-o relație pasională, dar este necesar să se străduiască să cunoască cât mai bine un partener pentru a-și da seama dacă acesta are calitățile pe care și le doresc. În situația în care te afli într-o relație de mai mult timp, în acest an vei găsi noi modalități de a-ți înțelege mai bine partenerul.

femeie-in-blugi-in-fata-unui-ecran-cu-semnul-zodiacal-Berbec

Taurul

În 2021, taurii se pot angaja într-o nouă relație, discuțiile, plimbările și momentele petrecute în intimitate fiindu-le de ajutor în acest scop. Cu toate acestea, nu este exclus să apară între parteneri și discuții care să nu fie dintre cele mai inspirate, dar păstrarea calmului vă va ajuta să treceți peste ele. Prezența planetei Neptun, în conjucție cu Venus în Pești, va stimula dorința de a avea parte de o fantezie romantică, dar testul cu privire la viitorul unei relații va avea loc odată cu momentul în care Pluto devine retrograd pe parcursul lunii aprilie. Dacă semnele sunt bune, Taurii ar trebui să continue relația respectivă, întrucât au șansele să-și găsească sufletul-pereche. În schimb, dacă nu li se pare că relația merge, ar fi momentul să renunțe la ea. În linii mari, anul acesta va fi marcat de succes în privința construirii unei noi relații romantice pentru Tauri, dar va conta și modul în care vor putea să renunțe la gândurile negative și să privească lucrurile cât mai relaxat.

Gemenii

Ca să-ți poți găsi sufletul-pereche pe parcursul anului 2021, este necesar ca mai întâi să te analizezi pe tine însăți, astfel încât să-ți fie mai clar ce aștepți de la celălalt. Reușind în acest demers, vei avea șanse mai mari să devii parte a unei relații la care visezi, care să te completeze și chiar să te conducă la o căsnicie. De ajutor va fi și să fii capabilă să treci peste anumite aspecte ale relației și să o vezi în ansamblul ei, să o analizezi cât mai obiectiv. Gândește-te bine dacă împărtășești aceleași valori cu partenerul tău, dacă acțiunile sale se potrivesc aspirațiilor tale. Dacă lucrurile stau așa, nu ezita și acordați-vă șansa de a rămâne un cuplu, având parte de pace și de armonie.

Racul

Dacă ești născută sub acest semn din zodiac, anul 2021 îți poate dărui relația romantică mult așteptată. De ajutor îți va fi și capacitatea de a crede în puterea prezentului, de a nu te lăsa dominată de trecut sau de proiecțiile de viitor, gândindu-te că, până acum, ai avut răgazul de a analiza mai profund ceea ce aștepți de la partenerul tău. Pentru cele care sunt încă singure, posibilitățile de a-și găsi perechea sunt mai ridicate către finalul anului, pe măsură ce te vei lămuri că de fapt cauți un partener care să fie mai matur și mai independent decât cei din trecutul tău. În cazul în care ești parte dintr-un cuplu, vei aștepta ca partenerul tău să-ți facă noi propuneri cu privire la viitorul vostru. De exemplu, vei fi încântată să vă faceți planuri pentru o casă, pentru o eventuală căsătorie etc..

femeie-care-se-uita-pe-tableta-la-reprezentarea-semnului-zodiacal-Rac

Leul

Având sufletul deschis, vei fi gata să primești în viața ta un nou posibil partener. Începând cu a doua parte a anului vei avea toate șansele să găsești unul căruia să-i poți arăta ce este dragostea adevărată, ce înseamnă romantismul și implicarea într-o relație. De pildă, când Saturn și Jupiter se vor afla în poziție retrogradă în intervalul iunie-octombrie, este mai probabil să se întâmple așa. Ceea ce va conta mult este să-ți menții deschise canalele de comunicare și mintea pentru a putea ajunge la concluzia dacă acel partener pe care l-ai întâlnit ar putea să fie alesul inimii tale. Nu ar fi exclus nici să fie vorba de fostul tău partener, de care să-ți dai seama că de fapt îți poate fi mai mult decât un prieten.

Fecioara

Anul acesta îți va fi la îndemână să te conectezi cu ceilalți și de aceea vei explora cât mai multe posibilități pentru a-ți găsi sufletul-pereche. Ar putea fi chiar cineva pe care îl cunoști deja, dar care anterior nu ți-a atras atenția în mod special. Nu ezita să-i dai o șansă, lasă-l să-ți arate dragostea așa cum știe. Dacă lucrurile nu vor merge așa cum vrei, purtați o discuție cu calm și separați-vă în final pentru a avea amândoi de câștigat. Bucură-te de prezent, ai încredere în planurile lui Dumnezeu pentru tine și nu te lăsa dominată de ceea ce ai trăit în trecut. Viața ta personală se va bucura de succes și poți găsi, când nu te aștepți, posibilitatea de a ajunge să-ți facă plăcere să discuți cu cineva care se va dovedi persoana față de care vei ajunge să ai sentimente puternice. În situația în care ești într-o relație, poți avea bucuria de a-ți concretiza planuri legate de o nuntă sau planurile ce țin de mărirea familiei să prindă mai mult contur.

Balanța

Dacă te numeri printre nativele care în ultimul timp au fost în situația de a-și irosi sentimentele față de parteneri care nu au meritat, anul 2021 îți va aduce schimbarea pe care o aștepți. Cei apropiați îți pot fi de ajutor pentru a-ți îndeplini acest obiectiv, contând mult ca și tu să fii deschisă spre aventură, spre distracție. Până la finalul verii este posibil să întâlnești pe cineva, dar este indicat să te gândești foarte serios dacă este sau nu partenerul potrivit pentru tine, în contextul în care Mercur retrograd te poate face ulterior să regreți decizia luată. Cu toate acestea, până la sfârșitul anului, sunt șanse să fii implicată într-o relație stabilă. Lasă timpul să lucreze pentru a-ți cunoaște mai bine partenerul și bucurați-vă cât mai mult unul de celălalt.

Scorpionul

Acest semn din zodiac poate avea bucuria, grație influenței lui Jupiter și a lui Venus, să-și descopere sufletul-pereche până la sfârșitul anului. Pentru a avea parte de această realizare, timpul de calitate pe care îl vor petrece partenerii va conta foarte mult. De asemenea, nu va strica dacă nativele din Scorpion le vor permite persoanelor iubite să acționeze în felul lor ca să-i poată cunoaște cât mai bine, fiind răbdătoare. În plus, grija lor ar trebui să fie să-și păstreze propria libertate, dar și să le îngăduie acest lucru partenerilor. Pentru Scorpionii care se află într-o relație, anul 2021 îi va ajuta să se bucure de dragoste, să-și ia angajamente mai serioase în viitor și să-ți întărească din ce în ce mai mult legătura.

Săgetătorul

Chiar dacă există posibilitatea ca în calea unei noi relații să intervină persoane din exterior, care sunt invidioase, vei trece peste toate acestea și vei reuși, pe parcursul anului 2021, să-ți construiești o relație stabilă și frumoasă. Pentru a-ți îndeplini acest obiectiv, vei fi gata să te schimbi și tu ca să faci dintr-o nouă relație o experientă cât mai deosebită. Îți vei găsi mai ușor sufletul-pereche dacă te vei întoarce mai mult către tine însăți, dacă îți vei crea la nivel emoțional acel spațiu care să-i permită și viitorului partener să facă parte din el. Dacă îți vei întâlni alesul inimii, va proceda și el într-un mod similar sau îți va ție recunoscător pentru că ai realizat acest demers, relația voastră având posibilitatea să devină tot mai puternică.

Capricornul

Anul 2021 le va da celor născute sub semnul Capricornului imboldul necesar pentru a fi mai spontane, mai romantice. Grație planetei Uranus care se află în Taur și care va acționa asupra casei relațiilor romantice, acestea se vor deschide mai mult, vor fi mai dornice să petreacă momente agreabile, să fie libere și să socializeze. Tocmai prin implicarea în asemenea demersuri vor putea și să-și întâlnească sufletul-pereche. Viitorul partener poate face parte inclusiv dintre persoanele pe care le cunoștea de dinainte, cum ar fi un coleg de la locul de muncă sau un fost coleg de școală. Pentru a-și construi noua relație, nativele din Capricorn vor face toate eforturile ca să-și impresioneze partenerii și să-i facă fericiți.

Vărsătorul

Astrologii consideră că acest an va fi unul norocos pentru Vărsătorii care sunt în căutarea unui partener. Important va fi să existe cât mai multă flexibilitate și disponibilitate de a lăsa trecutul în urmă. Astfel, eforturile trebuie să meargă în direcția de a renunța la durerea de atunci, de a lăsa bucuria să inunde sufletul. Pentru cele care vor să fie tot mai aproape de găsirea sufletului-pereche, căutarea oportunităților de a-l cunoaște ar trebui să fie constantă. De pildă, implicarea într-un nou hobby poate fi o modalitate adecvată de a-l găsi când nici nu te aștepți, renunțând la ideea că va mai trece mult timp până când nu vei mai fi singură.

Peștii

Ar putea fi mai ușor să-ți găsești partenerul mult așteptat în 2021 dacă îți vei asculta inima și nu vei lăsa punctele de vedere ale celorlați să te domine. Tu ești singura care își construiești propriile așteptări de la o relație, care știe care sunt calitățile pe care le dorește de la persoana iubită. Compasiunea specifică zodiei Peștilor, bunătatea, îți vor fi de ajutor în acest demers. Fii cât mai încrezătoare, renunță, pe cât posibil, la ideile preconcepute și bucură-te cât mai mult de călătoria la capătul căreia vei avea șansa să-ți găsești partenerul la care visezi.

reprezentarea-semnului-zodiacal-Pesti

Surse: astrosage.com, brides.com, lovehoroscope.guru, themindsjournal.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie
  Cum îți dai seama că ți-ai găsit sufletul pereche, în funcție de zodie

  Una dintre cele mai mari dorințe pe care le poți avea este să găsești pe cineva care să te completeze perfect și cu care să-ți dorești din tot sufletul să-ți petreci viața. Să...

  Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche
  Cea mai sexy calitate a ta, în funcție de zodie! Așa îți cucerești sufletul-pereche

  Fiecare dintre noi are ceva special, acel ceva care îi atrage pe cei din jur și ne ajută să ne remarcăm când nici nu ne-am aștepta. De fapt, este vorba despre ceea ce este...

  Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie
  Cine este sufletul tău pereche, în funcție de zodie

  Să îți găsești sufletul-pereche nu este ușor, dar pe parcursul căutărilor tale te poți ghida și după ceea ce spun astrele. Astfel, se poate vorbi despre o compabilitate...

  Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2022
  Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2022

  Apropierea unui nou an este însoțită întotdeauna de planuri, de speranțe, de dorința de mai bine. În cazul în care nu ți-ai găsit încă jumătatea și...

  Zodiile care se autosabotează în iubire. Își pun singure piedici în a-și găsi sufletul pereche
  Zodiile care se autosabotează în iubire. Își pun singure piedici în a-și găsi sufletul pereche

  Să găsești persoana pe care să o consideri sufletul tău pereche nu este un demers la îndemână și poate dura mult timp până când o să reușești. Fără să...

  Cât este de bătrân sufletul tău, în funcție de zodie
  Cât este de bătrân sufletul tău, în funcție de zodie

  Care este adevărata vârstă a sufletului tău? Cum îți poți da seama dacă ești sau nu un suflet bătrân? Sufletele bătrâne îi învață pe ceilalți...

  De ce îți este atât de greu să îți iubești propria persoană, în funcție de zodie
  De ce îți este atât de greu să îți iubești propria persoană, în funcție de zodie

  Iubirea de sine te ajută să îți accepți calitățile și defectele, să impui anumite limite, să îți împlinești aspirațiile și să ai grijă de tine. De asemenea,...

  © 2023 Qbebe