Funnyby

Miau! Ce rasă de pisică ești în funcție de zodia ta

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Pisicile fac parte dintre cele mai îndrăgite animale de companie, iar în construirea unei relații deosebite între ele și stăpânii lor va conta inclusiv ca anumite trăsături de personalitate ale acestora să fie regăsite în cele ale animalelor. Inclusiv zodia în care te-ai născut te va determina să te înțelegi mai bine cu o anumită rasă de pisici. Parcurge cu atenție articolul de mai jos pentru a descoperi cu ce rasă de pisici te identifici în funcție de zodie, astfel încât, în cazul în care îți dorești să ai o pisicuță, să știi spre ce ar trebui să te orientezi pentru a vă putea bucura mai mult una de compania celeilalte.

Berbecul- Pisica Egipteană

Dacă te-ai născut sub acest semn de foc, ești o Pisică Egipteană. Pe de o parte, ești un lider curajos, dornică mereu să intri într-o nouă aventură. Deși ai tendința să te enervezi repede, nu înseamnă că nu știi să fii o prietenă îndrăgită, căreia îi place să socializeze și care știe să fie loială. Pisica Egipteană obișnuiește să escaladeze tot ceea ce întâlnește în cale, fie că este vorba despre frigider, despre bibliotecă sau mese, fiind curajoasă și îndrăgind să se ducă prin locuri prin care nu a mai fost. La fel ca un Berbec, își dorește să aibă parte de noutăți.

Pe de altă parte, această pisică tânjește după atenție, așa cum sunt și Berbecii, îi place să se joace și mereu se simte în largul ei când se află în compania oamenilor.

pisica-Egipteana-care-sta-pe-o-masa

Taurul- British Shorthair

Un Taur poate fi comparat cu această rasă de pisică întrucât este agreabil, relaxat și adesea calm. De altfel, acest semn zodiacal este cunoscut pentru faptul că știe să fie afectuos, simțindu-se cel mai bine acasă, singur sau înconjurat de cei dragi. Pisicile British Shorthair sunt loiale, iubitoare, se atașează de oameni și amintesc de firea blândă a unui Taur.

Pisicile care aparțin acestei rase sunt cele cu care te înțelegi cu ușurință și, deși le place să primească atenție de la stăpân, nu le va deranja nici să aibă momente în care să se bucure de liniștea casei.

pisica british shorthair

Gemenii- Pisica Bengaleză

Se poate spune că între un nativ din zodia Gemeni și o pisică bengaleză există următoarele asemănări: ambele sunt sociabile, amuzante, carismatice, nu duc lipsă de energie și știu să se adapteze locului în care se află. Pisicile bengaleze au și o latură mai sălbatică, dar ceea ce predomină la ele este loialitatea față de stăpân, drăgălășenia și faptul că știu să dăruiască dragoste. Asemenea Gemenilor, au o personalitate cuceritoare, vibrantă.

pisica bengaleza

Racul- Pisica Himalayană

Cei care au această zodie sunt vestiți pentru sensibilitate, pentru latura emoțională deosebit de dezvoltată, pentru nevoia de a se simți confortabil și pentru dorința de a-i ajuta pe cei din preajma lor să se simtă mereu bine. Aceleași trăsături sunt valabile și pentru o Pisică Himalayană, care este agreabilă, calmă, iubitoare, devotată și care se simte în elementul ei odată ce primește dovezi de afecțiune de la cel ce are grijă de ea. O asemenea pisică își găsește liniștea și starea de bine când se află acasă, alături de stăpâni, la fel cum Racul este foarte atașat căminului său.

pisica-Angora-Himalayana

Leul- Pisica Persană

Ceea ce face posibilă asocierea dintre această zodie și o Pisică Persană este în primul rând aerul regal. Leul iubește cel mai mult să fie admirat, să fie în centrul atenției, cucerește prin strălucirea sa și adoră luxul. Și unei Pisici Persane îi place să fie băgată în seamă, este pufoasă și parcă îndeamnă să fie alintată.

Precum se întâmplă cu acest tip de pisică, Leii sunt firi calde, care știu să se apropie de ceilalți, fiind adesea relaxați și dăruind multă afecțiune.

pisica persana

Fecioara- Pisica Scottish Fold

Te întrebi ce rasă de pisică ești dacă te-ai născut sub zodia Fecioară? Ești o pisică Scottish Fold, foarte îndrăgită, blândă, care știe să se adapteze și care este și inteligentă. La fel ca tine, ea va fi afectuoasă față de cei în care știe că poate avea încredere, fără să exagereze însă din acest punct de vedere. Practic, o pisică Scottish Fold iubește oamenii, dar nu va fi dependentă de ei. Având o pisică de acest fel o vei putea dresa fără probleme, asemănându-se din acest punct de vedere și cu Fecioarele, care sunt disciplinate.

pisica-Scotian-Scottish-Fold

Balanța- Pisica Siameză

Care este principala asemănare dinte o Balanță și o pisică Siameză? Amândurora le place să comunice, sunt foarte sociabile și se simt bine când au pe cineva în preajmă. Nativii din zodia Balanță sunt persoane extrovertite, care detestă să stea singure și de aceea caută mereu compania cuiva, dar se vor simți într-adevăr bine când vor simți că persoanele din jur le înțeleg. 

Pisicile Siameze îndrăgesc mult oamenii, vor să nu fie singure și știu cum să se facă plăcute, ajungând să fie iubite rapid datorită șarmului lor.

pisica siameza

Scorpionul- Pisica Siberiană

Seriozitatea și rezistența sunt două dintre cele mai apreciate calități la Scorpion, iar acestea sunt vizibile și la Pisica Siberiană. Ea este curioasă, puternică și foarte loială stăpânului. Adaptându-se vremii nu tocmai generoase din Siberia, se regăsește cumva în latura foarte profundă a unui Scorpion, în devotamentul pe care știe să-l aibă acesta odată ce s-a convins că persoanele din jur merită încrederea sa.

pisica-Siberiana-ascunsa-prin-iarba

Săgetătorul- Pisica Maine Coons

În cazul în care aparții acestei zodii, se poate spune că ești o pisică Maine Coons. Amândouă știți să vă faceți plăcute, sunteți amabile, adaptabile și de aceea sunteți căutate pentru a fi compania celorlați. În același timp, pisicile Maine Coons sunt similare zodiei Săgetător pentru că sunt pline de energie, curioase și pentru că au perioade în care nu pot sta locului.

pisica maine coons

Capricornul- Pisica Abisiniană

Ca să îți dai seama de ce poți fi identificată cu această rasă de pisică, ia în calcul principalele tale trăsături: știi să te dedici muncii tale, ești serioasă, responsabilă și vrei să fii alături de cei din preajma ta. La fel ca tine, unei Pisici Abisiniene îi place să fie alături de stăpân, este calmă, tăcută, dar inteligentă și curioasă. Știe să fie jucăușă, dar fără a exagera.

pisica abisiniana

Vărsătorul- Pisica Exoticshorthair

Fiind pufoasă, cu o blană deosebită și cu ochii mari, această pisică se remarcă ușor, la fel ca un Vărsător. Nativii acestei zodii sunt inteligenți, interesați de latura ezoterică a lucrurilor și îndrăgesc mult libertatea. Lucruri similare se pot remarca și la o pisică Exoticshorthair care, deși pare foarte calmă, în realitate este jucăușă și foarte curioasă.

pisica-exotic-shorthair-stand-pe-canapea

Peștii- Pisica Birmaneză

Dacă și tu aparții zodiei Pești, trebuie să știi că ești precum o Pisică Birmaneză: sensibilă, intuitivă, mai degrabă interiorizată, tăcută. Pisicile Birmaneze sunt foarte blânde, de aceea sunt adorate ca animale de companie. Sunt însă și inteligente, ascultătoare, calme, sociabile, îndrăgind compania oamenilor.

pisica birmaneze

Surse: cuteness.com, maupets.com, popsugar.com.au, purewow.com

Sursă poză principală: istockphoto.com

Surse foto: istockphoto.com, pixabay.com

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ce rasă de câine ești în funcție de zodia ta
  Ce rasă de câine ești în funcție de zodia ta

  După ce ai aflat ce rasă de pisică ești în funcție de zodie, a venit timpul să descoperi și ce rasă de câine ești în funcție de semnul tău zodiacal! Cățeii...

  Rasa de cățeluș care este compatibilă cu zodia ta sau a copilului tău
  Rasa de cățeluș care este compatibilă cu zodia ta sau a copilului tău

  Pentru a putea dresa cât mai ușor un cățel, dar și pentru a ne înțelege cu el cât mai bine, se recomandă ca acesta să aibă trăsături de personalitate care să fie...

  Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta
  Ce fel de soție ești sau vei fi în funcție de zodia ta

  Care este/care va fi atitudinea ta față de partenerul tău de viață, cum dorești/vei dori să te implici pentru a te asigura că lucrurile merg cât mai bine în căsnicia ta,...

  Ce membru al Casei Regale ești, în funcție de zodia ta
  Ce membru al Casei Regale ești, în funcție de zodia ta

  Familiile Regale europene au fascinat dintotdeauna și au stârnit curiozitatea în legătură cu aspecte din viața lor personală. Spre exemplu, te poate interesa să știi din...

  Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta
  Care este orașul în care ar trebui să locuiești în funcție de zodia ta

  Ți s-a întâmplat vreodată să-ți dorești ca la un moment dat să te muți într-un alt oraș, aflat poate și în altă țară? Acest gând nu este...

  Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta
  Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

  Cât de nebun ești în funcție de zodie? Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni? Ți-am pregătit un material pe care nu ai voie să îl citești decât cu...

  Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta
  Ce buchet de flori ar trebui să primești de Ziua Îndrăgostiților ❤️ în funcție de zodia ta

  Printre cele mai apreciate cadouri de Ziua Îndrăgostiților se află și florile. Pentru o surpriză reușită, acestea trebuie să reflecte nu doar preferințele celei care le va...

  © 2023 Qbebe