Friptura de vitel cu sos de ciuperci

de Georgiana Andronic
Tip mancare
Aperitive (229)
Bauturi (59)
Ciorbe (55)
Deserturi (347)
Salate (193)
Sosuri (66)
Supe (117)
Paine (16)
Modalitatea de preparare
La cuptor (643)
La foc (944)
Fara foc (271)
Dupa anotimp
Iarna (221)
Primavara (228)
Vara (249)
Toamna (228)
Ingredientul principal
Carne (461)
Fructe (367)
Lactate (491)
Legume (928)
Peste (97)
Oua (237)
Cereale (34)
Durata prepararii
1-2 ore (195)
Dupa origine
Italiene (164)
Indiene (22)
Dupa ocazie
Craciun (180)
Revelion (173)
Pasti (171)
Dupa ora mesei
Mic dejun (272)
Pranz (1066)
Cina (911)
Gustari (614)
Alte caracteristici
Gustoase (844)
De post (182)
Simple (569)
Deosebite (254)

Friptura de vitel cu sos de ciuperci este delicios de frageda si gustoasa. Carnea de vitel ajuta organismul sa aiba un sistem muscular puternic si sanatos si este mult mai sanatoasa decat cea de porc, de aceea este recomandata  folosirea ei in mancarea copiilor, dupa ce acesta a implinit 8 luni. Friptura de vitel cu sos de ciuperci este o reteta ideala pentru pranzul tau si al micutului

De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara friptura de vitel cu sos de ciuperci?

Ai nevoie de :

-    1/2 kg carne de vitel,

-    2 cepe,

-    200 g ciuperci proaspete,

-    6 rosii,

-     sare,

-     patrunjel.

Cum se prepara friptura friptura de vitel cu sos de ciuperci?

Iata cum trebuie sa procedezi:

1.      Speli carnea, o tai bucati si o fierbi inabusit.

2.      In timp ce fierbe, cureti ceapa, ciupercile si rosiile.

3.      Tai ceapa marunt, ciupercile felii si rosiile bucatele.

4.      Dupa ce carnea s- a patruns bine si a scazut zeama, adaugi ceapa, ciupercile si un pahar cu apa.

5.      La 10 minute pui rosiile, potrivesti gustul de sare si mai lasi totul pe foc inca 15 minute.

6.      Cand friptura si sosul sunt gata, presari patrunjelul.

Friptura de vitel cu sos de ciuperci este o o reteta delicioasa, dar prepararea ei dureaza cam circa 1 ora si 45 minute, deoarece carnea de vitel trebuie fiarta suficient pentru a o putea administra copilului tau. Pentru  a fierbe repede carnea de vitel foloseste oala sub presiune si nu adauga sare decat la sfarsit.

Noutati de la Qbebe

INSCRIE-TE la newsletter-ul Qbebe si primesti ultimele noutati.

Email
Data nasterii bebelusului    
 

Articole asemanatoare

Articole Lifestyle

Alte articole care te-ar putea interesa

Diversificarea alimentatiei bebelusului

  raluca1
19.10.2010 ora 14:46

Cate dintre voi nu v-ati dorit sa introduceti cat mai repede si altceva in afara de lapte in alimentatia copilului, in speranta ca acesta va dormi mai mult noaptea? Ideea este ca foarte multi medici spun ca este normal sa se inceapa cu sucuri naturale (de morcovi, in principal) de la 4 luni, 4.6...

  CarmenR
19.10.2010 ora 21:55

Uite ca am mai aflat ceva nou. Deci alaptatul ar trebui sa tina pana la 6 luni. E foarte bine de stiut. Eu sunt un exemplu negativ in acest sens. Am refuzat laptele mamei de la doua luni si chiar si astazi sufar de anemie. Mamicile de pe forum ce spun? E bine ca bebelusul sa fie alaptat pana la 6...

  camishor
20.10.2010 ora 00:02

Eu am alaptat exclusiv, pana la 6 luni. Acum baietelul meu are 7 luni, papa multe combinatii de mancare desi inca mai suge. Daca voi putea, il voi alapta pana dupa 1 an (poate chiar pana la 2 ani).


Editorial Qbebe
scris de Gabriela Paladi
Confesiuni de mamă: De ce urăsc să mă duc cu copilul în parcDa, ați citit bine titlul: urăsc să mă duc cu copilul în parc. Anya are acum 8 ani și în fiecare an al vieții ei am avut adevărate stări de disconfort, de nervozitate și chiar și atacuri de panică la...
Qbebe Funny
Link-uri recomandate
sigur.info-fii sigur pe net