INGREDIENTE: 
Pentru blat: 3 
oua, 8 linguri faina, 1/2 lingurita de praf de copt, 1/2 lingurita de bicarbonat 
de sodiu, 1 lingura de pasta de tomate, 1 lingura de lapte cald, 2 linguri de 
unt, sare, cascaval
Pentru 
compozitie: 200 g de spanac congelat, 200 g de crema de smantana, 2 carnati din 
carne de curcan
 
 
Pune in robot 
ingredientele pentru blat si amesteca bine pana ce compzitia devine cremoasa. 
Pune intr-o tava de cuptor hartie de copt, unge-o cu putin ulei, si intinde 
compozitia. Aseaza peste ea felii subtiri de cascaval, sau razuieste cascavalul. 
Pune la cuptorul incins in prealabil pentru 15  minute. Scoate-o si acoper-o 
pentru a se inmuia. 
Intre timp fierbe 
spanacul. Amesteca-l in robot cu crema de branza, pana ce pasta devine compacta. 
Desfa foaia de 
rulada si pune pe toata suprafata ei amestecul de spanac. La marginea ei aseaza 
carnatii de curcan si incepe sa o infasori in jurul lor. Leaga rulada si las-o 
la rece cateva ore. 
POFTA 
BUNA!
 
Aceasta reteta ti-a fost oferit de: