- Timp preparare:
- 10-30 minute
- Varsta:
- 2 - 4 ani
- Prezent in categoriile:
- Carne de pui, Feluri de mancare, Mancaruri de ciuperci, Piept de pui, Mancaruri de pui, La foc, Mancaruri rapide, Mancaruri gustoase, Carne, Legume, Ciuperci, Mancaruri, Pranz, Cina
Ingrediente:
100 g de piept de pui fiert si taiat cubulete
15 g de unt
15 g de faina simpla
5 lingurite de lapte praf
2 cani cu apa
25 de g de ciuperci tocate
Mod de preparare:
Incalziti untul intr-o cratita, prajiti ciupercile pana se inmoaie si adaugati faina, lasand compozitia inca 3 minute pe foc.
Amestecati laptele praf cu cele 2 cani de apa si apoi adaugati peste copozitie.
Amestecati pana se omogenizeaza , adugati puiul, amestecati din nou si lasati inca 5 minute.
Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!