
-
Timp preparare:
- 1-2 ore
-
Nivel dificultate:
- dificil
-
Prezent in categoriile:
- Feluri de mancare, Fripturi la cuptor, Fripturi de Craciun, Carne de rata, La cuptor, Mancaruri de Craciun, Mancaruri de Revelion, Mancaruri de Paste, Carne, Fripturi, Mancaruri, Tocanite, Frantuzesti, Craciun, Revelion, Pasti, Pranz, Cina, Gustoase, Deosebite

1. Pulpe de rață cu măcriș și brânză feta
Ingrediente:
- 2 pulpe de rață
- 250 de rame de roșii cherry
- 100 de grame de măcriș
- 150 de grame brânză feta
Ingrediente pentru sosul de salată:
- 1 lingură de ulei de măsline extra virgin
- 1 lingură de ulei de sâmburi de prune (dacă nu ai, folosește o lingură de ulei de măsline extra virgin și adaugă o esență de migdale)
- 1 lingură de oțet balsamic
Mod de preparare:
- Încălzește cuptorul la maxim.
- Pune pulpele de rață la cuptor, pe o tavă de copt, după ce ai presărat carnea cu sare de mare și piper negru. Scade căldura la 180 ° C și lasă-le să se gătească timp de aproximativ 35 de minute sau până când pielea este crocantă și carnea este fragedă. Lasă apoi carnea deoparte timp de 5 minute.
- Taie în bucăți roșile cherry și așează-le într-un bol de salată cu măcrișul și brânza feta mărunțită.
- Pregătește sosul pentru salată, amestecând toate ingredientele într-un borcan sau pahar.
- Taie în bucăți mai mici carnea de rață, adaugă-le în vas, toarnă sosul pe deasupra, amestecă și servește.
Surse foto: Pixabay, iStock, Unsplash
Surse foto: Pixabay, iStock, Unsplash
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!