Cele 10 produse de care sigur vei avea nevoie în primul an al bebelușului

Corina Naftanaila

Pregătirile pentru venirea pe lume a bebelușul pot fi destul de intense. Goana după cele mai bune produse în raport calitate preț te va epuiza atât fizic cât și psihic, asta dacă nu reușești să găsești toate produsele de care ai nevoie în primul an al bebelușul la un loc. Pare greu, dar nu și imposibil. Special pentru nevoile proaspetelor mămici a fost creat magazinul online bebelle.ro, locul unde se economisește timp și resurse financiare semnificative! Hai să descoperim împreună obiectele absolut necesare pentru primul an al micuțului tău.

Îți dorești ca totul să fie pregătit pentru venirea pe lume a bebelușului, tocmai de aceea faci cercetări intense pe piață pentru a face cele mai bune alegeri de produse. Tocmai din dorința ca totul să fie perfect ai tendința să achiziționezi și produse pe care nu le vei folosi nici măcar o dată, ceea ce înseamnă o gaură inutilă în bugetul familiei. Din fericire pentru tine, urmează să descoperi lista cu cele 10 produse de care sigur te vei folosi în primul an al copilului. Ceea ce este și mai bine, este faptul că toate sunt disponibile în site-ul bebelle.ro și asta nu înseamnă decât că sunt atent selecționate din punct de vedere calitativ. Iată care sunt acestea!

Robot Nutribaby

 BABYMOOV-A001115 ROBOT MULTIF.NUTRIBABY CREM Dacă există un lucru pe care toate mămicile și l-ar dori din plin, acela este timpul. Tocmai pentru ca acesta să fie economisit din plin a fost creat robotul nutribaby, cu 5 funcții diferite. Acesta poate fi folosit ca sterilizator de biberoane, încălzitor pentru biberoane și alte recipiente, blender și aparat de gătit cu aburi, dar are și funcție de de-congelare. Fără doar și poate este un produs minune, ideal pentru primii pași din diversificare, cât și mai târziu, când deja sunteți obișnuiți cu noul stil alimentar. Este un produs testat până la cel mai mic detaliu tocmai pentru a fi sigur de utilizat pentru prepararea hranei bebelușului.

Cărucior multifuncțional 2 în 1

 Joie - Carucior multifunctional 2 in 1 Chrome Khaki Cu siguranță căruciorul nu poate lipsi din viața ta și a micuțului tău în primul an de viață. Este produsul ce-ți va permite suficientă libertate atunci când mergeți la cumpărături, cât și relaxare și siguranța că cel mic este protejat în timpul plimbărilor în parc. Te sfătuim să faci o alegere cât mai convenabilă din toate punctele de vedere, cum este căruciorul multifuncțional 2 în1 Chrome din magazinul bebelle.ro. Acesta este compus din parte sport și landou, ceea ce-l face perfect pentru primele luni de viață ale copilului, dar și atunci când copilul mai crește. Este conceput pentru a asigura poziții confortabile și 100% sigure în timpul plimbărilor, indiferent de înclinația spătarului, ce se poate efectua în 5 poziții diferite. Căruciorul oferă posibilitatea poziționării atât cu fața spre sensul de mers, pentru ca cel mic să fie protejat de vânt și curent, dar și cu fața, pentru zilele calde când cel mic are nevoie să acumuleze mai multă vitamina D.

Scaun de masă

 Joie – Scaun de masa Mimzy Snacker 123 Am amintit de perioada diversificării alimentației bebelușului, așadar este necesară prezența unui scaun de masă. Este foarte important să începeți educația la masă încă din primele luni de viață, pentru ca cel mic să se dezvolte cu simțul responsabilității în ceea ce privește această etapă. Copilul trebuie să delimiteze exact spațiul destinat mesei, de cel de joacă și odihnă, tocmai de aceea este nevoie de ajutorul unui scaun de masă. Modelul Mimzy Snaker este simplu de pliat, ai nevoie de o singură mână, dar și ușor de curățat, fiind fabricat din materiale prietenoase și de calitate superioară. Tăvița se reglează în 4 poziții diferite, iar spătarul în 3, pentru ca cel mic să se simtă super confortabil la masă.

Scaun auto

 Joie - Scaun auto 0-25 kg Stages Cherry De siguranța copilului trebuie să te asiguri și atunci când sunteți în trafic. Este nevoie de un scaun auto ce se potrivește înălțimii și greutății copilului, pentru ca tu să fii liniștită și concentrată la trafic. În magazinul online bebelle.ro este disponibil scaunul auto Stages Cherry, cel mai premiat scaun auto din Europa. Poate fi folosit în siguranță de la primele zile de viață, până ce mezinul familiei ajunge la vârsta de 7 ani. Are un sistem unic de reglare a centurilor și a suportului pentru cap iar centurile și suportul pentru cap se ajustează simultan (5 trepte de înălțime), automat, nefiind nevoie să dezinstalezi vreo componentă. În primele zile va fi utilizat cu fața în direcția opusă sensului de mers. Stages Cherry devine apoi un scaun grupa 1, iar apoi grupa 2, având un sistem inovativ pentru înlăturarea centurilor.

Set masă bebeluși

 Set masa pentru bebelusi- 5 piese Verde Ai aflat deja depre robotul ce te ajută să gătești sigur și sănătos, ai descoperit și scaunul de masă potrivit și iată că a venit timpul să faci cunoștință și cu setul de masă pentru bebeluși din 5 piese. Acesta conține farfurii cu 3 compartimente, cană, castron, linguriță și furculiță, ce poate fi folosit cu încredere oricând. Este un set vesel și compact, ce merge de minune transportat în vacanțe sau călătorii. Este fabricat din materiale de cea mai bună calitate, rezistente la temperaturi de până la 120 grade.

Salteluță de joacă 5 în 1

 Bright Starts – 52158 Salteluta de joaca 5 in 1 Sweet Songbirds Cei mici au nevoie de articole interactive, care să le pună la lucru imaginația, capacitatea de atenție și concentrarea, precum și coordonarea mână-ochi. Salteluța de joacă 5 în 1 oferă 5 modalități diferite de joacă, ce stimulează simultan auzul, văzul, memoria și atenția. Astfel, copilul se poate juca pe spate, cu baza de activități deasupra lui, poate sta pe burtică cu suport din partea perniței speciale, poate sta "de-a bușilea" pentru a descoperi jucăriile muzicale, precum și în șezut și pentru a se descoperi pe sine, cât și propriile membre.

Clovn cu bile

 Clovn cu bile Jacky Primele jucării din viața copilului trebuie să fie în primul rând antrenante și educative. Cu ajutorul jucăriei clovnul cu bile din magazinul online bebelle.ro, cel mic face progrese în dezvoltarea abilităților motorii și senzoriale, cât și înțelegerea legăturii dintre cauză și efect. Astfel, micuțul tău se distrează cu ajutorul ciocanului moale, cu care lovește biluțele pentru ca acestea să iasă pe portiță. Copilul va învăța încet, dar sigur, că fiecare acțiune a sa are urmări pentru care trebuie să-și asume responsabilitatea.

Centru de activități Springin' Safar

 Bright Starts-60266-Centru De Activitati Springin’ Safari Bounce-A-Round Distracție, distracție și din nou, distracție! Cu siguranță cel mic se va bucura de distracție maximă cu acest centru de activități Springin' Safar. Scăunelul se rotește la 360 grade astfel încât bebelușul are acces la cele 12 jucării și personaje interactive. Scăunelul poate fi de asemenea reglat în înălțime pe măsura ce bebelelușul crește, chiar și cei mai mari bebeluși se vor simți în siguranță! Cel mic are la dispoziție o întreagă bară de activități cu jucării super amuzante dar și o platformă pentru sărituri foarte comodă pentru piciorușele copilului.

Șezlong Swoon Up 

 BABYMOOV-A012424 SWOON UP ALUMINIU Oricât de mult ți-ai dori, nu poți să-ți legeni mereu bebelușul în brațe, tocmai de aceea ai nevoie de un mic ajutor venit din partea șezlongului Swoon Up. Acesta este extrem de ajustabil și se adaptează cu ușurință tuturor etapelor de creștere a bebelușului. Este numai bun pentru momentele când piticul refuză să plece în lumea viselor, sau crizele de colici îl fac irascibil. Poate fi reglat în înălțime în 2 poziții, șezutul se poate roti la 360 de grade, iar spătarul se poate înclina în 3 poziții, tocmai de acea este un produs ce nu trebuie să lipsească din viața voastră în primul an de viață. 

Set de monitorizare a bebelușului

 Snuza – Set de monitorizare a bebelusului bi-directional Duo Îți dorești să poți fi alături de micuțul tău în fiecare secundă, mai ales în primele luni de viață, când te temi pentru siguranța lui. Din păcate, acest lucru nu este posibil și nici sănătos pentru tine și pentru cel mic, ce va deveni 100% dependent de atenția ta. Din fericire, îl poți supraveghea de la distanță, cu ajutorul setului de monitorizare Snuza Duo. Acesta combină siguranța oferită de monitorul de respirație Hero cu cea oferită de monitorizarea audio a bebelușului cu ajutorul unui interfon bi-direcțional. Cele 2 aparate pot fi folosite împreună, dar și separat, în funcție de necesitățile voastre. Monitorul de respirație este portabil și funcționează cu baterii, ceea ce înseamnă că va putea fi folosit oricând și oriunde. Cu ajutorul acestor sisteme, te vei putea relaxa având siguranța că Hero va vibra ușor dacă apar modificări în respirația bebelușului, cât și în caz de zgomote neobișnuie în camera lui.

 

https://bebelle.ro/shop/

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Ești proaspătă mămică? 8 lucruri de care nimeni nu ți-a spus că vei avea nevoie
  Ești proaspătă mămică? 8 lucruri de care nimeni nu ți-a spus că vei avea nevoie

  A venit și momentul mult așteptat timp de 9 luni mari și late, ai devenit mamă. Sarcina a fost o adevărată aventură, cu extem de multe suișuri și coborâșuri, dar ai ajuns cu...

  Se extinde familia? Lista completă cu produse de care orice proaspăt părinte va avea nevoie
  Se extinde familia? Lista completă cu produse de care orice proaspăt părinte va avea nevoie

  Amenajarea camerei bebelușului merge strună atunci când știi care sunt produsele de care sigur vei avea nevoie. Noi ți-am pregătit o lista completă cu produsele care îți...

  5 provocări pe care le întâmpină mămicile în primul an de viață al bebelușului
  5 provocări pe care le întâmpină mămicile în primul an de viață al bebelușului

  Sosirea pe lume a bebelușului este un prilej de bucurie, dar există o mulțime de schimbări cărora, în calitate de proaspătă mămică, trebuie să le faci față. Primul an...

  Trei produse esențiale în primele luni ale bebelușului
  Trei produse esențiale în primele luni ale bebelușului

  Cu siguranță cele nouă luni de așteptare sunt pline de emoție și anticipări, dar probabil nu sunt nici pe departe de ajuns pentru a fi vreodată pregătită pentru venirea pe lume a...

  Primul an acasă cu cel mic: Ce produse nu trebuie să-ți lipsească?
  Primul an acasă cu cel mic: Ce produse nu trebuie să-ți lipsească?

  Știm cum e când aștepți primul copil. Vrei să cumperi cât mai multe lucruri pentru bebe și îți este foarte greu să reziști în fața tuturor hăinuțelor,...

  15 semne că te vei confrunta cu depresie după înțărcarcarea bebelușului
  15 semne că te vei confrunta cu depresie după înțărcarcarea bebelușului

  Cu siguranță ai auzit despre depresia postpartum, însă iată că există o formă de depresie care se instalează când întrerupi alăptarea. Deși este mai puțin...

  Hrănirea bebelușului în primul an de viață
  Hrănirea bebelușului în primul an de viață

  Copiii mici au nevoie de alimente hrănitoare în fiecare zi pentru a crește sănătoși, puternici și inteligenți. La vârsta de aproximativ șase luni, creșterea bebelușului...

  © 2023 Qbebe