Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Am născut natural deși eram programată pentru cezariană la cerere!

Am născut natural deși eram programată pentru cezariană la cerere!

Lorena Vișan

Mă numesc Lorena, am 25 de ani iar în iulie 2020 am adus-o pe lume pe fiica mea pe cale naturală, deși eram programată pentru cezariană la cerere.

Eram îngrozită de nașterea pe cale naturală deoarece tot auzisem de dureri insuportabile și împins de îți ies ochii din orbite, așa că am rugat pe doamna doctor care îmi urmărea sarcina să mă programeze la cezariana și m-a programat.

Însă fetița mea a vrut să vină pe lume cu câteva zile mai devreme, iar doamna doctor era plecată în vacanță în altă țară, și-a rugat o colega sa se ocupe de mine in locul dânsei. Când am ajuns la maternitate colega doamnei doctor m-a consultat și mi-a spus că sunt complet dilatată și că se vede capul fetiței, mi-a spus că nu are rost să mă mai opereze fiindcă voi naște imediat.

Eu insistam că vreau cezariană.

picioruse de bebelusDoamna doctor insista să am încredere în ea, că fetița va ieși la a doua sau a treia împingere și scap repede și fără operație. Până la urmă am acceptat deoarece aveam contracții una după alta, așa că am inceput să împing și la a treia împingere fetița a ieșit cu bine iar recuperarea a fost foarte rapidă. Ce m-a deranjat mai tare au fost părerile unor mame (cunoștințe) cum că nașterea naturală este demodată și că toate femeile ar trebui să nască prin cezariană în loc sa împingă până pe ies ochii ca la melc. Că nu mai suntem pe vremea lui Pazvante. Ajunsesem să mă simt prost pentru că am născut natural, fiindcă ele toate au născut prin cezariană, iar eu, ca o țărancă am născut natural. Dar mi-am dat seama că sunt o eroină, pentru că am dat viață unui pui de om și că nu contează cum naștem, tot ce contează este să fie sănătos copilul!

 

Citește și:

 
Articolul urmator
Mamele nasc, berzele NU! Sunt mamă de trei copii minunați la care NU am acces, deși îmi sunt încredințați printr-o hotărâre judecătorească
Mamele nasc, berzele NU! Sunt mamă de trei copii minunați la care NU am acces, deși îmi sunt încredințați printr-o hotărâre judecătorească

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2024 Qbebe