Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată.

Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările, dorințele și să ajungeți, astfel, cu ele, către toți ceilalți ca voi. Pentru că meseria de părinte devine mai ușoară numai atunci când poți spune ”- Hei, și eu am trecut prin asta!”. Nu numai că vei deveni autor publicat la Qbebe, dar vei avea și satisfacția grozavă de a atinge sufletele și mințile a milioane de părinți.

Trimite text

Dragul meu copil, nu vei crește niciodată suficient de mare să nu îmi mai încapi în brațe

Gabriela Paladi - Redactor-Șef

Copilul meu drag, 

Aseară erai deja adormită când m-am băgat în pat lângă tine. Ai 10 ani dar vrei să dormi cu mami și nu îți voi refuza asta vreodată. Te-am luat în brațe și ți-am simțit inimioara bătând și te-ai cuibărit lângă mine și m-ai mângăiat instinctiv și mi-ai spus șoptit ”mami, te iubesc”. Știu că vei crește și nu o să îți mai simt trupul adormit, pierdut în lumea viselor, lângă mine. Să fiu mama ta este cel mai mare privilegiu pe care mi l-a adus viața.  

Nu vei crește niciodată suficient de mare ca să nu mai încapi în brațele mele.

mama care isi imbratiseaza copilul

Pentru că aici, la pieptul meu, lângă inima mea, va fi mereu loc pentru tine, va fi mereu spațiul unde îți promit că îți vei găsi alinarea, liniștea, siguranța, chiar și când vei avea 40 de ani. Ai 10 ani dar sufletul tău de copil vrea în continuare căldura brațelor mamei tale. Când pleci la școală și iei viața în piept, când te întorci de acolo și revii la cuibul tău de siguranță, când ești epuizată de teme, dar și când ești foarte fericită sau entuziasmată de ceea ce ți se întâmplă, când ne bucurăm de momente împreună, de vacanțe, de o comedie amuzantă, de o notă bună. Brațele mele sunt aici, mereu deschise pentru a te primi, la supărare, la bucurie, la necaz și la extaz, în orice moment simți tu că ai nevoie de ele. 

Copilul meu drag, brațele mele nu mai există pentru mine din momentul în care te-ai născut și ți-am așezat căpușorul tău perfect rotund pe pieptul meu. Brațele mele există și vor exista mereu pentru tine, gata să te cuprindă și să concentreze în îmbrățișarea lor toată grija și iubirea mea de mamă. Și de fiecare dată când vei așeza iar capul deasupra inimii mele să asculți te rog bătăile ei care îți vorbesc, spunând ritmic, neostoit până când nu voi mai fi: ”te iubesc, te iubesc, te iubesc” ...

Citește și:

 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (2)
Autorii nostri garanteaza autenticitatea textelor lor, in caz contrar, nu raspundem pentru faptele acestora.
© 2022 Qbebe