Autocolante mobilă într-o gamă variată, destinate recondiționării mobilei, disponibile la TRAGET

Andreea Constantin

La început de an schimbările sunt în vogă, pe orice chiar plan. Dacă mulți aleg să vâneze reducerile și să-și reînnoiască garderoba, alții doresc să schimbe ceva în casă sau pe lângă ea. Un obiect de mobilier, o piesă decorativă de impact sau chiar să reamenajeze puțin pentru a se simți ei confortabil. 

Reducerile sunt la mare căutare, semn că oamenii doresc să economisească și că cumpere în același timp. Sunt căutate magazinele cu specific, care să aibă prețuri competitive și calitate pe măsură. Un magazin dedicat casei și întreținerii acesteia este TRAGET. Cei interesați pot găsi aici o varietate de autocolante mobila, tapet, parchet, electrice și instalații sanitare. 

Cum o schimbare nu vine niciodată singură, cu siguranță se vor găsi și alte piese de mobilier de cumpărat, recondiționat sau poate un tapet ce va însufleți atmosfera din living. Fiind un magazin cu produse și cu prețuri pe măsură, TRAGET este des ales când este în joc spațiul personal și oaza de relaxare a tuturor oamenilor.  

Mobila poate fi recondiționată

Sunt dese cazurile în care lumea are o piesă de mobilier pe care nu o mai folosește din cauza aspectului. Din acest motiv stă uitată printr-o magazie sau chiar în pod. Dar iată că vremurile s-au schimbat și cum prețurile la mobilier sunt din de în ce mai mari, lumea nu își mai permite să dea bani pe mobilier nou așa des. Există acum soluții care pot oferi recondiționare, fără prea multă mizerie. 

Autocolantele pentru mobilă sunt ideale pentru un proces simplu de recondiționare. Realizate din film de PVC lat, acestea nu conțin solvenți sau alte substanțe toxice. Se lipesc ușor și nu necesită ajutor specializat. Proprietarul poate lipi chiar el autocolantul pe piesa în cauză, iar la final va fi surprins de estetica acesteia.

Autocolantul poate fi ajustat, tăiat în dimensiunea dorită și lipit acolo unde este cazul. Pe verso conține un marcaj care ajută meșterul să vadă unde anume trebuie să taie și cam la ce lungime să se orienteze. 

Atâtea piese de mobilier, atâtea autocolante 

Deoarece mobilierul este unul divers, iar materialele din care acesta este realizat este unul larg, autocolantele de la TRAGET se găsesc în multe modele. Culoarea abanosului, arinului sau a fagului, aceste sunt doar câteva dintre modelele disponibile pe care doritorii le pot cumpăra.  Mai pe scurt, fiecare piesă de mobilier își găsește autocolantul la TRAGET. 

Un obiect de mobilier care nu este într-o stare perfectă nu trebuie aruncat, din contră, se poate obține o piesă modernă, actuală numai bună de plasat în living sau în dormitor. Modelul său vintage combinat cu un mic touch modern va fi remarcat de fiecare dată, de aceea autocolantul este de preferat pentru aceste schimbări. 

Autocolantele sunt destinate folosirii în interior și pot servi mai multor scopuri. Se pot folosi pentru recondiționarea ușilor, pentru a crea acel aspect îngrijit și dorit de toată lumea. 

În cadrul magazinului online cei care au nevoie de montaj de parchet, lambriuri și rulouri exterioare precum și colorare vopsele, o pot face cu încredere. Echipa TRAGET se pot ocupa de aceste servicii pentru ca doritorii să nu se mai preocupe de aceste detalii suplimentare. 

Magazinul TRAGET este destinat proiectelor de tip DIY, prin care cei curajoși își pot recondiționa așa cum doresc piesele de mobilier. În pagina oficială traget.ro cei interesați pot vizualiza toată gama de produse și pot vedea poze cu produsele pe care intenționează să le cumpere. Tot de acolo pot plasa și comanda. În scurt timp aceasta va fi livrată, iar schimbările în casă pot începe cu succes. 

Date de contact:

comenzi@traget.ro

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  De ce trebuie prinsă mobila în perete, mai ales când avem copii. Filmarea care a pus toți părinții pe jar
  De ce trebuie prinsă mobila în perete, mai ales când avem copii. Filmarea care a pus toți părinții pe jar

  O înregistrare video, realizată de o cameră de supraveghere, care arată un băiat de 2 ani salvându-și fratele geamăn într-un impresionant act de eroism a devenit...

  Un copil de 2 ani a comandat online mobilă de 2000 de dolari
  Un copil de 2 ani a comandat online mobilă de 2000 de dolari

  Faptul că micuții din zilele de astăzi se descurcă de minune în universul online nu este de mirare, dar este uimitor să auzi cum un copil de numai 2 a reușit să finalizeze pe...

  Cele mai dorite jucării de Crăciun, disponibile la Târgul de Jucării din Auchan
  Cele mai dorite jucării de Crăciun, disponibile la Târgul de Jucării din Auchan

  Anul acesta, dorințele de Crăciun devin realitate. Cu o gamă de peste 3000 de jucării, acoperind toate grupele de vârste, mii de decorațiuni strălucitoare pentru brad și casă,...

  DISNEY+ anunță titlurile disponibile în România
  DISNEY+ anunță titlurile disponibile în România

  Abonații vor putea viziona cele mai îndrăgite producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, toate într-un singur loc.

  Prima țară din lume unde produsele destinate menstruației vor fi gratuite
  Prima țară din lume unde produsele destinate menstruației vor fi gratuite

  Scoția a devenit prima țară din lume în care produsele pentru menstruație sunt gratuite! Tampoanele și absorbantele se găsesc, de acum, gratuit în anumite locuri publice,...

  Start vitalitate cu gama Ostart Vital
  Start vitalitate cu gama Ostart Vital

  Vremea caldă și însorită este perfectă pentru orice activitate îți poftește inima, plus că soarele este benefic și pentru fixarea calciului în oase. Însă tot...

  8 vaccinuri anti-covid sunt în faza de testare. Când vor fi disponibile pentru public
  8 vaccinuri anti-covid sunt în faza de testare. Când vor fi disponibile pentru public

  Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că în acest moment există 8 vaccinuri anti-covid care sunt în faza de testare pe oameni. Primul care ar putea să fie gata...

  Un copil de 8 ani a fost uitat într-o parcare într-o excursie cu școala
  Un copil de 8 ani a fost uitat într-o parcare într-o excursie cu școala

  Un băiețel în vârstă de 8 ani trebuia să fie într-o excursie școlară distractivă cu sora să miercurea trecută, dar în schimb a petrecut trei ore singur...

  © 2023 Qbebe