Manute Creative
SOiL Aromoterapie autentică
Ai grija de burtica micutului tau

Un tată își obligă fiica să facă treburi casnice pentru a-și plăti produsele menstruale

Platforma Reddit aduce în fiecare zi în discuție subiecte cât se poate de sensibile, mai ales când vine vorba de parenting. De data aceasta utilizatorii acesteia au fost oripilați de decizia unui tată care le-a cerut părerea, după ce a povestit că își forțează fiica adolescentă să gătească și să facă în casă curățenie pentru a plăti pentru cheltuielile lunare pe produsele menstruale. 

Un tată văduv a întrebat pe Reddit dacă procedează greșit pentru că își pune fiica să se ocupe de treburile casnice ale casei pentru a compensa banii pe care îi cheltuie pentru produsele de igienă pe care aceasta le folosește pentru menstruație. 

Recent am cauzat mare scandal în familie când am spus că fiica mea face treburi casnice, iar fiul meu nu. Am explicat că se întâmplă asta pentru că pentru fiica mea trebuie ca lunar să cheltui bani în plus nu numai pentru activitățile ei extracuriculare, dar și pentru produsele lunare menstruale. Deci este modul meu de a o face să plătească pentru asta. Curăță spațiile comune și băile și gătește 4 mese pe săptămână. Fratele meu îmi spune că eu cheltui de două ori mai mult pe activitățile extracuriculare ale băiatului, decât pe cele ale fetei. Și pe el nu îl pun să facă nimic. Însă consider că la el e justificat, pentru că activitățile lui îl pot ajuta să intre la facultate, iar ale ei sunt doar niște hobby-uri. 

Ea este foarte supărată acum. A refuzat să mai facă treburi casnice pentru că nu este corect. Eu i-am spus că trebuie să le facă și să nu mai fie o râzgâiată, altfel refuz să îi mai plătesc tampoanele. Nu aș face asta, de fapt, dar eram supărat când i-am spus-o. Și-a strâns lucrurile și s-a dus la sora mea, care mi-a spus că sunt un ticălos abuziv când i-am spus să o trimită pe E acasă. Fratele și sora mea țin cu ea și sunt furios. Sora mea i-a spus că sunt ticălos și de-asta a plecat. Sunt sătul. Este greșit că aștept de la ea să facă treburi în casă?

Fiul meu joacă fotbal și baseball, iar ea se duce la cor și la dansuri, prin urmare chiar cred că el are mai multe șanse la o bursă școlară decât ea. Nu sunt sexist și nu îmi place să fiu numit așa, iar pentru cei care comentează că vor trimite Protecția Copilului, consider că nu fac nimic greșit.

adolescenta care tine in mana produse menstruale

Gestul tatălui a generat mii de comentarii:

 • Serios, chiar faci asta? O pui să plătească pentru ceva ce este natural, pentru igiena și sănătatea ei? Chiar că ești un ticălos!
 • ”Dacă ar fi o fiică bună cu adevărat și-ar educa uterul să nu care cumva să mai aibă menstruație vreodată”
 • ”Bine că biata fată are unde să se ducă să scape de un monstru abuziv”
 • ”Ce crede omul ăsta, că are menstruație ca un hobby?”
 • ”Șeful lui ar trebui să îi ia din salariu că folosește pisoarele la baie, care au nevoie de mai multă întreținere decât wc-urile normale.”
 • ”Sunt convinsă că fiul lui mănâncă mai mult și, logic, că folosește și mai multă hârtie igienică. El de ce nu face treburi casnice?”
 • ”Spune că nu face nimic greșit. Domnule, faci totul greșit! Sper ca fiica ta să nu îți mai vorbească vreodată. Să o tratezi cu așa desconsiderare este de-a dreptul patetic. Ești un tată de tot rahatul!”
 • Să pui numai fata să facă treburi casnice, să o pedepsești eliminându-i accesul la igienă, să îți susțtii fiul să intre la facultate, dar pe fiica ta nu ... Anii 50 au sunat și nici măcar ei nu te vor înapoi!

Voi ce credeți despre gestul acestui tată?

Citește și:

Surse: Reddit

Un tată este filmat în timp ce își bate băiețelul cu o scândură, iar mama, zâmbind, stă impasibilă deoparte

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  S-a sinucis
  S-a sinucis "Cenușăreasa"! O adolescență s-a spânzurat, pentru că tatăl vitreg o trezea noaptea să facă treburi casnice

  Caz tragic în Anglia! O adolescență s-a spânzurat din cauza umilințelor la care era supusă de către tatăl vitreg!

  Femeile fac 7 ore de treburi casnice în plus din cauza bărbaților
  Femeile fac 7 ore de treburi casnice în plus din cauza bărbaților

  Numărul treburilor casnice crește pe zi ce trece? Orele petrecute în soluționarea lucrurilor pentru casă sunt tot mai multe? Vinovat de toate acestea se face chiar soțul tău,...

  Decizie controversată: tribunalul obligă o femeie cu retard mental să facă avort
  Decizie controversată: tribunalul obligă o femeie cu retard mental să facă avort

  Un tribunal britanic a decis ca o femeie cu retard mental să facă avort, împotriva dorințelor ei și ale mamei sale. Judecătorul a spus că decizia este dureroasă, dar este cea...

  Ce nu a avut voie să facă fiica Iuliei Albu până la 11 ani
  Ce nu a avut voie să facă fiica Iuliei Albu până la 11 ani

  Iulia Albu este un personaj monden despre care se discută intens, iar fiica sa a ajuns recent în atenția publicului. Astfel, odată cu recenta sa aniversare, fiica vedetei a primit...

  Ryan Reynolds are 3 fiice și își iubește viața de tată: „E o adevărată călătorie: Ador să fiu tată de fete!”
  Ryan Reynolds are 3 fiice și își iubește viața de tată: „E o adevărată călătorie: Ador să fiu tată de fete!”

  Ryan Reynolds este familist convins. Nu de puține ori a dezvăluit că adoră să fie tată și că nu îl deranjează deloc să schimbe scutece în miez de noapte. El are trei...

  Un tată își vinde nou-născutul pe net dupa ce își pierde slujba din cauza pandemiei
  Un tată își vinde nou-născutul pe net dupa ce își pierde slujba din cauza pandemiei

  Criza pandemică a dus la un șomaj ridicat peste tot în lume. Mulți oameni ți-au pierdut slujbele și au ajuns să facă gesturi disperate din cauza situației financiare. Un astfel...

  Bien Plus te scapă de nervi şi dureri menstruale
  Bien Plus te scapă de nervi şi dureri menstruale

  Nu ne place să recunoaştem asta, dar majoritatea dintre noi se simt mai stresate înainte şi în timpul zilelor...cu probleme. Peste 50% dintre femei suferă de dureri...

  © 2021 Qbebe