Gradinita GULLIVER

Gradinita privata Gulliver in Arad

Ai un copilas cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani?
Vrei sa invete limba ENGLEZA dar si sa fie pregatit pentru sistemul romanesc de invatamant la intrarea in cls.I?
RASPUNSUL LA INTREBARILE TALE ESTE:
GRADINITA GULLIVER!

 

Ai un scolar de cls. I- IV?
Esti ocupat, dar ai dori ca scolarelul tau sa-si faca temele alaturi de specialisti in domeniu, dar si sa invete limba Engleza?
RASPUNSUL LA INTREBARILE TALE ESTE:
AFTER SCHOOL-UL GULLIVER!

Motto - ul nostru:

"A avea grija de copilul dvs. este un parteneriat pe care il respectam si il pretuim!"

"Parintii ar trebui sa aleaga gradinita particulara GULLIVER in primul rand pentru calitatea invatamantului, cat si pentru bunul raport dintre calitate si pret." Alina Iovan, directorul gradinitei Gulliver, citat aparut in cadrul unui reportaj in ziarul "Europeanul", anul II - Nr.76 din 2 august 2010.

Locatia: 2 clase spatioase si luminoase, 2 dormitoare, bucatarie, baie amenajata pentru nevoile si inaltimea copiilor, spatiul generos de joaca in aer liber - 250mp, toate acestea amenajate la cele mai inalte standarde -pun accentul pe securitatea copiilor incurajandu-i la invatarea prin joaca.

Fiecare copil ce se afla in grija noastra este unic si special, de aceea programul gradinitei Gulliver este condus de profesionisti cu pregatire corespunzatoare, talent si mare disponibilitate sufleteasca. Educatoarele ce se ocupa de copiii ce frecventeaza gradinita Gulliver sunt absolvente de facultate, specializate in Psihologia Copilului, lucru care ajuta foarte mult la adaptarea copiiilor, la depistarea si rezolvarea posibilelor probleme de comportament.

Limba ENGLEZA se foloseste pe tot parcursul programului. Ne bazam in predarea limbii ENGLEZE pe foarte multe automatisme de genul: in fiecare dimineata cand ne intalnim cu copiii ne salutam "Good morning and how are you this morning?" la care copilul ne raspunde "I'm fine, thanks!" . Toata tematica data de Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (M.E.C.T.S.) se preda in limba engleza, dandu-se traducerea in limba romana a ceea ce se invata.

Activitatile educative se desfasoara conform programei Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (M.E.C.T.S.) si tot ce se preda in limba engleza se traduce si in limba romana. Sunt incluse cursuri de limba GERMANA, informatica, pictura, aerobic precum si activitatile ce se predau in gradinitele de stat: cunoasterea mediului, dezvoltarea limbajului, matematica, dezvoltarea abilitatilor practice. Copiii care frecventeaza gradinita noastra sunt capabili in clasa I sa se descurce in sistemul de invatamant de stat, datoriita respectarii programei data de M.E.C.T.S., dar li se pun si bazele conversatiei in limba ENGLEZA. In acest fel gradinita noastra imbina cerintele unei societati moderne in care limba ENGLEZA e bine sa fie stiuta si vorbita, precum si cerintele invatamantului de stat romanesc.

Numarul redus de copii/grupa (10-15 copii/grupa) garanteaza atentia personala acordata de catre cadrele didactice fiecarui copil in parte, precum si o mai rara imbolnavire decat cea petrecuta in grupele cu un nr mai mare de copii. Noi nu primim copiii bolnavi de boli transmisibile (in special raceala, gripa, boli ale copilariei), nici pe cei cu tratament medicamentos pentru a evita imbolnavirea restului colectivitatii. Parintii sunt rugati sa tina copiii bolnavi acasa si sa revina cu ei doar dupa ce s-au insanatosit.

Pentru copiii ce frecventeaza Programul Lung masa este adusa de catre o firma de catering, mancarea fiind bio, gatita in stil romanesc. Nu este mancare de tipul fast-food.

Pentru parintii care nu au timp sa mearga cu copiii la alte activitati sportive prezentam in incinta gradinitei noastre OPTIONALUL DE DANS SPORTIV care cuprinde dansuri de societate: vals vienez, tango, quick step etc. precum si dansuri latino americane: samba, cha-cha, paso doble etc. Acest OPTIONAL DE DANS SPORTIV este predat de o profesoara si coregrafa de la Palatul copiiilor.

Parintii ar trebui sa aleaga pentru copiii lor gradinita Gulliver in primul rand pentru calitatea invatamantului, apoi pentru felul in care arata locatia si nu in ultimul rand pentru bunul raport dintre calitate si pret.

 

Contact

Oras Arad

Zona Arad

Adresa Romania, Arad, str. Lt. Av. Ioan Sava, nr. 2, pe str. Cu Spitalul Municipal, Piata Mica, vis-à-vis de Floraria Iza.

E-mail contact@gradinita-gulliver.ro

Telefon 0040 723 485 915; 0040 770 355 538

Site www.gradinita-gulliver.ro

PROGRAM

NU exista vacanta de vara !!!
La gradinita noastra predarea se face in limba Engleza pe tot parcursul programului;
Gradinita nostra ofera doua tipuri de program: program normal si program prelungit;
Noi ne ocupam in mod special de pregatirea copiilor pentru clasa I, grupa pregatitoare;
NOU !!! AFTER SCHOOL pentru copiii din clasele I - IV;

7:30 - 13:00 program NORMAL
7:30 - 18:00 program PRELUNGIT
12:00 - 18:00 program AFTER SCHOOL  

ACTIVITATI

Gradinita GULLIVER, Arad ofera copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani un mediu atractiv care sa le confere siguranta, independenta si libertate de actiune, dar ii si stimuleaza pe copii sa descifreze lumea inconjuratoare.

Orar:
7:30 - 13 Program NORMAL
7:30 - 18 Program PRELUNGIT
12:00 - 18 Program AFTER SCHOOL

Grupele de copii:
2 - 4 ani Grupa MICA
4 - 7 ani Grupa MARE
7 - 11 ani AFTER SCHOOL

Vacante:
Craciun - 10 zile;
Paste - 5 zile.
Nu exista vacanta de vara!

Ne ocupam in mod special de pregatirea copiilor pentru cls.I, grupa pregatitoare.

Salile de clasa sunt dotate cu mobilier din lemn de marimi diferite, in functie de grupa de varsta.

Paturile si lenjeria sunt individualizate.

Mancarea servita copiilor e asigurata de catre o firma de catering ce calculeaza Kcal necesare/varsta copiilor.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe