Gradinita Amalia Kindergarden

Amalia kindergarten este o institutie privata de invatamant prescolar cu predare zilnica in engleza si program de afterschool. Aflat in apropierea centrului orasului Bucuresti, in sectorul 2, locatia ofera o solutie optima pentru multi parinti in drumul spre servici/casa.

Amalia kindergarten ofera servicii pentru cresa, gradinita, afterschool, summer school (scoala de vara), organizare de petreceri pentru copii, organizare de petreceri pentru botez, serbari pentru scolari, cursuri de pian si chitara pentru copii, dans si balet pentru copii, cursuri de limbi straine: engleza, franceza, germana, spaniola.

Contact

Oras Bucuresti

Zona Sector 2

Adresa Str.Matei Voievod nr 19 - reper: Pache Protopopescu (Scoala 52, Liceul Mihai Viteazul, Foisorul de Foc)

E-mail office@amaliakindergarten.ro

Telefon 0726.301.570/0788.697.062/ 021.252.27.26

Site www.amaliakindergarten.ro

PROGRAM

- Program scurt cresa/gradinita: 7.30 - 13.00* (3 mese incluse: mic dejun, fruct si pranz)

- Program lung cresa/gradinita: 7.30- 18.30 * (4 mese incluse: mic dejun, fruct, pranz, gustare)

- Program afterschool: 12.00 - 18.30* (pranz si gustare inclusa)

Locatia este situata in apropierea centrului Bucurestiului, in sectorul 2, putand deveni o solutie optima pentru parinti in drum spre servici/casa. Gradinita-afterschool ofera un cadru bogat in oferta educationala dar si in dezvoltarea armonioasa a copilului.

PRETURI

Taxa cresa: 7.30 - 18.30 = 1200 Ron/luna (4 mese incluse)

Taxa gradinita: 7.30 - 18.30 = 1100 Ron/luna (4 mese incluse)

Taxa afterschool: 12.00 - 18.30 = 900 Ron/luna (2 mese incluse)


Transport intre 50-300 Ron in functie de distanta.

Taxa inscriere pe weekend = 100 Ron/zi (fara mese incluse). Masa la cerere.

Optionale
- curs de dans 25 Ron/copil (adult)/sedinta (1h)- curs de muzica 25 Ron/copil (adult)/sedinta (30 min)- curs de pian 40 Ron/30 min, curs de chitara 30 Ron/1h- curs de balet 25 Ron/copil/sedinta (1h)- curs de dictie si arta scenica: 25 Ron/copil/sedinta (1h)- teatru in limba engleza (sa invatam limba engleza cu placere) : 35 Ron/copil/sedinta (1h), - limba engleza/franceza/germana 25 Ron/sedinta (1h) Programarile se fac pentru dupa-amiezele din timpul saptamanii si mai ales pentru weekend. Pentru 3 activitati/saptamana - Reducere 10%. In weekend, optional:- mic dejun 5 Ron/pers- masa de pranz 12 Ron/pers- gustare dupa-amiaza 5 Ron/pers

ACTIVITATI

Una din gradinitele particulare cele mai noi din Bucuresti, un afterschool aflat aproape in centrul Bucurestiului, in sectorul 2, la intersectia multor trasee, va ofera un cadru modern dar foarte calduros de lucru si joaca pentru copii:


- Sali de joaca

- Sali de clasa special amenajate pentru activitati educative. Fiecara sala este amenajata in functie de grupa de varsta, de tipul de activitati si de programul copiilor: cresa, gradinita, afterschool.
- Dormitoare

- Spatiu de joaca in aer liber -curte de 400 mp. Curtea este special amenajata pentru copii, cu pietris si nisip si jucarii specifice. Am creat o scena deschisa pentru activitatile de muzica, dans si petreceri in aer liber pentru micile vedete.

- Cabinet Medical autorizat. Un cabinet medical autorizat este pus la dispozitie pentru copiii gradinitei. - Dr.Victor Georgescu si Marilena Georgescu

- Biblioteca - O gama bogata de carti, biblioteca audio si video este disponibila in fiecara sala pe fiecare tip de varsta si activitati.

- Bucatarie (masa se serveste in sistem de catering (SC Food Consulting), hrana preparata zilnic, certificat de calitate zilnic, firma autorizata sanitar si sanitar veterinar, meniu creat special pentru copii, aprobat de medic pediatru si nutritionist)

- grupuri sanitare pentru copii

SPATII DE JOACA


Unde te duci cu copilul iarna? Are intre 1-3 ani? Si nici un loc de joaca nu e potrivit pentru el? Viziteaza Amalia Kindergarten.

E iarna si copilul tau e mic? Acasa v-ati plictisit? Ai vrea sa iesi cu el sa se joace si in alt loc, sa socializeze si cu alti copii, sa se joace si cu alte jucarii?

Amalia Kindergarten iti ofera posibilitatea si de loc de joaca pentru copii, contra unei taxe zilnice.

Optiuni:

- Iti poti supraveghea singura copilul

- poti beneficia de personal specializat pentru supraveghere copii

- meniu copii si meniu adulti

Inscriere telefonica. Deschis doar la cerere, pe baza de programari.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe