Gradinita si Scoala Spectrum

Incepand cu anul scolar 2003-2004, Liceul International de Informatica Constanta inseamna si Gradinita si Scoala Generala. Atunci cand va aflati in fata unei etape importante din viata dumneavoastra, cum ar fi alegerea gradinitei sau scolii pe care doriti sa o urmeze copilul dumneavoastra, acest moment va poate schimba viata.

Dispunand de cadre didactice cu o mare pregatire profesionala si de cele mai moderne materiale si metode de invatamant, scoala noastra asigura copiilor cunostinte temeinice de limba engleza, matematica, stiinta si dezvoltarea aptitudinilor.

Scopul nostru este sa-i invatam pe copii sa-si formeze o baza solida a limbii engleze incepand cu gradinita si continuand pana in clasa a XII - a cu cele mai moderne metode de invatare a limbii engleze.

Programul nostru de invatare a limbii engeze combina tehnici de invatare dinamice cu activitati menite sa dezvolte abilitatea copiilor de a comunica in limba engleza.

Prin diversele activitati pe care le initiem copiii leaga prietenii intr-o atmosfera internationala, imbunatatindu-si cunostintele de limba engleza si fluenta comunicarii in aceasta limba, invata sa lucreze in echipa, isi dezvolta creativitatea si imaginatia.

Conducerea Gradinitei si Scolii Spectrum Constanta incearca sa va ofere tot ce este mai bun : cabinete de limba romana, engleza si turca, doua laboratoare de informatica conectate la internet full time, laboratoare de fizica si biologie-chimie, biblioteca ce se imbogateste cu carti in fiecare zi, sala de prezentare multimedia.

O importanta deosebita este acordata crearii unei atmosfere familiale intre copii de diferite nationalitati. Incurajam responsabilitatatea, dezvoltarea personalitatii, increderea, talentul, si respectul fata de marile diferente pe care lumea aceasta le are de oferit.

Activitatile joaca un rol important in scoala. Cunoasteti faptul ca institutia noastra de invatamant este o institutie particulara. In consecinta cel mai mare avantaj il constituie numarul redus de copii in fiecare clasa si o interactiune mai buna cu fiecare elev in parte.

Va invitam si pe voi sa faceti parte din familia scolii noastre.

 

Contact

Oras Constanta

Zona Constanta

Adresa Alexandru Laspusneanu,nr 101 Constanta Romania

Telefon 0341176428 0341176429

Site constanta.spectrum.ro

PROGRAM

MISIUNEA SI VIZIUNEA SCOLII

Şcoala noastră doreste sa-si deschida uşile pentru copiii care au nevoie de educaţie , indiferent de etnie şi religie, pentru a asigura:

· apropierea între etnii;

· cunoaşterea şi acceptarea reciprocă în vederea unei convieţuiri armonioase;

· crearea unui mediu concurential in educatie, care sa conduca la cresterea calitatii.

Ţinând seama de calitatea ei în comunitate, ea va căuta să satisfacă nevoia fiecărui elev de a se simţi competent, legat de alţii şi în acelaşi timp autonom.

 

Valori promovate in Scoala SPECTRUM

· Curajul - a avea puterea de a face ceea ce este bine si de a modifica ceea ce este rau

· Integritatea - a avea puterea interioara de a spune adevarul , de a actiona onest in gand si in fapta

· Bunatatea - a arata grija si compasiune, prietenie si generozitate fata de ceilalti

· Perseverenta - a fi consecvent si a gasi puterea de a merge mai departe in ciuda dificultatilor si a esecurilor personale

· Respectul - a arata consideratie fata de oameni, fata de autoritati, fata de proprietate si, nu in ultimul rand, fata de propria persoana

· Responsabilitatea - a duce la indeplinire cu consecventa obligatiile care revin fiecaruia, asumarea raspunderii pentru propriile actiuni

· Autodisciplina - a avea control asupra propriilor actiuni, cuvinte, dorinte, impulsuri si a avea un comportament adecvat oricarei situatii; a da tot ce e mai bun in orice imprejurare.

Prioritati strategice

Pentru perioada 2007 - 2010, vom orienta intreaga activitate, demersul didactic si educational pe urmatoarele prioritati strategice:

1. Cresterea calitatii si mentinerea actualitatii activitatii cadrelor didactice

2. Imbunatatirea constanta a procesului instructiv-educativ

3. Elaborarea de standarde de predare si evaluare, in vederea atragerii elevilor catre performanta

4. Eficientizarea lucrului in echipa in procesul de predare-invatare

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe