Gradinita Butterfly

Gradinita Butterfly introduce conceptul FIT & FUN conform caruia incercam sa stimulam dorinta copiilor de miscare si sa le dam un exemplu bun in ceea ce priveste sportul si importanta lui asupra vietii.

Copiii vor desfasura activitati sportive dimineata si seara, intr-un interval orar de 5 - 15 de minute in functie de varsta si programul stabilit de educatoare. Activitatile vor fi distractive si variate: sotron, stafeta, sarituri, streching, mersul piticului, dans, jocuri, etc.

In timpul desfasurarii activitatilor, educatoarea va povesti copiilor despre cat este de important dar in acelasi timp distractiv sa facem sport.

Probabil stiti cat de ingrijoratoare sunt statisticile privind viata adolescentilor care isi petrec 6-8 ore pe zi in fata computerului si a televizorului si care nu cunosc placerea jocurilor in aer liber si a sportului. Incercam ca prin acest program sa luam atitudine impotriva acestor obiceiuri.

Contact

Oras Ilfov

Zona Baneasa, Pipera

Adresa SEDIU PIPERA: Zona rezidentiala Pipera – Tunari, Str. Stefan cel Mare nr. 35 (Colt cu Drumul Potcoavei), Jud. Ilfov SEDIU AVIATIEI: Zona Metrou Aurel Vlaicu, Intrarea Gliei, Nr. 7, Sect. 1, Bucuresti SEDIU BANEASA: Zona Antena 1, Str. Somesul Rece, Nr. 51, Sect. 1, Bucuresti

E-mail office@gradinitabutterfly.ro

Telefon Aviatiei : 0720.046.557 / 021.232.42.23 Pipera : 0722.174.348 / 021.352.47.04

Site www.gradinitabutterfly.ro

PRETURI

bullet SEDIU

bullet PROGRAM SCURT

bullet PROGRAM LUNG

bullet AFTERSCHOOL

Sediu Pipera

1050

1250

-

Sediu Aviatiei

1050

1250

800

ACTIVITATI

Curriculum national cuprinde: educarea limbajului, activitati matematice, cunoasterea mediului, activitati artistico-plastice, educatie muzicala, activitati practice, educatie fizica, educatie pentru societate.

Activitati complementare: limba engleza/germana intensiv, educatie sanitara, educatie rutiera, activitati creative si de indemanare (pictura, modelaj, desen etc.), optionalul educatoarei – profesorul stie tot.

Activitati optionale: limbi straine, balet, karate, tenis de camp, inot, cor, pian, dans sportiv, initiere calculator.

Activitati extracurriculare: vizite la muzeu, circ, spectacole de teatru, vizite la gradina zoologica, excursii si tabere tematice.

SPATII DE JOACA

Gradinita din Pipera este situat intr-o zona linistita, ferita de zgomot si poluare, cu livada de 3000 m² si spatiu de joaca de aprox. 500 m².

Spatiul interior al gradinitei este luminos si aerisit avand urmatoarea structura :

-5 sali de clasa amenajate si dotate cu materiale intructiv-educative adaptate necesitatilor fiecarei grupe de varsta
-2 spatii de joaca
-cabinet medical
-bucatarie
-sala de mese
-4 grupuri sanitare
-spatiu cadre didactice

Gradinita din Aviatiei este situat intr-o zona accesibila, si ofera copiilor posibilitatea de a invata si a petrece timpul intr-un spatiu cald si luminos.

Cladirea are urmatoarea structura:

- sapte sali de curs amenajate si dotate cu materiale intructiv-educative adaptate necesitatilor fiecarei grupe de varsta
- cabinet medical
- bai aferente fiecarei clase,
- sala de masa,
- sala de joaca,
- curte amenajata pentru joaca.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe