Gradinita Children Care

Suntem o echipa al carui obiectiv il constituie dezvoltarea armonioasa si in deplina siguranta a copilului tau. "Ingerasul" tau va simti ca locul pe care noi i-l punem la dispozitie are toate lucrurile care ii sunt lui dragi: jucarii, papa buna, zambete, incurajari care amintesc de caldura unui camin. Si nu numai atat: va simti ca grija si increderea sunt doua constante profund umane.

Personalul este selectat cu grija, constient de datoria pe care o are: sa aprecieze personalitatea individuala a copilului si sa-l protejeze cu delicatete. Fiecare realizare a micutului va fi bucuria intregii echipe. Asa, el poate invata ca lumea, poate fi un loc sigur, si ca sunt persoane, asemenea noua, in care poti avea incredere pentru ca… ne pasa!

Contact

Oras Timisoara

Zona Timisoara

Adresa Str. Tapia nr. 14, Timisoara (cresa) Str. Carol Davila nr. 30, Timisoara (gradinita)

E-mail office@children-care.ro

Telefon 0751 092193

Site www.children-care.ro

PROGRAM

1. Abonament 4 ore/zi (8-12): 575 lei/luna
pachet de servicii inclus: mic dejun, gustare fructe ora 10, program instructiv-educational adaptat varstei conform programei Ministerului Invatamantului, supraveghere si joaca educativa cu personal specializat

2. Abonament 5 ore/zi (8-13): 700 lei/luna
pachet de servicii inclus: acelasi de la pct. 1 + masa de pranz

3. Abonament 8 ore/zi (8-16): 850 lei/luna
pachet de servicii inclus: acelasi de la pct. 2 + somn + gustare la trezire

4. Abonament 9 ore/zi (8-17): 900 lei/luna
pachet de servicii inclus: acelasi de la pct. 3 + activitati recreative

5. Abonament 10 ore/zi (8-18): 950 lei/luna
pachet de servicii inclus: acelasi de la pct. 4 + gustare

6. Abonament 11 ore/zi (8-19): 1000 lei/luna
pachet de servicii inclus: acelasi de la pct. 5 + activitati recreative

PRETURI

Servicii oferite (click pentru detalii):

* cresa particulara incepand de la varsta de 1 an
* gradinita particulara
* petreceri/serbari (sambata si duminica)
* fun-party/loc joaca (sambata si duminica)

ACTIVITATI

Ce activitati desfasuram: activitati de educarea limbajului (ca instrument cognitiv, de comunicare si expresie), activitati de educatie pentru stiinta si societate, activitati matematice, activitati recreative, cunoasterea mediului, educatie moral-civica, activitati practice, educatie muzicala, educatie plastica, educatie fizica si psiho-motorie. Intregul proces instructiv-educativ se efectueaza respectand programa Ministerului Invatamantului, unitatea noastra demarand si procedura de acreditare.

Toate acestea in cadrul unui program zilnic foarte flexibil incepand de la 8-12 pana la 8-19, pe tot parcursul anului. Alimentatia zilnica a copilului este de cea mai buna calitate, propunand in permanenta un meniu variat adaptat cerintelor copiilor de aceasta varsta. Masa este servita in sala de mese separata de restul incaperilor, iar odihna si somnul de dupa-amiaza au loc in dormitoare spatioase, aerisite, special amenajate. De asemenea este oferita si asistenta medicala si control medical periodic al copiilor.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.
    © 2023 Qbebe