Din grija pentru copilul tau

Teste

Stii cat de dotat este copilul tau?

Test: Stii cat de dotat este copilul tau?

Parintii sunt primele fiinte care trebuie sa isi cunoasca bine copiii. Ei trebuie sa stie ce talente si cat de inteligent este copilul lor, pentru a sti cum sa ii educe. Ei trebuie sa gaseasca, impreuna cu educatorii si profesorii, solutii cat mai viabile pentru a oferi o educatie potrivita atat copilului talentat, dotat, cat si micului geniu. Afla ce fel de copil ai in casa!

Incepe testul
Tu cat de mult timp petreci cu copilul tau?

Test: Tu cat de mult timp petreci cu copilul tau?

Copiii cresc, dobandesc si isi dezvolta capacitati la fel de repede., in primii ani de viata. Insa unii parinti pierd cele mai frumoase momente din viata copilului lor fiind ocupati cu treburile zilnice si preocupati permanent sa ii ofere acestuia "tot ce e mai bun pe lume". Un studiu recent atesta faptul ca 50% dintre copii petrec zilnic mai putin de o ora impreuna cu parintii. Si tot specialistii afirma ca cea mai educativa si amuzanta jucarie pentru copii sunt parintii. Tu din care categorie faci parte? Fa acest test si afla daca petreci suficient timp cu copilul tau!

Incepe testul
Esti pregatit/a sa devii parinte?

Test: Esti pregatit/a sa devii parinte?

Fie ca iti doresti sa ai un copil sau partenerul tau crede ca a venit momentul sa faceti acest pas, probabil ca te intrebi daca esti cu adevarat pregatit/a sa devii parinte. Raspunde la intrebarile acestui test si vei afla in cateva minute cat de bine esti pregatit/a sa joci acest nou si important rol al vietii tale.

Incepe testul
Afla ce personalitate va avea bebelusul tau

Test: Afla ce personalitate va avea bebelusul tau

Ti-ar placea sa poti prevedea cum se va comporta copilul tau cand va creste, ce fel de om va fi? Vrei sa primesti cateva indicii despre tipul lui de personalitate? QBebe iti ofera mai jos un Test de personalitate pentru copii ca sa afli ce "pregateste" lumii intregi copilul tau!  

Incepe testul
Copilul meu are ADHD (deficit de atentie) ?

Test: Copilul meu are ADHD (deficit de atentie) ?

Urmatoarele enunturi descriu moduri in care se poate purta un copil. Citeste-le cu atentie si decide daca, in ultimele 6 luni sau mai mult, copilul tau a manifestat astfel de comportamente. Este important sa te gandesti pe o perioada de cel putin 6 luni in urma, nu pe o perioada mai scurta. Pentru fiecare enunt, ai trei variante de raspuns, notate cu a, b, c. Alege varianta care se potriveste cel mai bine copilului tau. a = copilul nu s-a purtat niciodata sau aproape niciodata asa in ultimele 6 luni b = copilul s-a purtat asa din cand in cand, in ultimele 6 luni, dar nu a fost ceva evident c = copilul s-a purtat adeseori asa in ultimele 6 luni, cu siguranta

Incepe testul
Ce fel de mama esti?

Test: Ce fel de mama esti?

Sa fii mama nu este un lucru usor, dimpotriva, in fiecare zi ai parte de noi si noi provocari. Dezvoltarea copilului tau este pe primul loc, si iti doresti sa fii mama care il ajuta din toate punctele de vedere ... mama perfecta. Insa stim ca perfectiunea nu exista, mama perfecta nici atat. Iti doresti totusi sa afli ce fel de mama esti?

Incepe testul
© 2019 Qbebe