Regulament campanie

Vrei să câștigi jocul Echipa Căpitanului Pământ și să îl ajuți pe copilul tău să afle mai multe despre natură?
Fă-ți un cont de erou și începe misiunea de cunoaștere a Planetei.

Înregistrează-te cu o adresă de email validă, sau cu un cont de facebook, invită-ți prietenii ca să completați echipa celor 8 plușați din echipă și poți câstiga unul dintre cele 8 seturi complete cu echipa Căpitanului Pământ. Fă-ți un cont de erou și începe misiunea de cunoaștere a Planetei. Concursul începe în data de 16 Octombrie 2018, și se încheie în data de 26 Noiembrie 2018. Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți în data de 27 noiembrie 2018. Mult succes!

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este SC Rădulescu Consulting S.R.L., cu sediul social în localitatea București, str. CPT. GÎRBEA ION. NR 2, Bl. P2B, sc. 1, etj 7, ap 32, înregistrata la Oficiul Registrului Comerțului, sub nr. J40/5470/2005, Cod Unic de Înregistrare: RO17391957, în colaborare cu partenerii acestuia, fără nicio legătură cu Facebook sau partenerii acestuia (www.facebook.com). Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, cu condiția de a înștiința participanții.

Dreptul de participare

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, rezidență în România, care posedă:

O adresă validă de e-mail.

Un cont curent și activ pe www.facebook.com („Facebook").

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum și rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs și nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc că au domiciliul stabil în România.

Condiții de participare

Pentru a participa la concurs, un utilizator trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

a) Să respecte regulamentul postat în articolul de concurs.
b) Participanții sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate pe platformele Facebook sau în formularul de concurs destinat acestuia, iar câștigătorul va pierde orice drept asupra premiului în cazul furnizării unor informații personale false sau în cazul furnizării unor informații personale incomplete la finalul concursului.
d) Participanții trebuie să accepte termenii și condițiile concursului.
e) În cazul în care câștigătorii desemnați nu întrunesc toate condițiile de mai sus, vor fi descalificați și se va face o nouă extragere.

Alegerea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi aleși dintre cei care și-au completat echipa, cu ajutorul unui software, prin tragere la sorți: www.random.org .

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul României.

 

Clauze premii oferite

1. Câștigătorii sunt obligați să trimită datele personale necesare livrării premiului la adresa de email office@divainteractive.ro sau prin facebook messenger precizând denumirea concursului și datele de contact - numele complet, Nr. și Serie carte de identitata sau/și CNP, adresa, numărul de telefon, necesare pentru a putea intra în posesia premiului. Conform clauzei de confidențialitate (v. punctul 4) datele personale nu vor fi făcute publice și vor fi șterse după ce câștigătorii vor intra în posesia premiului.

2. În cazul în care unul dintre câștigători nu răspunde în termen de 48 de ore de la anunțarea premiului, va fi selectat un alt câștigător.

3. Premiile vor fi trimise câștigătorilor în termen de 30 de zile lucrătoare din momentul în care au fost primite datele acestora.

4. Orice obligație de natură fiscală în legătură cu premiul câștigat este în sarcina exclusivă a câștigătorilor, cu excepția impozitului ce trebuie reținut la sursă conform prevederilor legale în vigoare, dacă acesta va fi datorat.

Prelucrarea datelor personale

În conformitate cu regulamentul GDPR (General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European în aprilie 2016 și intrat în vigoare în 25 mai 2018, organizatorul se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților la prezentul concurs și să le șteargă din baza de date după ce câștigătorii confirmă primirea premiului. Mai multe despre prelucrarea datelor personale găseşti aici .

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii și condițiile acestui regulament.

© 2024 Qbebe