English Kids Academy vă dorește un An Nou cu decizii inspirate!

Ilinca Stroe

Hotărârile de Anul Nou (New Year’s resolutions) sunt deja o tradiție și în țara noastră. Obiceiul de a lua decizii la intrarea într-un nou an calendaristic, fie că ele se referă la adoptarea unor bune practici („voi face yoga de 3 ori pe săptămână”), fie că țintesc să schimbe obiceiuri sau comportamente nocive („mă voi lăsa de fumat”), au o origine demnă de menționat. Oamenii, se pare, își iau angajamente noi de Anul Nou încă din timpuri antice, când promiteau zeităților ce guvernează această perioadă a anului că își vor plăti datoriile, ori, în cazul cavalerilor, își reînnoiau jurămintele de credință.

A lua decizii de Anul Nou este, așadar o cutumă cu istorie, iar noi, astăzi, continuăm frumos această tradiție, chiar dacă cu mai puțină greutate ritualică. Dar simplul fapt de a lua o decizie nu este meritoriu în sine. Important, desigur, este să luăm decizii bune. Și cum deosebim o decizie inspirată de una neinspirată? Ei bine, experiența ne arată că o decizie bună duce la dezvoltare, dă roade, în timp, și provoacă un sentiment de mulțumire. O decizie nu tocmai bună, însă, tinde să fie „stearpă”, nu produce rezultate, nu aduce reușite, iar sentimentul pe care ni-l provoacă e mai degrabă acela de regret...

Anul acesta Nou, ai prilejul să iei o decizie absolut inspirată în ce-l privește pe copilul tău.

Ai putea decide ca el/ea să învețe într-un mediu școlar unde profesorii și copiii aderă la o conduită prietenoasă, incluzivă, care încurajează relațiile de bună colegialitate, respectul reciproc și spiritul de echipă, între copii, un mediu școlar unde inteligența emoțională este cultivată și valorificată în învățare și unde copiii se simt ascultați, ocrotiți, sprijiniți și apreciați.

cursuri pentru copii

Ai putea decide să învețe engleza într-un centru de limbi străine premiat în repetate rânduri pentru calitatea și eficiența cursurilor sale. Un centru căruia prestigioasa Cambridge Assessment English i-a acordat statutul de Gold Preparation Centre, unde profesorii predau la standarde de excelență internaționale, verificate și reconfirmate periodic de inspecții de specialitate.

Ai putea decide să obțină performanță în limba engleză absolvind testele internaționale Cambridge și obținând o diplomă de competență lingvistică ce îl/o scutește de susținerea probei de engleză la capacitate (programe bilingve) sau Bac – iar asta într-un centru care garantează succesul la examenul Cambridge adecvat, ori, în caz de nereușită, returnează integral costul cursului de pregătire.

Ai putea decide să se dezvolte alături de o organizație educațională care, promițându-i și oferindu-i mai mult decât engleză, îi deschide orizonturi mai largi decât școala obișnuită și îi prilejuiește contactul cu lumea: prin proiecte comune cu copii din centre de limbi străine din alte țări, prin programe de dezvoltare a unor aptitudini conexe (de exemplu, abilități de gândire, educație ecologică).

În 2022, ai putea decide și obține toate acestea, pentru copilul tău, înscriindu-l la cursurile English Kids Academy începând din semestrul 2 al acestui an școlar. Ia pentru copilul tău decizia cea bună!

English Kids Academy (EKA), singura organizaţie educaţională care aplică programul RULER (Yale University) de dezvoltare a inteligenţei emoţionale, organizează cursuri de limba engleză față în față, hybrid şi online pentru copii de 4-18 ani, pe întreaga durată a anului şcolar. EKA însă oferă #maimultdecâtengleză: cursuri şi tabere de vară, conferinţe, program de schimburi culturale, club de lectură. Pentru informaţii şi înscrieri, contactaţi englezapentrucopii@ih.ro.

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Pentru juliturile și cicatricile la copii: Flamozil Kids și Scagel Kids – o combinație reușită
  Pentru juliturile și cicatricile la copii: Flamozil Kids și Scagel Kids – o combinație reușită

  Căzăturile, juliturile, loviturile şi zgârieturile fac toate parte din viaţa de zi cu zi a copiilor. Totodată pot apărea leziuni precum arsurile sau intervenţiile chirurgicale.

  25 nume de copii inspirate de cele mai frumoase locuri din lume
  25 nume de copii inspirate de cele mai frumoase locuri din lume

  Dacă te numeri printre persoanele care adoră să călătorească și ai numeroase amintiri dragi din călătoriile de pretutindeni, nu ezita să-i dai și copilului tău un nume care să...

  Flamozil Kids - Tratamentul rănilor la copii
  Flamozil Kids - Tratamentul rănilor la copii

  Căzăturile, juliturile, loviturile şi zgârieturile fac parte din viaţa de zi cu zi a copiilor. Totodată pot apărea leziuni precum arsurile sau intervenţiile chirurgicale.

  10 nume de copii inspirate din opera lui Mihai Eminescu
  10 nume de copii inspirate din opera lui Mihai Eminescu

  În fiecare an, pe 15 ianuarie, românii îi aduc un omagiu marelui poet Mihai Eminescu și sărbătoresc și Ziua Națională a Culturii, care a fost marcată pentru prima...

  Ce își dorește de Crăciun prințesa Charlotte. Tatăl ei, prințul William, nu este de acord
  Ce își dorește de Crăciun prințesa Charlotte. Tatăl ei, prințul William, nu este de acord

  Perioada favorită din an a tuturor copiilor este din ce în ce mai: Crăciunul! Acum se pregătesc scrisorile către Moș Crăciun și micuții se asigură că sunt foarte cuminți și...

  Are 11 copii, schimbă 600 scutece pe săptămână, dar îşi mai doreşte cel puţin 4 copii
  Are 11 copii, schimbă 600 scutece pe săptămână, dar îşi mai doreşte cel puţin 4 copii

  Britni Church (din SUA) esta mama a 11 copii, dar a mărturisit că i-ar plăcea să aibă şi mai mulţi. Iată care este povestea ei!

  Noutăți de la Sanosan Kids - arome delicioase și ,,hăinuțe” arătoase
  Noutăți de la Sanosan Kids - arome delicioase și ,,hăinuțe” arătoase

  Știați că pielea unui copil este cu circa 30% mai subțire decât pielea unui adult și abia în jurul vârstei de 13 ani ajunge să aibă funcția de barieră protectoare...

  Andreea Bălan, supărată că George Burcea nu stă mai mult cu fetițele: „99% din timp cu mine și în rest cu el. Atât se dorește”
  Andreea Bălan, supărată că George Burcea nu stă mai mult cu fetițele: „99% din timp cu mine și în rest cu el. Atât se dorește”

  Andreei Bălan nu îi este teamă să recunoască faptul că îi este greu în rolul de mama singură. Artista a vorbit pentru prima dată despre cum este viața ei după...

  © 2022 Qbebe