- Timp preparare:
- 20 de minute
- Varsta:
- 1 - 2 ani
- Nivel dificultate:
- usor
- Prezent in categoriile:
- Aperitive reci, Aperitive, Mic dejun copii, Aperitive cu branza, Aperitive de Pasti, Finger Food, Aperitive rapide, Fara foc, Branza, Cascaval, Lactate, Oua, Pasti, Oua fierte, Zi de nastere, Mic dejun, Pranz, Cina, Gustari, Deosebite
- Ingrediente principale:
- oua fierte, cascaval
Ingrediente pentru puisori din galbenus si cascaval:
5-6 galbenusuri fierte, felii de paine, 150 g cascaval, 200 g de crema de branza pufoasa, 1 lingurita de ulei de masline, rozmarin, ardei si ceapa verde pentru decor
Cum prepari puisori din galbenus si cascaval:
Farama marunt in robot cascavalul. Amesteca-l pana la omogenizare cu galbenusurile fierte si cu uleiul de masline. Formeaza mingiute rotunde. Pe feliile de paine pune crema de branza, apoi mingiile de galbenus. Decoreaza-le sa arate ca niste puisori. Pofta buna!
Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!