Ingrediente: 2 oua, 10-12 linguri de faina, 1 lingurita de praf de copt, 5
linguri de gem (eu am ales gem de caise), 1/2 de ceasca de lapte, 1 lingura de
unt, /2 de lingurita de scortisoara, 1 lingurita de esenta de vanilie,
fructe dezhidratate (eu am avut mango)
1. Taie cubulete mici fructele
dezhidratate.
2. Pune in robot
restul de ingrediente si amesteca bine. Adauga faina pana ce aluatul se
desprinde de pe margini.
3. Intinde-l apoi cu un facalet si taie forme de biscuiti
in el.
4. Pune pe o tava hartie de copt si aseaza biscuitii, orneaza-i cu fructele
dezhidratate. Incinge cuptorul. Baga tava la cuptor pentru 30 de minute. Cand
biscuitii sunt aproape gata scoate tava si unge biscuitii cu miere si mai baga-i
la cuptor 5 minute.
Pofta buna!
Aceasta reteta a fost oferita de: