Culinarby
Qbebe

Ceai mentolat de mango si ananas

Ceai mentolat de mango si ananas

Delia Raluca Moisa

Un ceai mentolat de mango si ananas cu gheata este tot ceea ce isi doreste copilul tau pe o vreme caniculara! Asadar, ceaiul mentolat de mango si ananas este ideal pe timp de vara. Ceaiul metolat de mango si ananas se prepara in doar 15 minute.

Ceai mentolat de mango si ananas
Timp preparare Timp preparare:
Sub 10 minute
Familie Varsta:
2 - 4 ani
Feluri de mancare Prezent in categoriile:
Bauturi, Bauturi reci, Ceaiuri, Fara foc, Mango, Ananas, Fructe, Gustari, Gustoase, Simple

De ce ingrediente am nevoie pentru a prepara ceaiul mentolat de mango si ananas?

Ceaiul mentolat de mango si ananas se prepara foarte usor. Iata de ce ingrediente ai nevoie petru a-i prepara copilului tau un ceai mentolat de mango si ananas:

50 ml fresh mango

50 ml fresh de ananas

100 ml apa plata

4 cuburi de gheata

4 frunze de menta

2 plicuri de ceai de ananas

 

Cum se prepara ceaiul mentolat de mago si ananas?

Ceaiul mentolat de mango si ananas se prepara in doar 15 minute. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru a prepara ceaiul mentolat de mango si ananas:

1.       Se tin ingredientele la rece peste noapte.

2.       Se amesteca sucul de mango cu cel de ananas, se lasa 10 minute sa isi amestece aromele, apoi se da la rece.

3.       Se pune apa la incalzit si cand atinge 70 C se toarna peste plicurile de ceai de ananas si frunze de menta, lasandu-se la infuzat 4-5 minute, apoi se raceste.

4.       Se toarna ceaiul in doua pahare, apoi peste el se toarna amestecul de sucuri, in care am pus in prealabil cate 2 cuburi de gheata si se serveste cu pai alaturi.

 

Ceaiul mentolat de mango si ananas se serveste rece, in serile calduroase. Ceaiul mentolat de mango si ananas va fi bautura favorite a copilului tau.

Articolul urmator
Masa de Crăciun: meniu complet baby-friendly și idei de decorare
Masa de Crăciun: meniu complet baby-friendly și idei de decorare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (1)

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Soția mea se oprește în timpul momentelor noastre intime să bea ceai
    Soția mea se oprește în timpul momentelor noastre intime să bea ceai

    Un bărbat de peste granițe povestește, într-o postare pe Reddit care a ajuns și în paginile unei reviste, că soția lui obișnuiește să își înceapă ziua cu o...

    Ceai de marar: beneficii și proprietăți
    Ceai de marar: beneficii și proprietăți

    Ceaiul de mărar este o băutură aromată și plină de beneficii pentru sănătate, obținută prin infuzarea frunzelor și semințelor de mărar în apă fierbinte. Mărarul (Anethum...

    Ceai de busuioc: beneficii și proprietăți
    Ceai de busuioc: beneficii și proprietăți

    Obișnuiești să bei ceai de busuioc? Dacă nu, s-ar putea ca după acest articol să începi să incluzi această băutura în rutina ta. Acest tip de ceai are numeroase...

    Ceai de urzică: proprietăți și beneficii
    Ceai de urzică: proprietăți și beneficii

    Te-ai întrebat vreodată dacă ceaiul de urzică ar fi bun pentru tine ? Descoperă în acest articol tot ce trebuie să știi despre această băutură și despre consumul...

    Ceai de chimen: beneficii și mod de preparare
    Ceai de chimen: beneficii și mod de preparare

    Semințele de chimen fac parte dintre cele mai apreciate mirodenii, fiind utilizate cu precădere în tradițiile culinare din India, Mexic, Orientul Mijlociu și din regiunea...

    Ceai de rodie: beneficii și mod de preparare
    Ceai de rodie: beneficii și mod de preparare

    Puține băuturi pot egala farmecul răcoritor al unei cești de ceai de rodie bine preparat. De la nuanța sa vibrantă până la amestecul de note dulci și picante, ceaiul de rodie...

    Ceai oolong: beneficii și mod de consum
    Ceai oolong: beneficii și mod de consum

    Ceaiul oolong este un tip de ceai semi-fermentat, care se situează între ceaiul verde și ceaiul negru în ceea ce privește procesul de oxidare și aroma.

    Ceai de păpădie: beneficii și proprietăți
    Ceai de păpădie: beneficii și proprietăți

    Ceaiul de păpădie, cunoscut și sub denumirea de „ceai de taraxacum”, este un amestec infuzat obținut din rădăcini, frunze sau flori ale plantei de păpădie.

    © 2024 Qbebe