
-
Timp preparare:
- 30 de minute
-
Varsta:
- 2 - 4 ani
-
Nivel dificultate:
- usor
-
Prezent in categoriile:
- Carne de porc, Muschi de porc, Fripturi la gratar, Feluri de mancare, Finger Food, La gratar, Vara, Carne, Fripturi, Zi de nastere, Pranz, Cina, Gustoase
-
Ingrediente principale:
- legume, muschiulet de porc
Ingrediente pentru rulouri din legume invelite in fasii de carne:
500 g de muschi de porc, piept de pui sau de curcan, 3 ardei grasi, 2 morcovi, boia de ardei dulce, sare si piper dupa gust
Cum prepari rulouri din legume invelite in fasii de carne:
Spala bine carnea si feliaza-o in felii cat mai subtiri si mai lungi si subtiaza-o cat mai mult cu ajutorul unui batator de carne. Condimenteaza carnea cu boia, sare si piper. Spala si curata legumele si taie-le in fasii lungi. Morcovii incearca sa ii tai cat mai subtiri. Din legume fa manunchiuri pe care apoi le invelesti in fasiile de muschi de porc. Ca sa te asiguri ca sunt prinse bine foloseste niste scobitori sau ata de bucatarie. Perpeleste apoi pe gratar rulosurile, cate 3-4 minute pe fiecare parte. Cu cat mai subtire este carnea, cu atat se vor face mai repede. Serveste cu pofta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!