Descoperă avantajele 2 în 1 ale umidificării și purificării aerului din camera copilului

Otilia Geavlete - Redactor Senior

Camera copilului este locul în care vrei ca totul să fie curat și luminos, să degaje sănătate. Dar ce te faci cu praful, alergenii și senzația de uscăciune? Ai nevoie de un dispozitiv care să purifice aerul și de un altul care să asigure o umiditate optimă. Însă este o cheltuială prea mare,  pe care nu poți să ți-o permiți momentan. La care din ele să renunți atunci?

Răspunsul: la nici unul! Umidificatorul și purificatorul Venta LW 15 este un dispozitiv magic, care îndeplinește două funcții în același timp: purifică aerul și asigură umiditatea optimă în camera copilului.

Aer curat pentru copilul tău

Aerul dintr-o locuință poate fi mai poluat decât cel de afară. Praful, alergenii, fumul, gazele, substanțele chimice volatile se acumulează într-un spațiu mult mai mic decât cel exterior, mai ales dacă ventilația nu este suficientă. În camera copilului aerul trebuie să fie pur, pentru că altfel sănătatea micuțului tău este în pericol. Pe deasupra, poluanții sunt mai denși și coboară spre sol, adică fix la înălțimea copilului. Iată de ce trebuie neapărat să dotezi camera copilului cu un purificator. Vrei să fie eficient și să nu ocupe spațiu mult? Atunci alege Venta LW 15, de umidificator-venta.ro, ideal pentru încăperile mici precum camera copiilor. Acesta îndepărtează particulele poluante, alergenii, praful și substanțele toxice volatile, eliberând un aer proaspăt, care face respirația copilului ușoară și sigură. Pe lângă faptul că previne bolile respiratorii și alergiile, îndepărtează și insectele, astfel încât micuțul tău se poate bucura de liniște întreaga zi și de un somn senin.

Umiditate optimă în camera copilului

bebe cu umidificator

Funcția de umidificator a lui Venta LW 15 este optimă în spații de până la 20 mp, pentru care poate asigura cu ușurință cel mai bun nivel al umidității. Aerul din interior uscat este tras în unitate și trece prin stivele de disc care se rotesc în apă. Aerul este spălat literalmente. Chiar și cele mai mici particule sunt prinse în apă în limita a 10 microni. În același timp, apa pură se evaporă de pe suprafața schimbătorului, recunoscut ca fiind cea mai bună metodă de evaporare la rece. Copilul tău va respira un aer cu o umiditate optimă, între 40- 60%, așa cum este ea recomandată de standardele medicale.

venta LW 15

Avantajele funcției 2 în 1

Pe lângă prețul foarte accesibil, umidificatorul purificator de aer Venta LW 15 are o multitudine de avantaje. Funcția sa dublă îl face un dispozitiv absolut necesar pentru camera copilului. Practic, alegând acest aparat, investiți în sănătatea micuțului vostru. Iată cum funcționează:

Umidificatorul de aer Venta folosește principiul de umidificare și purificare a aerului fără a utiliza tampoane de filtrare. Utilizează evaporarea la rece, care oferă avantaje decisive. Aerul este perfect umidificat, fără a fi depășită limita de umiditate. Dispozitivul este simplu de manevrat și de curățat și nu necesită cartușe anti – calcar. În plus, este dotat cu un sistem de oprire automată, atunci când rămâne cu prea puțină apă în rezervor, avertizând acest lucru printr-un led roșu intermitent.

Beneficii pentru sănătatea copilului

venta lw 15

Venta LW 15 asigură un aer perfect în camera copilului: fără microbi, fără alergeni și poluanți, cu o umiditate ideală. Iată de ce sănătatea copilului este protejată și el este mai vesel și mai relaxat.
Funcția 2 în 1, de umidificator și purificator, ajută la reducerea simptomelor răcelii și a tusei cauzate de aerul uscat. Pielea devine mai netedă și se pierde senzația de uscăciune. Copilul are un ten sănătos, fără buze uscate și cu hidratare normală. Alergiile sunt ținute sub control, pentru că particulele de praf, microorganismele și fumul sunt îndepărtate. Calitatea excelentă a aerului din interior contribuie la îmbunătățirea capacității de concentrare și la reducerea durerilor de cap. Un aer bine umidificat va elimina, de asemenea, electricitatea statică și va conserva mobilierul din lemn și instrumentele muzicale.

Surse foto: umidificator, purificator, functie dubla, umidificare si purificare, Venta LW15, camera copilului, umiditate optima, prevenirea alergiilor si a racelilor, sanatate pentru copil

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Banii de buzunar ai copilului: descoperă avantajele și dezavantajele
  Banii de buzunar ai copilului: descoperă avantajele și dezavantajele

  Este un subiect delicat și dezbătut de către generații întregi de părinți. “Cu ce sumă începem?”, “Când trebuie să aibă copilul primii bani de...

  Cum poți transforma camera copilului tău într-o cameră de poveste
  Cum poți transforma camera copilului tău într-o cameră de poveste

  Atunci când este mic, copilul tău are nevoie de foarte multă atenție pentru a putea descoperi fiecare părticică din lumea ce îl înconjoară, dar și pentru a prinde...

  Medicul pneumolog: ”Cea mai bună metodă de purificare și igienizarea a aerului din locuință. Nimic nu e mai eficient și mai simplu”
  Medicul pneumolog: ”Cea mai bună metodă de purificare și igienizarea a aerului din locuință. Nimic nu e mai eficient și mai simplu”

  Pentru că suntem în plină pandemie este foarte important să ne igienizăm casele și să le menținem curate pentru a evita transmiterea virusurilor. Potrivit medicului pneumolog...

  Știința confirmă: care este temperatura ideală din camera copilului
  Știința confirmă: care este temperatura ideală din camera copilului

  Pentru a te asigura că bebelușul tău se simte oricând confortabil și că nu se află în pericol, este important să ai grijă să nu-i fie nici prea cald, dar nici prea frig....

  Avantajele utilizării lenjeriei de pat din bumbac
  Avantajele utilizării lenjeriei de pat din bumbac

  Uneori nu acordăm prea multă atenție materialului din care este confecționată lenjeria de pat. În prezent, există practic mai multe tipuri de țesături decât ne putem...

  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"
  Cum arată casa lui Sore. Camera fetiţei sale este de vis! "E genul de cameră pe care mi-aş fi dorit-o eu când eram mică"

  Una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii s-a mutat de două luni în casă nouă. Descoperă cum arată noua locuinţă a lui Sore!

  Ultimele tendinţe - Cum să decorezi camera copilului tău?
  Ultimele tendinţe - Cum să decorezi camera copilului tău?

  În prezent, suntem asaltaţi de tot felul de informaţii despre ultimele tendinţe în materie de design interior. Însă, cum putem aplica aceste tendinţe la camera...

  Primele poze cu camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: „Începe să prindă formă camera! Doamne, câte emoții am!”
  Primele poze cu camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley: „Începe să prindă formă camera! Doamne, câte emoții am!”

  Gina Pistol și Smiley așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor. Viitorii părinți au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile, iar Gina a arătat pe Instagram...

  © 2022 Qbebe