Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

ColonHelp aduce in Romania: Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala

Bucureºti, 23 mai 2011: ColonHelp a împlinit 2 ani! Cu aceastã ocazie aduce în premierã în România un bestseller vândut în peste 1 milion de exemplare în întreaga lume: „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinalã", autor Dr. Bernard Jensen.
Dupã o viaþã dedicatã terapiilor naturiste, dupã zeci de ani de cercetare a toxicitãþii colonului ºi de tratare a pacienþilor cu probleme intestinale, dr. Bernard Jensen a scris o carte tulburãtoare care vã va schimba concepþia asupra sãnãtãþii, în general, ºi asupra colonului, în special.

Dr. Jensen demascã duºmanii colonului

„Nevoia de detoxifiere ºi curãþire a organismului nu a fost niciodatã mai mare ca acum. Oamenii de astãzi sunt afectaþi de toxine cum n-au fost niciodatã în istorie", semnaleazã dr. Jensen. Cele mai multe toxine se acumuleazã în colon, care în timp se transformã în „groapa de gunoi" a organismului. Rezultatul toxicitãþii intestinale este autointoxicarea organismului.

Autointoxicarea apare atunci când organismul absoarbe prea mult din propriile reziduuri toxice ºi reprezintã rezultatul unei diete sãrace în fibre ºi al unei funcþionãri defectuoase a colonului. În afarã de acestea, Dr. Jensen demascã ºi alþi duºmani ai colonului: stresul, sedentarismul, automedicaþia ºi chiar toaleta modernã. Vãzutã ca un simbol al confortului ºi nivelului ridicat de trai, toaleta modernã este incriminatã pentru numeroase probleme ale colonului ºi nu numai: constipaþia, hernia, venele varicoase, hemoroizii, apendicita.

Pânã la 80% din problemele de sãnãtate rezolvate prin detoxifiere intestinalã

Indiferent de afecþiune, colonul este primul organ care trebuie ajutat, cu atât mai mult cu cât 70%-80% din imunitate depinde de buna funcþionare a colonului. Dr. Jensen a demonstrat cã existã o legãturã reflexã între afectarea anumitor porþiuni ale colonului ºi afecþiuni ale altor organe, altfel spus starea de sãnãtate poate fi îmbunãtãþitã în pânã la 80% din cazuri prin cure periodice de detoxifiere intestinalã. Nu doar constipaþia sau alte probleme digestive, ci ºi ficatul obosit, unele tipuri de migrene, astmul bronºic, acneea, unele forme de psoriazis, unele eczeme, artritele, chiar mirosul neplãcut al corpului rãspund foarte bine la o curã de detoxifiere intestinalã.

Cazuistica prezentatã de Dr. Jensen în cartea sa este uluitoare: astm bronºic ameliorat prin detoxifierea colonului, cazuri de persoane cu dureri articulare sau artritã a cãror stare de sãnãtate s-a îmbunãtãþit dupã o curã de detoxifiere, chiar cazul unei tinere cu aritmii frecvente, care s-au redus prin curãþirea colonului ºi modificarea dietei. Probabil nu v-aþi gândit niciodatã cã între toxicitatea intestinalã ºi banala rãcealã, febrã, ochii obosiþi, chiar depresie sau epilepsie existã vreo legãturã. Dr. Jensen demonstreazã aceastã legãturã prin cazuri concrete tratate cu ajutorul detoxifierii intestinale.

Toate acestea ne conduc la o concluzie pe care nici nu am fi bãnuit-o la începutul cãrþii: „Îngrijirea colonului este adesea cheia cãtre sãnãtate sau boalã a unei persoane."

„Sãnãtatea nu reprezintã totul în viaþã. Dar fãrã sãnãtate, totul nu valoreazã nimic."
Dr. Bernard Jensen

„Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinalã" este cartea din care veþi înþelege de ce detoxifierea este primul pas cãtre sãnãtate, iar colonul este regele organelor, de sãnãtatea cãruia depinde sãnãtatea întregului organism. Este o carte de citit cu sufletul la gurã ºi de dat mai departe, o carte care vã va dezvolta o perspectivã cu totul nouã asupra sãnãtãþii ºi igienei intestinale.

„Eu cred în educaþie, nu în medicaþie. Lipsa timpurie a educaþiei va necesita medicaþie pe mãsurã ce timpul trece!"
Dr. Bernard Jensen

ColonHelp - la 2 ani!

În cei 2 ani care au trecut de la lansarea ColonHelp pe piaþa suplimentelor nutritive, sute de mii de persoane au urmat o curã de detoxifiere cu acest produs. ColonHelp a devenit atât de cunoscut ºi de iubit de cãtre români, încât atunci când spui detoxifiere, spui ColonHelp.

Pentru a sãrbãtori cum se cuvine cei 2 ani, Zenyth Pharmaceuticals lanseazã promoþia aniversarã „2 ani de ColonHelp". Pe perioada promoþiei, flaconul de ColonHelp conþine cu 20% mai mult produs ºi are un preþ mai mic - doar 119 lei. În plus, la achiziþionarea unui flacon de ColonHelp, clienþii vor primi cadou volumul „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinalã". Oferindu-le clienþilor ColonHelp una dintre cele mai apreciate cãrþi de detoxifiere din întreaga lume, Zenyth Pharmaceuticals îºi respectã sloganul „Mai multã educaþie, mai puþinã medicaþie!" ºi promisiunea de a educa populaþia în spiritul vieþii sãnãtoase.
Promoþia se desfãºoarã în perioada 23 mai - 30 iunie 2011.

Mai multe amãnunte pe www.colonhelp.ro.

Esquires Coffee aduce în România cultura cafelei cultivată responsabil

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Cum știi că bebelușul tău are nevoie de un supliment pentru a echilibra flora intestinală
  Cum știi că bebelușul tău are nevoie de un supliment pentru a echilibra flora intestinală

  Viața alături de un bebeluș este plină de griji pentru proaspetele mămici. Cele mai multe dintre ele se preocupă de alimentația copilului, programul de somn, cât și asupra...

  Cum influențează flora intestinală comportamentul copilului
  Cum influențează flora intestinală comportamentul copilului

  Până în prezent au fost realizate o serie de studii care au condus la concluzia că flora intestinală influențează în mod semnificativ comportamentul copilului. Din ce...

  Cum îți protejezi microflora intestinală pentru a lupta eficient împotriva infecțiilor virale?
  Cum îți protejezi microflora intestinală pentru a lupta eficient împotriva infecțiilor virale?

  Ne aflăm într-o perioadă dificilă a vieții noastre, în care guvernează teama de a nu ne îmbolnăvi. Totuși, să nu uităm că suntem în plin sezon al...

  Ce să nu pui în ghetuțele copilului de Moș Nicolae. Aduce ghinion!
  Ce să nu pui în ghetuțele copilului de Moș Nicolae. Aduce ghinion!

  Chiar dacă suntem tentate să punem în ghetuțele copilului și ale celor mari anumite obiecte pe care le considerăm atractive sau utile, trebuie să știm că unele dintre ele pot...

  Sarcina, alăptarea și bebelușul: ghidul produselor cosmetice BIO
  Sarcina, alăptarea și bebelușul: ghidul produselor cosmetice BIO

  Știm deja că sănătatea vine din interior, dar este foarte important să o menținem și la exterior, mai ales când vine vorba despre viitoarele mămici și cele care deja și-au...

  Suplimentarea alăptării bebelușului cu formulă: ghidul mămicii
  Suplimentarea alăptării bebelușului cu formulă: ghidul mămicii

  Cu toții știm că laptele matern este cea mai bună sursă de hrană pentru bebeluș, reușind să satisfacă toate nevoile nutriționale ale noului membru al familiei. Glandele mamare se...

  © 2019 Qbebe