Cupluri celebre care vor deveni parinti in 2016

Cupluri celebre care vor deveni parinti in 2016

Alina Nedelcu - Redactor Senior

Orice cuplu asteapta cu nerabdare si emotie venirea pe lume a unui copil. Indiferent ca este vorba sau nu despre primul copil, entuziasmul este acelasi. Desigur, cuplurile celebre nu face exceptie. In randurile de mai jos veti afla care dintre ele se pregatesc sa devina parinti pentru prima oara sau care vor repeta aceasta experienta.

Ivanka Trump (model, femeie de afaceri si scriitoare) si Jared Kushner (director al companiei "Kushner") au anuntat faptul ca Ivanka este insarcinata cu cel de-al treilea copil. 

In plus, Ivanka a precizat, pe site-ul ei personal, ca ceilalti doi copii ai sai, Arabella (in varsta de 4 ani) si Joseph (in varsta de 23 de luni) sunt foarte nerabdatori sa aiba un fratior sau o surioara.
In ceea ce-i priveste pe cei doi, acestia au declarat ca se simt "recunoscatori si entuziasmati" ca vor mai avea un copil. De altfel, este binecunoscut faptul ca Ivanka spune, ori de cate ori are ocazia, ca se simte incredibil de norocoasa pentru cariera pe care, dar ca, "la sfarsitul unei zile, familia este cea care este centrul universului ei".

Lauren Hashian (cantareata si compozitoare) si Dwayne Johnson (luptator, dar celebru si pentru rolurile sale din diverse filme) se pregatesc sa devina si ei parinti.

Desi acestia nu sunt casatoriti, sunt cunoscuti pentru relatia solida, iar Lauren se intelege foarte bine cu fiica cea mare a lui Dwayne dintr-o casatorie anterioara (cu Dany Garcia), Simone (in varsta de 14 ani).
Dwayne nu a confirmat inca vestea ca va fi din nou tata, dar amandoi sunt extrem de fericiti ca in luna ianuarie isi vor extinde familia.

Kelly Clarkson (cantareata, castigatoare a concursului "American Idol") si Brandon Blackstook vor deveni din nou parinti.

Kelly a facut acest anunt neasteptat chiar in timpul unui concert din Los Angeles. Astfel, in timp ce se afla pe scena, aceasta a spus, cu ochii in lacrimi: "Nu planuiam sa anunt acest lucru dar..sunt total insarcinata. Trebuie sa-i cer scuze sotului meu... Sincer, astazi hormonii mei au luat-o razna, dar nu am vomitat inca...".
Cei doi au o fetita, River (nascuta pe 12 iunie 2014), despre care Kelly spune ca i-a schimbat total perspectiva asupra vietii: "Trebuie sa ai un copil ca sa realizezi ca te preocupi pentru lucruri stupide. Chiar daca in meseria noastra esti tentat sa fii egoist, este dragut sa poti avea si o alta perspectiva. Nu ma placeam inainte, dar imi place de mine acum".

Mark Zuckerberg si Priscilla Chan

Fondatorul "Facebook" si sotia sa se pregatesc sa devina parintii unei fetite.
Cei doi formeaza un cuplu inca din 2003 si si si-au dorit dintotdeauna sa aiba copii. S-au confruntat insa cu multe dificultati din acest punct de vedere, dar nu au renuntat niciodata. Ambii si-au exprimat optiunea in acest sens, fie in emisiuni televizate, fie chiar pe "Facebook", fiind apreciati pentru sinceritatea cu care au vorbit despre sperantele si planurile de viitor, toate legate de existenta unui copil.

Louis Tomlinson (membru al formatiei "One Direction") si Briana Jungwirth (stilist) au anuntat ca vor fi parinti.

Cuplul nu s-a format de mult timp, dar apropiatii lor spun ca sunt foarte apropiati si si-au exprimat dorinta de a avea copii.
Louis este atat de entuziasmat de faptul ca va deveni tata, incat a cumparat o vila (in valoare de 2,5 mil.dolari) in Los Angeles, in care sa se mute cat de curand alaturi de Briana si de parintii acesteia.
Cat despre Briana, toti prietenii spun ca va fi "o mama extraordinara".

Evangeline Lilly si Norman Kali

Cunoscuta actrita si partenerul ei (asistent de productie) vor deveni parinti pentru a doua oara.
Mai au un baietel de 4 ani (Kahekili), iar Evangeline a precizat (in revista "People") ca adora sa fie insarcinata.
Pana de curand ea nu si-a dezvaluit sarcina, dar la premiera filmului "Ant-Man" din Los Angeles a aparut imbracata intr-o rochie in alb si negru, ce punea in evidenta acest fapt.
Desi atat de incantati ca vor fi iar parinti, ei nu exclud ideea de a mai adopta si un alt copil.

Kim Kardashian (actrita) si Kanye West (cantaret) vor fi din nou parinti.

Intr-un mesaj postat pe Instagram, Kim ii spune lui Kanye "Esti un tata atat de bun pentru North, sigur vei fi cel mai bun si pentru noul nostru bebelus!".
Cei doi sunt parintii unei fetite (North, de 2 ani), dar de mai multi ani isi doresc si un baietel. Kim a mai incercat sa ramana insarcinata si a facut numeroase tratamente (inclusiv fertilizare in vitro).
Surse apropiate spun ca cei doi au decis ca pe baietel sa-l cheme Easton si au comandat deja hainute si mobilier cu initiala numelui sau.

Carey Mulligan (actrita) si sotul ei, Marcus Mumford (membru al formatiei "Mumford&Sons"), asteapta primul lor copil.

Actrita este foarte mandra ca va deveni mamica, asa ca nu a ratat nicio ocazie sa-si dezvaluie burtica. Ea a ales sa poarte, inclusiv la decernarea premiilor "Tony Awards 2015" o rochie rosie, ce evidentia sarcina.
Pentru moment, ea a declarat ca sarcina evolueaza bine, ca se straduieste sa-si duca la capat proiectele incepute, astfel incat sa se poata ocupa ulterior numai de familie.

Kristin Cavallari (actrita, designer si om de televiziune din SUA) si sotul ei, Jay Cuttler (sportiv) vor deveni parinti pentru a treia oara.

Alaturi de cei doi fii ai lor (Camden, in varsta de 3 ani si Jackson, de 1 an si jumatate), Kristin savureaza din plin bucuria de a fi din nou mamica, spunand ca se simte foarte bine si ca nu a avut probleme nici pe parcursul sarcinilor anterioare.
Cuplul este cu atat mai entuziasmat cu cat isi doreau si o fetita, careia ii vor da numele unui catel pe care Kristin l-a indragit mai demult.

Daphne Oz (vedeta de televiziune) si sotul sau, John Jovanovic vor fi si ei parinti pentru a doua oara.

Cuplul este foarte fericit ca in aceasta toamna isi va largi familia (mai au deja o fetita, pe Philomena Bijou). In numeroase randuri, Daphne a declarat ca este dificil, dar si frumos, sa fii o mama buna, dar ca merita sa-ti dai mereu silinta sa faci ceea ce este cel mai bine.
Cei doi nu s-au ferit nici sa declare ca abia asteapta si sa devina bunici.

Jessa (fosta Duggar) si Ben Seewald au aflat ca vor deveni parinti chiar in ziua in care s-au casatorit.

Jessa spune ca se simte destul de bine, ca sunt nerabdatori sa impartaseasca impresii si cu alti parinti si ca nu vor renunta totusi la ideea de a adopta un copil.
Cei doi se straduiesc sa gaseasca si un nume potrivit bebelusului lor si isi fac mereu planuri de viitor.

Surse:
http://www.businessinsider.com/mark-zuckerberg-and-priscilla-chans-12-year-relationship-in-photos-2015
http://celebritybabies.people.com/2015/07/14/louis-tomlinson-briana-jungwirth-pregnant-expecting-baby/
http://www.celebritybabyscoop.com/2014/12/29/evangeline-frickin-pregnant
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3053137/The-Chew-host-Daphne-Oz-reveals-expecting-second-child.html#ixzz3n2iEF5ks

http://www.fitpregnancy.com/parenting/celebrity/celebrity-pregnancies
http://www.closerweekly.com/posts/daphne-oz-is-pregnant-expecting-second-baby-with-husband-john-jovanovic-56847
http://uk.eonline.com/news/646797/carey-mulligan-is-pregnant-actress-and-husband-marcus-mumford-expecting-their-first-child-together
http://www.people.com/article/jessa-duggar-seewald-pregnant-expecting-first-child-ben#9718549924105945
http://wgntv.com/2015/09/22/jay-cutler-kristin-cavallari-will-name-3rd-baby-after-dog/
http://www.usmagazine.com/celebrity-moms/news/kristin-cavallari-pregnant-third-child-2015115
http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/kim-kardashian-kanye-west-baby-gender-its-a-baby-boy-2015106
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3189496/And-Kim-Kanye-s-new-baby-boy-Hint-going-different-direction.html
http://www.ok.co.uk/celebrity-news/louis-tomlinson-briana-jungwirth-mansion
http://www.today.com/parents/mark-zuckerberg-priscilla-chan-are-expecting-baby-girl-t35981
http://hollywoodlife.com/2015/09/17/lauren-hashian-dwayne-johnson-baby-the-rock-pregnant/
http://www.ivankatrump.com/celebrating-baby-3/?cm_mmc=People-_-92415-_-babyannouncement&utm_source=People&utm_medium=social&utm_campaign=92415&utm_content=baby%20announcement&92415baby%20announcement
http://www.ivankatrump.com/ivanka-trump/

Surse poze:
https://usatlife.files.wordpress.com/2015/06/gty_479027698.jpg?w=1000&h=1390
https://readmeinpictures.files.wordpress.com/2011/07/ivanka-trump-and-jared-kushner.jpg
http://images.thehollywoodgossip.com/iu/s--8SIKllH9--/t_slideshow/f_auto,fl_lossy,q_75/v1406242559/lauren-hashian-and-dwayne-johnson.jpg
http://assets-s3.usmagazine.com/uploads/assets/articles/62281-kelly-clarksons-fiance-brandon-blackstock-spoils-her-on-birthday-im-so-in-love-i/1366897943_kel
http://static1.businessinsider.com/image/55bbb29b371d2232008bbaed-480/mark-zuckerberg-priscilla-chan.jpg
http://in2eastafrica.net/wp-content/uploads/2015/05/Louis-Tomlinson-Dating-Briana-Jungwirth.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gp/Evangeline+Lilly+Norman+Kali+dating+V0Bcll-Y5Val.jpg
http://media4.popsugar-assets.com/files/2013/04/30/097/n/1922398/c88479c772681468_FFN_Kardashian_West_CHP_043013_51083025ZaxtSd.xxxlarge_2x/i/Pregnant-Kim-Kardashian-flew-Paris-spend-time-boyfriend.jpg
http://www.beautyandthedirt.com/wp-content/uploads/2012/04/mulligan-mumford.jpg
http://static.celebuzz.com/uploads/2012/01/22/Kristin-Cavallari-Jay-Cutler-Through-The-Years-7-e1434109620730-371x560.jp
https://nyppagesix.files.wordpress.com/2015/01/460382672-copy.jpg
http://images.designntrend.com/data/images/full/27735/jessa-duggar-ben-seewald.jpg?w=780

 

Articolul urmator
Vor fi dați afară profesorii care nu vor să se vaccineze? Ce spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu
Vor fi dați afară profesorii care nu vor să se vaccineze? Ce spune ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Aceste 4 cupluri din zodiac se vor despărți până la finalul anului
    Aceste 4 cupluri din zodiac se vor despărți până la finalul anului

    Astrele nu vin cu vești foarte bune pentru 4 cupluri din zodiac, care au șanse mari să își spună adio până la finalul anului. Chiar dacă lumea pare că se...

    Cei trei copii din zodiac care vor deveni artiști
    Cei trei copii din zodiac care vor deveni artiști

    Toți părinții își doresc că prichindeii lor să aibă succes în viață și să ajungă acolo unde își propun, atât pe plan personal, dar mai ales când...

    Studiile confirmă: copiii care rămân cu regrete vor deveni adulți mai înțelepți
    Studiile confirmă: copiii care rămân cu regrete vor deveni adulți mai înțelepți

    Cui îi plac regretele? Într-un scenariu ideal, am face doar alegerile potrivite și nu am greși niciodată. Însă este acesta chiar un scenariu ideal? Cum am...

    De ce relația ta cu partenerul de viață nu va mai fi la fel după ce veți deveni părinți
    De ce relația ta cu partenerul de viață nu va mai fi la fel după ce veți deveni părinți

    Venirea pe lume a unui copil schimbă dinamica întregii familii. Părinții vor adopta roluri și responsabilități noi, iar relația de cuplu va trece, temporar, pe locul doi. O...

    6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri
    6 cupluri din zodiac care au cele mai dureroase despărțiri

    Printre obstacolele pe care le poți avea când te-ai aștepta mai puțin se află și despărțirea de persoana iubită. Dacă pentru unele cupluri despărțirea are loc fără emoții...

    Cele 3 cupluri din zodiac care au fost suflete pereche și în altă viață! Nici măcar moartea nu poate sta în calea iubirii lor
    Cele 3 cupluri din zodiac care au fost suflete pereche și în altă viață! Nici măcar moartea nu poate sta în calea iubirii lor

    Ai impresia că știi atât de multe despre o persoană, deși este prima dată când o vezi? Ai senzația de deja vu? Pare că partenerul tău de cuplu ți-a fost sortit de o...

    Stimulent lunar de 900 de lei pentru românii care vor să devină părinți. Iată care sunt condițiile
    Stimulent lunar de 900 de lei pentru românii care vor să devină părinți. Iată care sunt condițiile

    Vești bune pentru românii care își doresc să devină părinți! Cei care vor să adopte copii primesc un stimulent care poate ajunge la 900 de lei pe lună. Această măsură...

    Aceste cupluri recunosc că fac schimb de parteneri: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”
    Aceste cupluri recunosc că fac schimb de parteneri: „Nu știu exact cine este tatăl copilului meu, dar nu mă deranjează”

    Alysa și Tyler Roger se află într-o relație romantică, poliamoroasă cu alt cuplu căsătorit, format din Sean și Taya Hartless. Cele două cupluri din Statele Unite fac schimb de...

    © 2024 Qbebe