Golden Globes 2015: Cele mai interesante momente si vedete

Golden Globes 2015: Cele mai interesante momente si vedete

Gabriela Paladi - Redactor

In noaptea de duminica spre luni, Asociatia presei straine de la Hollywood (HFPA) a decernat mult ravnitele trofee Globurile de Aur, ce recompenseaza cei mai talentati actori, scenaristi, regizori, precum si cele mai bune productii cinematografice si de televiziune. Iata zece cele mai inedite momente de la eveniment.

1. George Clooney ii face o declaratie de dragoste sotiei sale

George Clooney este simbolul barbatului fatal, asta nu mai trebuie mentionat.

Se pare insa ca in ultimul timp, de cand s-a casatorit cu frumoasa Amal, avocat pentru drepturile omului si fost consilier pe probleme de securitate, George s-a indepartat de imaginea de cuceritor si a capatat o imagine mai cuminte si mult mai asezata, de family-man, mult diferita de cea de Casanova de Hollywood. La evenimentul de aseara, George a uimit intreaga audienta cu speech-ul lui savuros, in care a vorbit despre viata lui profesionala, despre atacurile de la Paris de saptamana trecuta (George a purtat chiar si o insigna cu mesajul deja celebru "Je suis Charlie"), dar si despre viata personala si in special despre Amal.

"Este un lucru uimitor atunci cand intalnesti pe cineva pe care sa-l iubesti, mai ales cand ai asteptat asta toata viata ta. Nu stiu ce ne-a adus impreuna, dar sunt mandru ca sunt sotul tau.", a rostit un George indragostit catre sotia lui, frumoasa Amal.
Ne place!

2. Cele mai haioase momente ale vedetelor pe Social Media

Ce modalitate mai buna sa afli ce se intampla in culisele Globurilor de Aur daca nu de pe conturile de Instagram ale vedetelor?
Iata cateva dintre cele mai reusite fotografii postate de artisti inainte si in timpul evenimentului:

Jennifer Aniston si Benedict Cumberbatch, in culise

John Legend si Chrissy Teigen

Heidi Klum in cabina de machiaj

Jamie Dornan langa fotografia cu...Jamie Dornan

Jared Leto cel jucaus

Lorde pe covorul rosu

3. Prince si Conchita Alonzo, aparitii incendiare

Cum Globurile de Aur reprezinta ocazia perfecta pentru vedete de a imbraca cele mai noi creatii ale celor mai renumiti designeri, nici editia din 2015 nu a facut exceptie cu unele dintre cele mai couture tinute, etalate cu eleganta pe covorul rosu. Dar ca la orice eveniment de amploare exista si exceptii, exceptii ce imping limitele bunului gust in derizoriu si bat la poarta ridicolului. Avem mai multe exemple care ne fac sa ne gandim ca poate stilistii acestor vedete ar trebui sa ia o pauza.
Nu neaparat o tinuta gresita din toate punctele de vedere, dar o aparitie cel putin...ciudata, Prince, faimosul cantaret, a reusit inca o data sa surprinda o intreaga audienta, purtand un costum ce aduce aminte de un discoball si un baston in mana. Nici coafura afro nu ne-a convins, ba mai mult a contribuit la look-ul neglijent al artistului. Stim, stim, o sa spuneti ca Prince are un stil funky si ca astfel de extravagante vestimentare il definesc. Chiar si asa, parca un eveniment ca Globurile de Aur ar merita ceva mai multa atentie.
Si exact asta a facut faimoasa Conchita Wurst! Rochia atent aleasa i s-a potrivit de minune Conchitei, care a radiat pe covorul rosu. Conchita este oricum o aparitie controversata, dar tinuta de aseara a reusit sa ii confere un aer de eleganta ce le-a lipsit multor vedete consacrate ale filmului. Verdele inchis al rochiei si pantofii albi au compus un look cuminte, asezat, dar destul de sexy si cu bun gust.



Si, pentru ca Prince este Prince, chiar si vedetele au reactionat cu entuziasm la aparitia lui:

4.  Je Suis Charlie

In lumina atacurilor teroriste petrecute saptamana trecuta la Paris, vedetele au inteles importanta exemplului si au purtat diverse obiecte inscriptionate cu mesajul "Je suis Charlie".
George Clooney a purtat o insigna, Helen Mirren si Diane Kruger au tinut in mana o hartie cu acelasi mesaj, amintind de tragedia petrecuta la Paris, iar actrita Kathy Bates a pasit pe covorul rosu tinand sus telefonul pe care se citea "Je suis Charlie".

"Trebuie sa ne aducem aminte sa fim uniti pentru libertatea de exprimare.", a declarat Mirren pentru Today.  



 Helen Mirren
 Diane Kruger

5. Cel mai bine imbracate vedete

Covorul rosu a fost invadat de vedete. Pare-se ca toata lumea de la Hollywood a fost invitata si a raspuns pozitiv invitatiei la Golden Globes. Asa ca ne-a fost deosebit de greu sa alegem cele mai frumoase trei tinute. Pentru locul 3 am ales-o pe Jennifer Lopez, care, iata, reuseste chiar si la 45 de ani sa aleaga o tinuta foarte sexy, o rochie Zuhair Murad, care sa o avantajeze si care sa fie cu adevarat admirabila, alaturi de o pereche de sandale Stuart Weitzman. Pe locul 2 o avem pe Heidi Klum, care a reusit de aceasta data sa iasa din sfera tinutelor fie prea banale fie prea exagerate si sa aleaga o rochie sirena rosie Versace perfecta pentru silueta ei. Pe primul loc, desi a fost dificil sa alegem, o asezam pe protagonista mult asteptatului 50 Shades of Grey, Dakota Johnson, care a impresionat cu o rochie metalica delicata din colectia couture Chanel 2014-2015. 

Jennifer Lopez

Heidi Klum

Dakota Johnson


6. Cel mai prost imbracate vedete

Si acest top a fost greu de realizat, pentru ca au fost multe dezamagiri. Vedete care ne obisnuisera cu tinute deosebite, au surprins prin banalitate, precum Jennifer Aniston, Katie Holmes, Claire Danes, Cindy Crawford. Insa in topul nostru au ajuns acele tinute care sunt total nepotrivite pentru eveniment dar si pentru silueta purtatoarei. Pe locul 3 este Lorde care a ales sa adopte un look masculin Narciso Rodriguez, cu bustiera, sacou si pantaloni pentru un eveniment foarte sensibil. Tinute ei era potrivita pentru MTV mai degraba, si nu au salvat-o nici bijuteriile pretioase. Le locul 2 o plasam pe Tina Fey, care a ales o rochita de printesa Antonio Berardi, bufanta, insa care pare neterminata si deloc potrivita pentru gleznele ei. Trebuia sa fie ori mai scurta ori lunga pana in pamant. Pe primul loc se situeaza Rosamund Pike, care poarta o rochie Vera Wang, deosebita, insa deloc potrivita pentru silueta ei. Probabil ca si-ar fi dorit sa o avantajeze, insa sanii nu o sustin deloc, iar talia nici atat. Si cam prea multa piele la vedere pentru un eveniment de gen. 

Lorde

Tina Fey

Rosamund Pike

7. Cei mai sexy barbati

Iata un top pe care l-am facut cu usurinta. I-am eliminat pe barbatii care au venit insotiti de iubitele, sotiile, partenerele lor si vi i-am oferit numai pe cei care au venit singurei si frumusei. Il avem pe locul 3 pe protagonistul celebrului serial Games of Thrones, Kit Harington, urmat de Jarde Leto care si-a impletit parul si care a ales un costum alb si a ratat impecabil. Pe primul loc il plasam, probabil, pe singurul actor de pe covorul rosu care nu a avut barba: Matt Bomer, protagonist in serialul White Collar, care incepe sa se propulseze in cariera. Noi il sustinem.

Kit Harington

Jared Leto

Matt Bomer

8. Cele mai frumoase cupluri

Mai mult ca oricand, pe covorul rosu anul acesta s-au perindat cupluri foarte frumoase, care au acaparat privirea multimii dar si a intregii mass-media. Desigur ca din topul nostru nu poate sa lipseasca cuplul George Clooney si Amal Alamuddin, urmat indeaproape de Channing Tatum alaturi de frumoasa lui sotie Jenna. Pe primul loc ii asezam cu mare drag pe Joshua Jackson si Diane Kruger, care au aratat perfect impreuna, atat ca tinute cat si ca atitudine: relaxata, zambitoare si plina de confortul unei relatii reusite. 

Amal si George Clooney

Jenna si Channing Tatum

Diane Kruger si Joshua Jackson

9. Keira Knightley insarcinata

Keira a anuntat in decembrie 2014 ca este insarcinata, si ca ea si sotul ei, James Righton, vor avea primul copil. Insa de atunci nu prea am reusit sa o prindem pe covorul rosu, in toata splendoarea sarcinii ei. Iata ca avem ocazia la Golden Globes 2015, unde a ales o rochie delicata Chanel, cu imprimeuri sub forma de fluturi si volane, prinsa sub sani, si care acopera frumos burtica. Un exemplu de tinuta feminina si perfecta pentru o gravida. 

10. Cele mai amuzante gif-uri fac istorie

Cand Chrissy Teigen este fericita ca partenerul ei castiga un Golden Globe

Cand Jeremy Renner face o gluma despre sanii lui Jennifer Lopez:

Cand Jennifer Aniston o pipaie pe Kate Hudson:

Cand Benedict Cumberbatch strica poza lui Meryl Streep cu Margaret Cho:

Cand Julianna Rancic (purtand o rochie a designerului roman Maria Lucia Hohan) da pe gat un shot de tequila pentru ca George Clooney este luat:

Iata si castigatorii Golden Globes 2015:

FILM 

Best Motion Picture – Drama

WINNER: Boyhood 

Foxcatcher

The Imitation Game

Selma

The Theory of Everything

Best Actor in a Motion Picture – Drama

WINNER: Eddie Redmayne – The Theory of Everything

Steve Carell – Foxcatcher

Benedict Cumberbatch – The Imitation Game

Jake Gyllenhaal – Nightcrawler

David Oyelowo – Selma

Best Actress in a Motion Picture – Drama

WINNER: Julianne Moore – Still Alice

Jennifer Aniston – Cake

Felicity Jones – The Theory of Everything

Rosamund Pike – Gone Girl

Reese Witherspoon – Wild

Best Motion Picture – Comedy or Musical

WINNER: The Grand Budapest Hotel

Birdman

Into the Woods

PrideSt. Vincent

Best Actor in a Motion Picture- Comedy or Musical

WINNER: Michael Keaton – Birdman

Ralph Fiennes – Grand Budapest Hotel

Bill Murray – St. Vincent

Joaquin Phoenix – Inherent Vice

Christoph Waltz – Big Eyes

Best Actress in a Motion Picture – Comedy or Musical

WINNER: Amy Adams – Big Eyes

Emily Blunt – Into the Woods

Helen Mirren – The Hundred Foot Journey

Julianne Moore – Maps to the Stars

Quvenzhané Wallis – Annie

Best Screenplay

WINNER: Alejandro Gonzalez Inarritu, Nicolas Giacobone, Alexander Dinelaris, Armando Bo – Birdman

Wes Anderson – The Grand Budapest Hotel

Gillian Flynn – Gone Girl

Richard Linklater – Boyhood

Graham Moore – The Imitation Game

Best Animated Feature

WINNER: How to Train Your Dragon 2

Big Hero 6

The Book of Life

Boxtrolls

The Lego Movie

Best Foreign Film

WINNER: Leviathan, Russia 

Force Majeure (Turist), Sweden

Gett: The Trial of Viviane Amsalem Gett, Israel

Ida, Poland/Denmark

Tangerines (Mandariinid), Estonia

Best Original Song – Motion Picture

WINNER: Glory – Selma (John Legend, Common)

Big Eyes – Big Eyes (Lana Del Ray)

Mercy Is – Noah (Patti Smith, Lenny Kaye)

Opportunity – Annie (Greg Kurstin, Sia Furler, Will Gluck)

Yellow Flicker Beat – Hunger Games, Mockingjay Part 1 (Lorde)

Best Original Score – Motion Picture

WINNER: Johann Johannsson – The Theory of Everything

Alexandre Desplat – The Imitation Game

Trent Reznor, Atticus Ross – Gone Girl

Antonio Sanchez – Birdman

Hans Zimmer – Interstellar

Best Director

WINNER: Richard Linklater – Boyhood

Wes Anderson – Grand Budapest Hotel

David Fincher – Gone Girl

Ava DuVernay – Selma

Alejandro Gonzalez Inarritu – Birdman

Best Supporting Actor in a Motion Picture

WINNER: J.K. Simmons – Whiplash

Robert Duvall – The Judge

Ethan Hawke – Boyhood

Edward Norton – Birdman

Mark Ruffalo – Foxcatcher

Best Supporting Actress in a Motion Picture

WINNER: Patricia Arquette – Boyhood

 Jessica Chastain – A Most Violent Year

Keira Knightley – The Imitation Game

Emma Stone – Birdman

Meryl Streep – Into the Woods

TELEVISION

Best TV Drama

WINNER: The Affair

 Downton Abbey

Game of Thrones

The Good Wife

House of Cards

Best Actor – TV Drama

WINNER: Kevin Spacey – House of Cards

Clive Owen – The Knick

Liev Schreiber – Ray Donovan

James Spader – The Blacklist

Dominic West – The Affair

Best Actress – TV Drama

WINNER: Ruth Wilson – The Affair

Claire Danes – Homeland

Viola Davis – How to Get Away with Murder

Julianna Margulies – The Good Wife

Robin Wright – House of Cards

Best TV Miniseries or Movie

WINNER: Fargo

The Missing

True Detective

The Normal Heart

Olive Kitteridge

Best Actor – TV Miniseries or Movie

WINNER: Billy Bob Thornton – Fargo

Martin Freeman – Fargo

Woody Harrelson – True Detective

Matthew McConaughey – True Detective

Mark Ruffalo – The Normal Heart

Best Actress – TV Miniseries or Movie

WINNER: Maggie Gyllenhaal – The Honorable Woman

 Jessica Lange – American Horror Story: Freak Show

Frances McDormand – Olive Kitteridge

Frances O’Connor – The Missing

Alison Tolman – Fargo

Best TV Comedy

WINNER: Transparent

Girls

Jane the Virgin

Orange Is the New Black

Silicon Valley

Best Actor – TV Comedy

WINNER: Jeffrey Tambor – Transparent 

Don Cheadle – House of Lies

Ricky Gervais – Derek

Louis C.K. – Louie

William H. Macy – Shameless

Best Actress – TV Comedy

WINNER: Gina Rodriguez – Jane the Virgin

Lena Dunham – Girls

Edie Falco – Nurse Jackie

Julia Louis Dreyfus – Veep

Taylor Schilling – Orange Is the New Black

Best Supporting Actor – Series, Miniseries, or TV movie

WINNER: Matt Bomer – The Normal Heart

 Alan Cumming – The Good Wife

Colin Hanks – Fargo

Bill Murray – Olive Kitteridge

Jon Voight – Ray Donovan

Best Supporting Actress – Series, Miniseries, or TV movie

WINNER: Joanne Froggatt – Downton Abbey

Uzo Aduba – Orange Is the New Black

Kathy Bates – American Horror Story: Freak Show

Allison Janney – Mom

Michelle Monaghan – True Detective

Surse: vogue.com, zimbio.com, peoplestylewatch.com, thedailybeast.com, today.com

Articolul urmator
Masha și Ursul există în realitate și sunt vedete pe Instagram
Masha și Ursul există în realitate și sunt vedete pe Instagram

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Zodiile care se îndrăgostesc în cele mai nepotrivite momente
    Zodiile care se îndrăgostesc în cele mai nepotrivite momente

    Din păcate, dragostea nu este întotdeauna suficientă pentru construirea unei relații de durată. Astfel, alături de sentimentele partenerilor, intervine și sincronizarea. Practic,...

    Cum depășești cele mai grele momente din viața ta, în funcție de zodie
    Cum depășești cele mai grele momente din viața ta, în funcție de zodie

    Momentele dificile vin când ne așteptăm mai puțin și fiecare dintre noi avem propriile modalități de a trece peste ele. Spre exemplu, unii dintre noi își revin...

    Cele mai rușinoase și stânjenitoare momente pe care și le amintesc adulții din copilăria lor, cauzate de părinți
    Cele mai rușinoase și stânjenitoare momente pe care și le amintesc adulții din copilăria lor, cauzate de părinți

    De cele mai multe ori, copiii sunt cei care îi fac pe părinți să se simtă stânjeniți și rușinați în anumite situații. Cu toate acestea, uneori, părinții...

    „Tatăl meu biologic era bipolar și mama mea suferea de schizofrenie”. O femeie rememorează cele mai dificile momente din copilăria ei
    „Tatăl meu biologic era bipolar și mama mea suferea de schizofrenie”. O femeie rememorează cele mai dificile momente din copilăria ei

    „Am fost diagnosticată cu tulburare bipolară și mi s-a spus că nu există tratament. S-a dovedit că, de fapt, aveam tulburare de stres post-traumatic”, povestește Nadia, o...

    10 vedete care urmează să nască în 2023
    10 vedete care urmează să nască în 2023

    Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc și nu numai numără zilele până când își vor putea strânge pentru prima oară...

    4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete
    4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete

    Anumite persoane îi cuceresc pe cei din jur fără efort, știu cum să se facă plăcute și devin rapid cele mai populare dintr-un grup. Dacă te numeri și tu printre asemenea...

    Poze din copilărie cu vedete din România
    Poze din copilărie cu vedete din România

    La fel ca pentru oricare dintre noi, şi pentru vedete copilăria a reprezentat o perioadă cu totul specială. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum arătau şi cum se...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare
    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare

    Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 16 ani și sunt căsătoriți de aproape 15 ani. Și-au dorit dintotdeauna să devină părinți, iar în prezent sunt...

    © 2024 Qbebe