Din grija pentru copilul tau
ECONOMIDA

Litera Mica va invita la concurs pe noua pagina de Facebook!

Luni, 7 aprilie, Litera Mica a dat dat startul unui super concurs pe nou-creata pagina de Facebook . Fiecare persoana care da like paginii primeste un premiu garantat - ebook-ul Vrajitorul din Oz, de L. Frank Baum. In plus, inscriindu-se in concurs, fiecare cititor poate castiga unul dintre cele peste 150 de premii: tablete, carti, produse cosmetice, DVD-uri, produse de curatat etc.

Pagina de Facebook Litera Mica isi propune sa devina un loc de intalnire virtual pentru parintii, educatorii, invatatorii si profesorii preocupati de educatia si cresterea frumoasa a copiilor. Pe langa recomandarile de carti, ebook-uri si audiobook-uri, pe pagina de Facebook Litera Mica se vor gasi discutii captivante, sfaturi utile si idei educative - va fi o comunitate virtuala in care parintii si dascalii vor fi informati cu privire la toate aspectele privind dezvoltarea abilitatilor intelectuale, creative si artistice ale copiilor mai mici sau mai mari.

Litera Mica, mezina Editurii Litera, este imprintul sub care se editeaza toate cartile pentru copii: incepand cu Scoala celor 7 pitici (de la 0 la 7 ani), Bebe invata, Invat sa citesc, Micul aventurier, trecand la carti pentru prescolari, caiete de lucru si activitati: Micul artist plastic, carti de colorat, carti cu autocolante, carti cu jucarii, carti puzzle, carti pop-up etc, care ajuta copiii sa cunoasca primele cuvinte si sa isi imbunatateasca capacitatile de recunoastere, observatie, decizie, memorie, rationament, deductie, conversie, calcul, conexiune etc.

Sub logo-ul Litera Mica apar si seriile Disney, Disney English, Disney AudioBook, National Geographic, Tom & Jerry, Warner, Marvel, care aduc copiilor cele mai spectaculoase povesti si care ii ajuta sa isi dezvolte inteligenta prin joc, mizand pe atractivitatea personajelor indragite.

Concursul organizat de Litera Mica este sustinut de postul de televiziune Minimax.


Litera aniverseaza 25 de ani de existenta!
In 1989 lua fiinta, la Chisinau si Bucuresti, Editura Litera. Se implinesc, asadar, anul acesta, 25 de ani de existenta. Ani in care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reusite majore, Litera a editat peste 4 000 de titluri, intr-un tiraj total de aproape 46 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de fictiune si nonfictiune, Litera a reusit sa se impuna prin calitatea produselor sale, devenind unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de carte. Iti multumim ca ne esti alaturi, si te invitam sa ne insotesti, si de acum inainte in calatoria noastra printre carti, idei si cuvinte. Litera, 25 de ani. Un sfert de secol de carti!

Este oficial! Andreea Bălan și George Burcea divorțează. Ce mesaj a postat artista pe Facebook

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Qbebe și Hipp te invită la un concurs!
  Qbebe și Hipp te invită la un concurs!

  În perioada 14-21 Mai 2018, Qbebe organizează un concurs în parteneriat cu HiPP România.

  Qbebe și Hipp te invită la un super concurs!
  Qbebe și Hipp te invită la un super concurs!

  În perioada 13 - 22 octombrie 2017, Qbebe organizează un concurs în parteneriat cu HiPP România.

  CONCURS: Vesel să ne jucăm. Jucării din lemn să câștigăm!
  CONCURS: Vesel să ne jucăm. Jucării din lemn să câștigăm!

  Jocul și jucăriile reprezintă unul dintre cele mai importante moduri prin care copilul învață și ia contact cu lumea care îl înconjoară, încă din stadiile...

  Concurs! Jucăria preferată te face câștigător!
  Concurs! Jucăria preferată te face câștigător!

  Cei mici iubesc jucăriile iar tu îți adori copiii! În perioada 25.08.2017 -07.09.2017 Ejuniorul.ro și Qbebe.ro te invită la concurs!

  Qbebe și Hipp dă startul unui nou concurs cu premii super atractive!
  Qbebe și Hipp dă startul unui nou concurs cu premii super atractive!

  În perioada 12 - 19 Februarie 2018, Qbebe organizează un concurs în parteneriat cu HiPP România.

  © 2019 Qbebe