Noua gama de masini de spalat vase Hotpoint

Noua gama de masini de spalat vase Hotpoint este caracterizata de tehnologie de ultima ora si functionalitate aplicata uzului zilnic, raspunzand astfel rigorilor impuse de consumatori. Performanta inalta este oferita prin doua tehnologii de baza: Zone Wash si Active Oxygen.

In plus, rezultatele excelente sunt atinse in conditii extrem de silentioase, produsele generand o valoare de 41 dB. Eficienta energetica a masinilor si eficacitatea operatiilor sunt demonstrate prin incadrarea in clasa energetica A+++ si consumul de apa de 11,10,9 si 7 litri per ciclu de spalare (in functie de model).

Zone Wash
Cu ajutorul tehnologiei Zone Wash este posibila alegerea compartimentului de spalare, astfel incat puterea de spalare este optimizata, iar rezultatul este unul excelent. Spalarea localizata este cu 30% mai eficienta comparativ cu spalarea standard si este capabila de a indeparta pana si cele mai incapatanate pete.

Active Oxygen
Active Oxygen este o tehnologie noua de la Hotpoint, garantata de un patent international. Cu ajutorul acestei functii mirosurile neplacute de mancare imprimate in vesela sunt eliminate printr-un proces natural: moleculele de oxigen reactioneaza cu particulele de aer, neutralizand mirosurile neplacute.

Flexiload
Capacitatea masinii de spalat nu este masurata in cm, ci in flexibilitate. Configuratia versatila a masinii Hotpoint poate cuprinde pana la 15 spatii de stocare: farfuriile, tigaile si tacamurile pot fi plasate in diferite moduri pentru a folosi spatiul cat mai eficient. Componentele mobile pot fi si ele configurate astfel incat spatiul sa poata fi folosit eficient. In plus, suportul de tigai permite amplasamentul vertical al recipientelor pentru optimizarea spatiului.
Masinile de spalat vase Hotpoint sunt dotate si cu sistemul Start2End Light si ciclul self-clean. Sistemul Start2End Light este pozitionat deasupra usii si asigura semnalizarea vizuala si sonora a pornirii sau opririi ciclului de spalat. Ciclul self-clean combinat cu detergent de vase este executat in 50 de minute si asigura obtinerea unui rezultat eficient. Aceasta functie impiedica dezvoltarea microorganismelor in interiorul masinii iar functia de sterilizare de 80 de minute poate igieniza tacamuri si chiar biberoane.
Mai multe informatii pot fi accesate si pe www.hotpoint.ro.

Brandul Hotpoint combina trecutul si viitorul pentru a da viata unei noi generatii de produse electrocasnice ergonomice, intuitive, sigure, cu un stil clasic, rafinat, care sa usureze sarcinile casnice.
Proiecte inovatoare au marcat istoria Hotpoint, printre care Unibloc-combinarea in premiera a elementelor de baza din bucatarie intr-o singura structura compacta sau OSA, premiata cu "Compasso d'Oro" de catre ADI, care oferea o consola de lucru intr-o singura forma. Alte linii au anticipat nevoile consumatorilor, un exemplu fiind Newstyle, care combina tehnologie, estetica si economie de energie, pentru a da viata conceptului unei bucatarii contemporane.

Intr-un singur cuvant - inalta performanta combinata cu un design rafinat. Viziunea ambitioasa s-a transpus in realitate prin colaborarea- initiata din 1968 si care continua - cu arhitectul japonez Makio Hasuike, ce interpreteaza cel mai bine starea Hotpoint si care este autorul, printre altele, a unor produse precum Quadrio- frigiderul cu 4 usi si un design unic, Aqualtis- masina de spalat care ofera programe customizate pentru orice tip de tesatura- rezultatul multor ani de studii in domeniul masinilor de spalat, combinat cu toata creativitatea lui Hasuike.

Hotpoint reprezinta un sinonim pentru excelenta in design, caracteristici diverse, confort, dar si inteligenta: in timp, compania a explorat lumea digitala si a domoticii, urmarind cele mai avansate tehnologii, dezvoltand produse inovatoare ca Leon@rdo, primul monitor de bucatarie interactiv, cu elemente multimedia, sau linia Ariston Digital si multe altele.
Lansarea tot mai multor solutii avansate a permis obtinerea unor rezultate importante si in zona sustenabilitatii eco. Grija speciala manifestata de Hotpoint pentru economisirea resurselor si protectia mediului a dus la lansarea unor electrocasnice care asigura standarde ridicate de eficienta si consumuri reduse, marcate prin simbolul Ecotech: masini de spalat rufe, masini de spalat vase, masini cu uscator, frigidere si cuptoare care asigura economii la consumul de energie, fara compromisuri in ceea ce priveste performanta. Mai mult, compania este angajata in monitorizarea continua a impactului asupra mediului de-a lungul procesului de fabricatie, reducand consumul de energie electrica, gaze naturale si apa, dar si emisiile de CO2.
Hotpoint este o marca inregistrata a Indesit Company.

Sano lansează o nouă gamă de Balsam de Rufe Ultra Concentrat - Sano Maxima Perfume Collection

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Greșeli care duc la deteriorarea mașinii tale de spălat
  Greșeli care duc la deteriorarea mașinii tale de spălat

  Mașina de spălat este unul dintre cele mai importante obiecte dintr-o gospodărie. De aceea, dacă se întâmplă să se strice, ții neapărat să fie reparată cât mai...

  Cum îți dai seama că mașina ta de spălat are nevoie de reparații?
  Cum îți dai seama că mașina ta de spălat are nevoie de reparații?

  Întrucât mașina de spălat este unul dintre obiectele vitale dintr-o gospodărie modernă, îți dorești să funcționeze oricând la parametrii optimi. Parcurge cu...

  5 semne că trebuie să îți repari mașina de spălat
  5 semne că trebuie să îți repari mașina de spălat

  Printre obiectele care îți ușurează considerabil treburile gospodărești se află și mașina de spălat. De aceea, în momentele în care ți se pare că este ceva...

  S-a stricat mașina de spălat? Pașii pe care trebuie să îi urmezi
  S-a stricat mașina de spălat? Pașii pe care trebuie să îi urmezi

  Trăim în secolul vitezei și suntem aproape dependenți de dispozitivele inteligente. Acestea ne ajută să îndeplinim mult mai repede sarcini ce până acum câțiva...

  10 lucruri pe care nu ar trebui să le pui niciodată în mașina de spălat
  10 lucruri pe care nu ar trebui să le pui niciodată în mașina de spălat

  Pentru oricine este cel mai la îndemână să spele cât mai multe lucruri la mașina de spălat. Înainte să ne grăbim să facem acest demers, este necesar să știm...

  Câștigă un set din gama GEROCOSSEN MELCFORT SKIN EXPERT
  Câștigă un set din gama GEROCOSSEN MELCFORT SKIN EXPERT

  Frumusețea se vede cu adevărat în momentul în care decizi să fii tu însăți. Specialiștii GEROCOSSEN, experți în cosmetice naturale, au căutat soluții...

  Ce recomandă gama de cărucioare pentru copii de pe Nichiduta.ro
  Ce recomandă gama de cărucioare pentru copii de pe Nichiduta.ro

  Alegerea căruciorului pentru bebe reprezintă una dintre responsabilitățile ce primează înainte sau imediat după nașterea copilului. Este necesar ca articolul să respecte...

  © 2019 Qbebe