Spune adio iritatiilor de scutec ale bebelusului tau, cu Weleda!

Spune adio iritatiilor de scutec ale bebelusului tau, cu Weleda!

QBebe

In afara de nevoia de a se hrani si de a dormi, ca proaspat mamica, nu cunosti toate celelalte nevoi pe care le are copilul tau, tocmai pentru ca este prea mic si nu are dezvoltata capacitatea de a vorbi sau de a cere. Singurul semnal al bebelusului atunci cand vrea ceva sau cand apare un disconfort este sa planga.

Asadar, ce te faci atunci cand in toiul noptii copilul incepe sa planga si desi ai incercat sa il hranesti, observi ca nu aceasta este problema? La copiii intre 4 si 15 luni, cele mai frecvente cauze care provoaca dureri si usturimi sunt iritatiile din zona scutecului. De cele mai multe ori, acestea se manifesta prin inrosirea pielii in zonele acoperite de scutece, in special pe fese si in jurul acestora. In acest fel, atunci cand copilul este atins sau sters in zona respectiva, simte durerea si incepe sa scanceasca sau sa planga, in functie de gravitatea si stadiul iritatiei.

Indiferent de calitatea scutecului, acesta poate lasa urme de umezeala sub forma de bacterii pe pielea delicata a copilului, devenind aspru si provocand rani in acele zone. De altfel, este foarte important ca scutecul sa fie schimbat destul de frecvent, pentru a nu afecta prea mult pielea.

O alta cauza a aparitiei iritatiilor este sensibilitatea la caldura sau substante chimice. In urma frecarii scutecului de pielea foarte sensibila a copilului, mai ales daca are in compozitie substante parfumate pentru un miros placut, zona poate dezvolta o sensibilitate marita. Iritatia apare insa si in cazul in care pudra sau lotiunea folosita tocmai pentru prevenirea acesteia nu este potrivita pentru pielea copilului.

Cel mai usor si mai sigur mod de a preveni aparitia iritatiei este sa mentii pielea bebelusului cat mai curata si mai uscata, prin spalarea fie cu apa si sapun, iar noi iti recomandam fieSapunul cu galbenele de la Weleda, fie Samponul si lotiunea pentru spalare cu galbenele ( 2 in 1) de la Weleda. Ideal este sa schimbi cat mai des scutecele copilului sau imediat ce acesta a fost murdarit. Dupa ce pielea a fost curatata foarte bine, trebuie lasata sa se ususce, iar mai apoi se pune noul scutec, care, de retinut, nu trebuie strans foarte tare tocmai pentru a lasa pielea sa respire.

In momentul in care iritatia a aparut deja pe pielea copilului, aceasta necesita inceperea unui tratament pentru vindecarea zonei respective. Folosirea unui unguent la fiecare schimbare de scutec poate fi considerata una dintre solutii. Foarte important este ca unguentul folosit sa contina in compozitia sa ingrediente naturale dar si eficiente. Noi iti recomandam cu incredere Crema cu galbenele pentru zona scutecului de la Weleda deoarece este in totalitate naturala si certificata natural si contine ingrediente obtinute din culturi biodinamice, care au efecte dovedite in imbunatatirii sanatatii oricarui tip de piele.

Crema cu galbenele pentru zona scutecului de la Weleda are un impact foarte benefic asupra ingrijirii pielii bebelusului datorita compozitiei sale ce incorporeaza tot ce e mai bun din natura: extracte din plante medicinale, uleiuri din seminte si fructe coapte natural la soare precum migdalele si susanul (lanolina si ceara de albine) si oxid de zinc natural cu rol in calmarea si vindecarea iritatiilor.

Oxidul de zinc, impreuna cu lanolina si ceara de albine, formeaza o bariera naturala care apara pielea delicata a bebelusului de umezeala din scutec. Imediat ce crema a fost aplicata, extractele de galbenele si musetel care au un efect vindecator si calmant, vor linisti pielea si vor reduce inflamatiile.

Cum aplicam crema de galbenele pentru zona scutecului de la Weleda?

La schimbatul scutecului se curata funduletul bebelusului cu un prosop sau un material moale in care ai impregnat putin lapte de corp cu galbenele. Urmatorul pas este sa aplici din plin Crema de galbenele pentru zona scutecului, masand astfel incat sa intre in piele pentru a crea un strat protector intre funduletul iritat si umezeala. Daca iritatia se afla intr-un stadiu destul de avansat si este foarte rosie sau dureroasa, va recomandam sa utilizati Crema de galbenele pentru zona scutecului la fiecare schimbare a scutecului. Dupa ce s-a calmat si pielea a inceput sa se vindece, se poate continua cu folosirea Cremei de corp cu galbenele pentru ingrijire zilnica. Este simplu, natural si sanatos! Pret: 32 Lei.

Ingrediente: Extract de galbenele, Extract de musetel, Oxid de zinc, Ulei de migdale, ulei de susan, Ceara de albine, Lanolina, Hectorit, Apa, Gliceride ob?inute din uleiuri vegetale precum cel de rapita, cocos sau palmier si glicerina vegetala, uleiuri esentiale de lavanda si salvie.

Crema de galbenele pentru zona scutecului de la Weleda este cu siguranta cea mai buna solutie naturala pentru bebelusul tau, avand efect imediat de calmare si neavand efecte secundare - amelioreaza iritatia si il face pe bebe s? fie mult mai linistit!

Despre Weleda

Orientata catre viitor, dar cu multi ani de experienta in spate, moderna, pastrandu-si insa traditia antropozofica, Weleda este compania care creeaza produse medicale si de ingrijire a corpului bazate pe gandirea holistica conform careia omul trebuie sa traiasca in armonie cu natura. Weleda a fost infiintata in anul 1921, ca laborator farmaceutic, avand propriile culturi de plante medicinale. In prezent, Weleda este principalul producator mondial de remedii naturale si produse complete de ingrijire pentru intreaga familie!

 

 

Produsele Weleda sunt disponibile in farmaciile Dona, Centrofarm, in Plafar, in magazinele bio- naturiste si in magazinele online din toata tara (MioBio, Napati, Organika, Biobunatati, Naturalia, etc).

Produsele Weleda sunt certificate natural si biologic de catre NaTrue, sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale. Sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei. Ele sunt produse in Germania, la Schwäbisch Gmünd, in apropiere de Stuttgart.

Pentru informatii suplimentare, vizitati-ne pe www.weleda.com.ro si www.weledababy.ro

Articolul urmator
Bebeluș internat în stare gravă! Tatăl spune că l-a strivit în somn din greșeală, dar anchetatorii au altă părere
Bebeluș internat în stare gravă! Tatăl spune că l-a strivit în somn din greșeală, dar anchetatorii au altă părere

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Copilului meu nu îi place când îl schimb de haine sau de scutec. Cum trebuie să procedez?
    Copilului meu nu îi place când îl schimb de haine sau de scutec. Cum trebuie să procedez?

    Pe măsură ce micuțul tău crește și vrea să fie tot mai independent, este firesc să-și dorească să-și exprime autonomia în cele mai diverse moduri. De aceea, nu este de...

    Fotografia zilei: frățiorul de 6 ani își ia adio de la surioara lui muribundă
    Fotografia zilei: frățiorul de 6 ani își ia adio de la surioara lui muribundă

    Relația frate-soră poate fi deosebită, extrem de strânsă, așa cum vei afla și din povestea prezentată în articolul de mai jos. Addy și Jackson Sooter au avut o astfel de...

    Jucăriile care pot duce la neglijarea nevoilor bebelușului tău
    Jucăriile care pot duce la neglijarea nevoilor bebelușului tău

    În perioada sărbătorilor, părinții sunt copleșiti de gama largă de jucării disponibilă pe piață, având deseori de ales dintre multe obiecte și activități complexe,...

    Am fost nevoită să-mi iau adio de la primul meu copil, în timp ce eram în travaliu. Nicio mamă nu ar trebui să treacă prin asta!
    Am fost nevoită să-mi iau adio de la primul meu copil, în timp ce eram în travaliu. Nicio mamă nu ar trebui să treacă prin asta!

    O mamă și-a luat rămas bun de la primul său fiu, după ce acesta și-a pierdut viața în urma unui accident. În același timp, se afla în travaliu, pregătindu-se să-l...

    A trecut un an de când mi-am luat adio de la propriul copil. M-am simțit atât de singură în suferința mea
    A trecut un an de când mi-am luat adio de la propriul copil. M-am simțit atât de singură în suferința mea

    Să îți strângi la piept bebelușul, să îl vezi că este sănătos, este una dintre cele mai mari bucurii pe care le poate avea o mamă. Din păcate, uneori viața are cu...

    Cu ce se curata fata bebelusului. Ce NU este bine sa faci!
    Cu ce se curata fata bebelusului. Ce NU este bine sa faci!

    Te intereseaza cu ce se curata fata bebelusului? Trebuie sa stii ca pielea unui nou-nascut este moale si delicata. Fata bebelusului se curata in fiecare zi pentru ca ingrijirea adecvata a...

    Andreea Antonescu a făcut public sexul bebelușului. Vedeta este însărcinată în șase luni
    Andreea Antonescu a făcut public sexul bebelușului. Vedeta este însărcinată în șase luni

    Andreea Antonescu se pregătește să devină din nou mămică! Artista în vârstă de 40 de ani este în culmea fericirii și abia așteaptă să își țină pentru...

    De ce se descuamează pielea bebelușului meu și ce pot să fac în acest sens?
    De ce se descuamează pielea bebelușului meu și ce pot să fac în acest sens?

    Pielea bebelușului în primele zile și săptămâni de viață trece prin mari transformări, de la viața intrauterină și mediul umed la viața extrauterină și mediul uscat....

    © 2024 Qbebe