Top Line a lansat în România APTOS HAA, primele fire de lifting nechirurgical cu acid hyaluronic

Top Line a lansat în România APTOS HAA, primele fire de lifting nechirurgical cu acid hyaluronic

Irina Olteanu - Redactor Senior

Top Line se implică activ în distribuirea în România a celor mai noi și avansate tehnologii de înfrumusețare nechirurgicale, iar recent a lansat APTOS HAA, primele fire de lifting cu acid hyaluronic. Utilizate de medici chirurgi parteneri renumiți, în clinici și cabinete, fără a fi nevoie de internare și anestezie generală, noile fire APTOS diminuează considerabil efectele înaintării în vârstă, oferind lifting instant și de durată al zonelor problematice de la nivelul feței, precum și al corpului.

Designul inovator al firelor cu cârlig de prindere oferă rezultate sigure și naturale și ajută la corectarea multor zone problematice: se realizează liftingul sprâncenelor, al pomeților, al pielii gâtului, în zone precum regiunea mentală, șanțul nazolabial, zona glabela (între spâncene), laba gâștii (coada ochilor), frunte, pleoapa superioară și inferioară, urechi, dar și la nivelul corpului, unde pielea și-a pierdut din fermitate: brațe, abdomen, mâini, decolteu, abdomen, sâni, coapsa interioară, zona de deasupra genunchilor.

topline

Eficiența firelor APTOS HAA a fost explicată de Diana Baicu, Director General Top Line, și de Dr. Ina Petrescu, Medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, în cadrul unui even eveniment la care au participat specialiști din industrie și Mass Media.

"Consider că suntem cu toții o generație norocoasă și din perspectiva medicinei estetice! De ce? Pentru că după anul 2000 s-a produs o revoluție fără echivalent în domeniu prin apariția metodelor minim invazive de întinerire. Eu le numesc cele 5 superputeri - botoxul, acidul hialuronic, grupul mezoterapiei, al terapiei vampir, peeling-urilor, apoi clasa laserelor și, iată acum, firele de lifing nechirurgical. Dar suntem și o generație pentru care timpul este cel mai prețios lucru, iar metodele minim invazive sunt cu adevărat raspunsul la această problemă: putem obține rezultate excelente, cu timp de recuperare de la 0 în cazul botoxului la 1-2 zile în cazul firelor de lifting. Acum putem realiza liftingul sprâncenelor, volumizarea pomeților, conturarea liniei mandibulei, dar și a bărbiei duble, rejuvenarea zoneli gâtului, a decolteului sau liftingul brațelor. Un chirurg cu experiență face toate aceste îmbunătățiri esențiale ale aspectului fizic cu un rezultat absolut natural. Acesta este scopul, să reușești să obții tinerețea, frumusețea într-un mod natural, departe de exagerările care au adus o urmă de îndoială asupra intervențiilor estetice. Concluzia? Alegeți medicul cu înțelepciune și produsele premium, întrucât sănătatea este și ea un element vital", declară Dr. Ina Petrescu, Medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă.

Invitații au aflat că această intervenție poate fi realizată atât din dorința de îmbunătățire a aspectului fizic și pentru a contracara efectele înaintării în vârstă, precum și pentru a corecta asimetrii faciale și efectele estetice nedorite în urma unor accidente ori a parezelor.
Avantajele liftingului cu fire APTOS, față de cele ale liftingului chirurgical, sunt multiple:
• Este o procedură minim invazivă
• Se realizează doar sub anestezie locală
• Este o tehnică facilă, rapidă, ce se realizează fără internare și anestezie generală
• Nu sunt risc de hematoame, cicatrici sau necroze
• Este ideal pentru persoanele cu program încărcat, fiind denumită și procedură de weekend, pacientul putându-și relua activitatea în doar câteva zile.
• Este potrivit persoanelor cu vârsta între 35 și 55 de ani, dar și mai mult, în condițiile în care acestea din urmă nu doresc un lifting chirurgical prin operație.
Noile fire APTOS cu acid hyaluronic (HAA) oferă rezultat rapid care se intensifică după o perioadă de 14-60 de zile de la intervenție, întrucât producția de elastină crește și se activează crearea noului colagen.
Procedurile de lifting nechirurgical cu fire APTOS HAA sunt realizate de medici chirurgi cu experiență în România, nu sunt dureroase, nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare îndelungată.
Noile fire APTOS sunt distribuite în România de Top Line (www.topline.ro).

Istoria APTOS

Istoria APTOS începe în 1996 când Dr. Marlen Sulamanizdre prezintă în fața lumii științifice primul fir cu cârlige pentru lifting facial. A fost o metodă revoluționară în domeniul esteticii medicale, întrucât medicii puteau obține efectele chirurgiei plastice fără anestezie, fără incizii și perioade mari de covalescență.
Primul fir de lifting Aptos a fost lansat in 1997.

APTOS este unul din cele mai puternice branduri din lume. Brandul a câștigat 4 trofee consecutive pentru cele mai bune fire de lifting din lume. Există peste 50 de metode de folosire, peste 30 de categorii de fire APTOS, 18 patente, din care 8 internaționale, iar peste 10.000 doctori acreditați le folosesc în peste 50 de țări din întreaga lume.
Inovația APTOS pune accent pe cârligul firului de lifting, care poate prinde și fixa țesutul, dar, în același timp, îl poate modela și trage în orice fel se doreste, pentru un rezultat complex și natural. Tocmai de aceea, designul special al acestor cârlige este cel care poate oferi efectul scontat.

 

Articolul urmator
Veste mare: Disney+ vine în România! Cât va costa abonamentul
Veste mare: Disney+ vine în România! Cât va costa abonamentul

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Ce înseamnă PH acid și cum te afectează
    Ce înseamnă PH acid și cum te afectează

    PH-ul este o măsură care indică aciditatea sau alcalinitatea unei substanțe sau soluții. Acesta este derivat din concentrația de ioni de hidrogen (H+) prezenți în soluție. Un...

    Fiul meu s-a întors de la școală cu ojă pe unghii. Soțul meu și-a ieșit din fire!
    Fiul meu s-a întors de la școală cu ojă pe unghii. Soțul meu și-a ieșit din fire!

    O mamă de peste hotare mărturisește în mediul online că nu știe cum să gestioneze comportamentul soțului său, care a avut o reacție exagerată la ideea că fiul său poartă...

    Top 100 femei de succes din România. Care sunt numele care au ajuns pe listă
    Top 100 femei de succes din România. Care sunt numele care au ajuns pe listă

    Le admiri pentru forță, pentru tenacitate, pentru creativitate și nu în ultimul rând pentru pasiunea de care dau dovadă în tot ceea ce fac. S-au remarcat în cele...

    Acid folic înainte de sarcină: de ce este recomandat să îl iei și ce beneficii aduce fătului ?
    Acid folic înainte de sarcină: de ce este recomandat să îl iei și ce beneficii aduce fătului ?

    Acidul folic este esențial pentru dezvoltarea normală a fătului, de aceea se recomandă să se administreze un supliment alimentar care să conțină acest nutrient valoros încă...

    Snoop Dogg a lansat un canal de YouTube pentru ... copii. Și este absolut fabulos!
    Snoop Dogg a lansat un canal de YouTube pentru ... copii. Și este absolut fabulos!

    Ați auzit de Bow Wizzle? Nu încă, dar sigur ați auzit de Snoop Dogg, unul dintre cei mai talentați și mai de succes rapperi din lume. Despre el de cele mai multe ori nu auzim...

    A fost lansat primul test de sarcină bazat pe salivă
    A fost lansat primul test de sarcină bazat pe salivă

    Nevoia de inovație impusă de pandemia de Covid-19 a dus la un rezultat neașteptat. Mai precis, o echipă de cercetători israelieni care a lucrat la testele rapide antigen de salivă...

    Codin Maticiuc, din nou tată! „A venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună”. Vezi primele imagini cu fiica lui!
    Codin Maticiuc, din nou tată! „A venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună”. Vezi primele imagini cu fiica lui!

    Codin Maticiuc a devenit din nou tată, pe 10 octombrie. Omul de afaceri a făcut marele anunț pe rețelele de socializare alături de o fotografie din sala de naștere cu iubita lui, Ana...

    De ce spun specialiștii că nou-născuții trebuie alăptați în primele 30 de minute de la naștere
    De ce spun specialiștii că nou-născuții trebuie alăptați în primele 30 de minute de la naștere

    UNICEF și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea încă din prima zi de viață a unui copil, mai exact la 1 oră de la naștere, în condițiile în...

    © 2024 Qbebe