Versatilitate și ergonomie cu Tefal Ingenio

Versatilitate și ergonomie cu Tefal Ingenio

Qbebe.ro

Cooking can be fun & easy! Până și cel mai experimentat Chef are alături parteneri de încredere pentru rețete ingenioase! Adrian Hădean îți împărtășește secretul preparatelor cu gust autentic: vasele Ingenio care nu trebuie să-ți lipsească dintr-o nouă aventură culinară.

Adaptabilitate și mai mult spațiu în bucătărie

Atunci când vrei să te concentrezi doar asupra mixului echilibrat dintre aspect și arome, cu vasele de gătit Tefal Ingenio ai versatilitate cât cuprinde! Unul bun la toate, mânerul detașabil se potrivește oricărui vas Ingenio indiferent de formă sau dimensiune. Acesta poate susține o greutate de până la 10 kg și are garanţie 10 ani. În plus, economisești cu până la 50% mai mult spațiu în dulap.

Expertise ori Essential - alege gama care îți face cu ochiul & cook like a pro!
Sunt fericit când am ocazia să împart bucate pregătite cu dragoste, iar dacă asta înseamnă să am alături și ajutoare de nădejde, lucrurile sunt și mai simple. Cu Ingenio, trec rapid de la un vas la altul printr-un clack al mânerului inteligent. După ce aromele se întrepătrund în tihnă, vă aștept cu mâncare aburindă, scăldată în sos și la un pahar de vorbă bună”, dezvăluie Chef Adrian Hădean.

Ce spui de o friptură suculentă și cartofi în crustă aurie cu rozmarin? Dă start gătitului pe plită, mută la cuptor pentru intensificarea gustului și când e gata, servește celor dragi direct pe masă. Apoi, la final, pune vasul în frigider! Când pofticioșii vor cere o porție extra, reîncălzește bunătățile în același recipient. Da, chiar nu este nevoie să le transferi! ;)

#GoodToKnow 100% ușurință în utilizare! Tigăile din gama Ingenio au încorporat indicatorul de căldură Thermo-Spot, ce arată momentul în care acestea ating temperatura optimă pentru gătit, garantând astfel rezultate perfecte și pline de savoare.

Așadar, creează momente speciale și petrece mai mult timp în familie! :)

Tefal, ingeniozitate acasă
De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate și sănătoase, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare și practice pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro, www.facebook.com/TefalRomania sau https://www.instagram.com/tefalromania/

Articolul urmator
Cake Factory Delices, deserturi delicioase, preparate perfect de fiecare dată
Cake Factory Delices, deserturi delicioase, preparate perfect de fiecare dată

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Părul filat este întotdeauna la modă: 28 tunsori actuale care te vor scoate din anonimat
    Părul filat este întotdeauna la modă: 28 tunsori actuale care te vor scoate din anonimat

    Alături de visul de a avea un păr sănătos și frumos, oricare dintre noi își dorește să-l poată aranja în fiecare zi fără dificultate. Unul dintre demersurile prin care...

    © 2024 Qbebe