Castiga cu AQUA Maris unul din cele 10 premii (cate un spray pentru nas si unul pentru gat)

Louise Tanase - Contributor

Stiai ca apa de mare a fost folosita inca din cele mai vechi timpuri in procesul de vindecare a diferitor boli? Gama de produse Aqua Maris foloseste proprietatile curative ale apei Marii Adriatice, proprietati datorate bogatiei in minerale si oligoelemente. Apa de mare mentine starea fiziologica a mucoasei nazale si functia cililor, imbunatateste transportul mucociliar al mucoasei, reduce uscaciunea acesteia si are actiune antiseptica.

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?

1. Da Like paginii de Facebook Qbebe si paginii de Facebook Aqua Maris .

2. Acceseaza fotografia de concurs si raspunde la intrebarea: "Din ce mare provine apa din continutul produselor Aqua Maris?" (https://www.facebook.com/Qbebe.ro/photos/a.705166776194146.1073741853.139625546081608/705166799527477/?type=1&theater)

3.  Gata! Esti inscrisa la concurs!

Premii

Poti castiga unul dintre cele 10 premii constand in Aqua Maris spray pentru nas si un Aqua Maris spray de gat, in valoare de 60 de lei. Gama Aqua Maris poate fi folosita atat de adulti, cat si de copii, incepand din primele zile de viata, produsele fiind formulate dupa standarde inalte de calitate, sunt sigure si lipsite de efecte adverse.

 

Concursul se desfasoara in perioada 4-9 martie 2014, iar extragerea castigatorilor va avea loc in data de 10 martie 2014. 

Acceseaza www.aquamaris.ro si informeaza-te despre beneficiile produselor cu apa de mare din Marea Adriatica!

https://www.facebook.com/AquaMarisRomania?ref=profile

Mult succes!

Castigatorii concursului sunt:

1. Anca Raba
2. Matei Onu Matei
3. Maria Grigore
4. Moldoveanu Roxana
5. Gabriela Nastase
6. Carmen Ionita
7. Alexandra Dia Deea
8. Mari Branescu
9. Barkoczy Klara
10. Maria Moldoveanu

Felicitari! Castigatorii sunt rugati sa trimita un email cu datele de contact (numele complet, CNP, seria si numar CI, adresa completa si un numar de telefon) pe adresa louise.tanase@divainteractive.ro. Premiile vor fi livrate in termen de 30 de zile de la primirea datelor castigatorilor.

 

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte articole care te-ar putea interesa

  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA
  CONCURS: Fii contributor Qbebe și poți câștiga lunar vouchere DASHA

  Știți ce sunteți voi, dragi părinți? Cei care cresc nemurirea. Știți când devine mai ușor? Niciodată. Aici vă puteți scrie gândurile, oboselile, frământările,...

  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha
  Fii Contributor Qbebe și poți câștiga lunar un voucher de 100 Euro la Dasha

  În fiecare lună autorii contributors Qbebe pot câștiga un voucher de 100 de euro la Dasha. Va fi premiat cel mai citit articol al lunii. Poți să fii și tu Contributor Qbebe!

  Regulament Concursuri LIVE Qbebe
  Regulament Concursuri LIVE Qbebe

  Organizatorul concursului Organizatorul concursului este SC Rădulescu Consulting S.R.L., cu sediul social în localitatea București, str. CPT. GÎRBEA ION. NR 2, Bl. P2B, sc. 1,...

  Regulament concursuri Qbebe
  Regulament concursuri Qbebe

  Organizatorul concursului Organizatorul concursului este SC Radulescu Consulting S.R.L., cu sediul social în localitatea Bucuresti, str. CPT. GÎRBEA ION. NR 2, Bl. P2B, sc. 1,...

  © 2023 Qbebe